EURO-CRIMINEEL HANS NIJENHUIS GAAT DOOR EN VERVALST OPNIEUW ENQUETE: DIT SLAAT ALLES; AD AFGESLACHT DOOR EIGEN LEZERS

DIT BEGINT ECHT KRANKZINNIGE VORMEN AAN TE NEMEN * HANS NIJENHUIS OFFERT ZIJN KRANT OP AAN HET NAJAGEN VAN EEN ‘EUROPESE DROOM’ DIE VOOR IEDEREEN BEHALVE VOOR DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE IS VERANDERD IN EEN EUROPESE NACHTMERRIE * NU OOK HANS NIJENHUIS EEN ‘VERWARD PERSOON’

[wp_ad_camp_1]

De media is niet te vertrouwen. Laatste peilingen geven aan dat juist het merendeel van de bevolking uit de EU wil [anoniem]; “Een jongste peiling lijkt hem gelijk te geven: 56 procent van de Nederlanders wil liever bij de EU blijven.” De vraag is: Hoe en wat was de enquetevraag die werd gesteld. [Oebele]; Weer een leugen van de media. Volgens de jongste peilingen van 2 vandaag wil de meerderheid van de Nederlandse bevolking uit de EU! [anoniem]. Ze wringen zich in allerlei bochten om die EU maar te verdedigen. Politici en media. Ze zien er zelfs niet tegenop om cijfers van peilingen te vervalsen of op z’n minst te verdraaien.[Canis]. Aldus de eerste reacties onder een crimineel EU-propagandastuk in het AD van Hans Nijenhuis waarin de door Buitenlandse Zaken betaalde EU-ambassadeur het opnieuw flikt: het manipuleren van een enquete, De zin in zijn stuk waar de laatste lezers van het AD met name over vallen is deze: Minister Asscher was van zijn collega’s het scherpst: ,,Een stap uit de EU zou voor Nederland echt idioot zijn.” Een jongste peiling lijkt hem gelijk te geven: 56 procent van de Nederlanders wil liever bij de EU blijven. Let op de woorden ‘een’ en ‘lijkt’. Hier wordt beschreven hoe Nijenhuis reeds in 2003 een cruciale enquete vervalste namens NRC Handelsblad en hoe hij recent namens het AD probeerde te ‘intervenieren’ in het Brexit-referendum. Onze diagnose is dat de hersenen van Nijenhuis net als die van de andere ‘Eurofielen’ is aangetast voor het Euro-virus, een zusje van het Zika-virus. Dit virus zorg ervoor dat iemand in een Euro-schijnwereld leeft en denkt dat iedereen niets liever wil dan een Europese superstaat. Nijenhuis kleedt zijn kinderen en blauwe broeken en shirts met gele sterren. Hij is ernstig verward en heeft ‘speciale aandacht’ nodig van ‘specialisten’.

4 Replies to “EURO-CRIMINEEL HANS NIJENHUIS GAAT DOOR EN VERVALST OPNIEUW ENQUETE: DIT SLAAT ALLES; AD AFGESLACHT DOOR EIGEN LEZERS”

 1. Thus with an abusive step-father – who died in 1895 – and an entirely negligent mother, coupled with the great wealth and privilege accorded him, Winston’s life trajectory was already beset by pathological defects.
  =====================
  Hierboven overigens de kenmerkende poging van een leek, die de opgepikte term psychopathie “rondslingert als Alex Jones” zonder noemenswaardig begrip van de inhoud ervan, om tot een menselijke “verklaring van het mensvreemd ‘alien’ onverklaarbare” te komen.

 2. Zoek de overeenkomst met Joris Demmink:

  Thus with an abusive step-father – who died in 1895 – and an entirely negligent mother, coupled with the great wealth and privilege accorded him, Winston’s life trajectory was already beset by pathological defects. Churchill would live life as a cigar chomping alcoholic homosexual who according to his admissions took great satisfaction in the death and the misery of others.

  On the great actor’s homosexuality, one might be somewhat surprised to learn of it considering that he married and sired 5 children. He married late, and then only for dynastic reasons. His real loves were young men whom he kept in great abundance on his personal staff

 3. “It was his (Churchill’s) idea to bring those countries together, to bind them together so indissolubly that………they could never go to war again.

  De “goede bedoelingen” van psychopaten (Churchill had duidelijk een afkeer van oorlog……toch?) zoals de griezelige gruwelmoordenaar van Dresden, eindigen kenmerkend in ROKENDE PUINHOPEN op zo groot mogelijke schaal.

  Als we dit

Geef een reactie