EU-HOLOCAUST-MACHINE TREEDT IN WERKING: ALLE ‘GEINFECTEERDEN’ GAAN DE VERBRANDINGSOVENS IN; DE OPERATIE STAAT ONDER LEIDING VAN… STELLA KYRIAKIDOU

ENGELAND BEGINT MET VERPLICHTE TESTS OP SCHOLEN -WAT GEBEURT ER MET DE POSITIEVEN? NIEMAND DIE HET WEET * DE EU IS OP WEG NAAR HET UITMOORDEN VAN DE EIGEN BEVOLKING ONDER LEIDING VAN TIMMERFRANS EN URSULA ‘PLAGIAAT’ VON DER LEYEN * DIT IS DE UITVOERING VAN EEN EEUWENOUD PLAN DAT TOT STAND KWAM ONDER DE ILLUMINATI * TIMMERFRANS, RUTTE, ANGELA MERKEL, JORIS DEMMINK EN EMMANUEL MACRON BEPALEN WIE LEEFT EN WIE STERFT * DE ENIGE KANS IS REVOLUTIE NU EN HET AFZETTEN VAN DE PEDO DEEP-STATE-REGERINGEN * NOGMAALS: HET IS COMPLEET ONDUIDELIJK IN HOERVERRE WE HIER TE MAKEN HEBBEN MET EEN REEELE DREIGING OF MET EEN HOAX

Hoe veel Nederlanders hebben ooit gehoord van Stella Kyriakidou of Kyriakides? Deze mevrouw uit Cyprus off all places is nu de machtigste figuur van de EU, de ‘angel of death’ die wikt en beschikt over de levens van meer dan 400 miljoen EU-ingezetenen als EU-commissaris voor Health and Food Safety. Ze heeft een masters in ‘child maladjustment’ dus over haar competentie hoeft niemand enige twijfel te hebben. Deze mevrouw van de partij ‘Democratic Rally’ gaat over Covid 19 namens de Europese Commissie van Timmerfrans. Het is natuurlijk geen toeval dat de Bilderbergers de rol van ‘henchwoman’ hebben toegespeeld aan iemand van de meest marginale lidstaat. Want wat gaat tante Stella de komende weken doen? 1. Verplichte tests voor alle kinderen binnen de EU (en wellicht ook alle andere EU-ingezetenen) 2. De positieven worden afgevoerd naar ‘Covid-zones’ en geisoleerd 3. In the meantime worden gigantische vernietigingskampen ingericht waarbij vergeleken Auschwitz en Sobibor speeltuinen zijn 4. Niet alleen zij die positief testen worden afgevoerd, maar ook alle andere ‘subversieve elementen’ die ‘een gevaar vormen voor de toekomst van de EU’. 5. Er is een ‘niet te counteren’ argument voor de vernietiging van al deze mensen: het is voor de ‘common good’, voor het ‘hogere belang’ van het ‘redden van de mensheid als geheel’.


Poging van de Bilderbergers om de ‘anti-Greta’ te demoniseren. Maar het is allemaal kansloos: het volk is helemaal klaar met de EU en de giftige Timmerfrans-propaganda. Het antwoord van Brussel: massamoord

Misschien zien we alles te somber in mensen en dat hopen we met alles waarmee we kunnen hopen, maar wat ons betreft staan alle seinen op rood, vuurrood. Voor wie geen stront in de ogen had was het al jaren lang duidelijk dat de EU de voortzetting is van het derde rijk van de Nazi’s en daarvoor zijn containers aan bewijs beschikbaar. Het hoogste doel van de EU als ‘arm’ van de Bilderbergers en de NWO was altijd massamoord op het eigen volk. De EU heeft ook geen keus, want staat op het punt omver te worden geworpen door de patriots en de populisten. Het moet dus for the kill gaan en wel nu, anders is het te laat voor Timmerfrans en zijn Freunden. De ‘anti-Greta’ die nu is opgestaan om de leugens en Bilderberg-propaganda van Greta Thunberg te counteren moet in de knop worden vernietigd! We kunnen het ook zo zeggen: Timmerfrans kon niet wachten op de uitrol van 5G om iedereen te vermoorden of op de ontwikkeling van een geloofwaardig ‘vaccin’ tegen Covid (dat moet minimaal 6 maanden duren anders vertrouwt helemaal niemand het). Het moet dus sneller, want de crisis is acuut. Is er nog hoop, is er nog redding? Alleen als de Bilderberg-regimes ogenblikkelijk omver worden geworpen en de MSM wordt uitgeschakeld. Stel je voor mensen: geen ‘beleid’ en geen hysterische fear mongering-MSM. Dan gaat iedereen gewoon over tot de orde van de dag en dan zien we wel wat er gebeurt. Mijn analyse: er gebeurt dan helemaal niets anders dan een ‘gewone’ felle griep in een winterseizoen met het vaste percentage mensen dat daaraan sterft. “Maar Micha, is er dan geen horror-virus van ome Ab en ome Ron?” We just don’t know! Maar als dat er wel is, is de kans levensgroot dat het ‘uitsterft’ net als al die eerdere horror-virussen van Ab en Ron.

Eén reactie op “EU-HOLOCAUST-MACHINE TREEDT IN WERKING: ALLE ‘GEINFECTEERDEN’ GAAN DE VERBRANDINGSOVENS IN; DE OPERATIE STAAT ONDER LEIDING VAN… STELLA KYRIAKIDOU”

  1. De Christine Lagarde van de EU Health and Food Safety……

    When any nation can no longer judge between good and evil, right and wrong, and light and darkness, its people are reprobates….

    The Greek word translated “reprobate” in the New Testament is adokimos, which means literally “unapproved, that is, rejected; by implication, worthless (literally or morally).”

Geef een reactie