EURLINGS CHANTEERT DEN HAAG, DEMMINK, HET IOC EN HET VATICAAN EN IS DE FACTO GOD ZELVE

CAMIEL EURLINGS KAN MET GEEN MOGELIJKHEID WORDEN VERVOLGD VOOR HET UTRUKKEN VAN TESSA’S OORBELLEN EN HET KAPOTSCHEUREN VAN HAAR OORLELLEN EN ZWARE MISHANDELING WANT HIJ KAN ZOWAT DE HELE WERELD CHANTEREN INCLUSIEF HET KH

De hoeveel smerigheid, bedrog, corruptie, pedofilie, diefstal en andere vormen van elite-criminaliteit die Camiel Eurlings in zijn bewogen ‘carriere’ moet hebben voorbij zien komen gaat elk voorstellingsvermogen te boven. Bij het CDA, binnen de rest van politiek Den Haag, binnen het mafia-ministerie van V en W dat na Justitie zo’n beetje het grootste hellhole is van Nederland, binnen het KH als ‘intieme vriend’ van koning Willem, bij de KLM, bij niet te vergeten het IOC dat de laatste maanden nota bene zelfs in de MSM is exposed als criminele bende mafiosi (wij weten dat als de MSM met dergelijke berichten komt de werkelijkheid altijd tien keer zo erg is), en last but not least natuurlijk binnen de Ridders van het Heilig Graf van Jeruzalem die door Vaticaan-kenners worden omschreven als de grootste en meest satanische misbruikers en verkrachters binnen de Kerk. En dan was Eurlings nog niet eens lid van Minerva! Van die ‘Ridders’ zijn een hoop prominente Nederlanders lid zoals de meest corrupte ‘commissaris van de Koning’ ooit, Jan Franssen van -natuurlijk- de VVD. Eurlings weet natuurlijk ook van alles van die mensen en van wat er is gebeurd op de ‘feesten’ van de Grafridders (wij kunnen het ook niet helpen, dit is geen horror-sprookje maar de fucking realiteit). Tessa met haar door de grafridder uit elkaar getrokken oorlellen had dus beter tot tien kunnen tellen alvorens in zee te gaan met ‘wonderboy Camiel’. Of deze site moeten lezen. Misschien doet ze dat nu wel en krijgen we een exclusief interview. Stay tuned!

3 Replies to “EURLINGS CHANTEERT DEN HAAG, DEMMINK, HET IOC EN HET VATICAAN EN IS DE FACTO GOD ZELVE”

 1. Benieuwd wanneer psychopaten de democratische Moord Partij (MP) gaan oprichten.

  MOET kunnen, net als de kleinzoon van hoogverraderlijke SS/SA psychopaat PB belastingvrij op de troon. Heel gewoon, niets grenzenloos abormaals aan het handje.

  Wie er iets van denkt is rijp voor het huisje.

 2. …….binnen het mafia-ministerie van V en W dat na Justitie zo’n beetje het grootste hellhole is van Nederland…..
  ==================
  Abstraherend van het “KH” als volstrekte nassauende klasse apart zeker.

  Ja, dat is in zoverre juist, dat psychopaten zich niet laten chanteren (net zo goed als dat je niet wérkelijk met ze kunt argumenteren). Ze breien kenmerkend overal omheen op een wijze die niemand anders dan een psychopaat zou lukken….en als dát zelfs niet meer lukt: ‘Never mind, go on’.

Geef een reactie