8 Replies to “EURO-ELITE JANKT EN POEPT VAN PURE ANGST”

 1. Niet vergeten, Zuid Afrika! Gebied waar eeuwen de bevolking het water verkreeg uit een gemeenschapsbron. Deze schijnt verkocht te zijn aan Coca Cola? bevolking drinkt daar nu water uit flessen, wordt aangeleverd door de eigenaar van de water voorziende bron.

  Weet u nog Greenpeace, die hun hand overspeelden met dat Russische booreiland?

  Deze in het pak genaaide types hoor ik niks zeggen over Zuid Afrika.

 2. “SCHILDERSWIJK-OPSTANDEN: TELEGRAAF SPEELT DE JODENKAART”

  ja dit is wat de de gevaarlijk antisemitische Fake joodse eliten(japanners en chinesen) en adel en centraalbankiers chronisch intensief doen.

  Bij elk Protest Tegen hun schanddaden roven misbruiken en plunderingen via onze eigen overheden wetgevingen instanties Jeugd zorg en maatschappij inrichtingen dan antisemismepropaganda gaan rond sproeien opdat alle haat en aandacht van hun naar de joodse Volken overgaat en zij met de buit kunnen wég komen..de joden dé haat en de rekeningen als vanouds weer een keer op de vlucht uiteindelijk dan maar weer eens.

  We zagen super antisemitische afgevaardigden die Holocausten op global schaal pogen te begaan oa via Ukraine hondérdén miljoenen joden zelfs verbranden ditmaal..als timmermans rutte porosjenko yatsenyuk en geheel de global msm en meer van die vakkenvullers dat al jaaaren pogen als afgevaardigden van de cabal en asiatische aipac global zwerfend plunderadel waar zelfs de chinesen alleen maar kanker van hebben nu.

  Btw die holdings op shetland oa minerva inc en mercator inc waar bolhaar maar liefst 4 bordelen vól met door hém verkrachtte Kinderen onder gebracht heeft …ook al Ndrangheta(rothchild) generaal en exhogeraadslid ybo buruma heeft een bordeel via een holding dat ook datzelfde minerva moet zijn…oa pussyclub.nl dat elk dag via tv jé geld uit je zak poogt te geilen met je eigen verkrachtte en tot hoer gemaakte Kinderen naakt Geboren is van die lulhannes.

  Ik kan me gezien de benamingen zeer goed voorstellen dat die holdings zeer vele zeer bekende namen zullen ophoesten via welk zij de van ons geroofde miljarden weg sluisen en witwassen en oa ook de gelden van hun prostituties drughandel en belasting ontduikingen.

  Dán moet je “Réaliséren waarmee dié holdings zich nog méér mee bezig houden ….land grond onroerend goed en energie en oilbiz ..Èxáct dé items waar óp ALLE Goede Wil en Milieu Bewustzijn en Vooruitgang én Beterschap en ALLE Plan van Goedwillende Volk en Politieke Partijen OP DÈ ENKELS áf breekt ALLE tijden al ..en alle Maatschappijen in onbetaalbare ruines veranderden met vogeltjes van teer …bevroren in de die adel en eliten diendende status quo..

  Ook zij via de ván ons geroofde gelden en waarden via die holdings alles ván ons opkopen in onze door hén aangedane armoeden wij die wél moéten verkopen voor hoofd boven water en ze zó voor niks zich met frauden en misdaad alles eigen maken en wij dé Slaaf dé hoer en huurder in eens eigen Land Eigen Huis.

  Onderzoek naar deze holding netwerken zal zondermeer alle land grond en bouwfraude deelnemers aan het Licht Brengen…en hoe wij nou werkelijk aan al die staatsschulden komen dan….en de internationale Kinder handel… Laat dat jesuitengelul en gejank van die bankiers en hun renfieldjes als rutte en timmermans verder daarmee ook maar zitten…Feiten liegen Niet.

  Nog een mooie is dat rechter hofhuis via PNG fonds 1 miljard gemeenschapsgeld van ons heeft geroofd!

  En ik ben wel zeker dat die voor die pro climaatfraude uitspraak minstens zeer rijkelijk beloond is met de miljarden die daar jaarlijks rond vliegen.

 3. rutte eucommisie en hun olicharchenratten hebben ons via griekenland simpelweg geplunderd en bestolen:

  “Er waren de afgelopen decennia jaren bij waarin bijna eentiende van wat de Griekse overheid aan geld uitgaf, uit Brussel kwam. In totaal ging het sinds 1981, na aftrek van de Griekse contributie aan Brussel, om zo’n 115 miljard euro.

  En hoewel Griekenland aan de vooravond van zijn toetreding tot de euro in 2001 door alle wegkijkers economisch prima in orde werd bevonden, ging de subsidiestroom daarna gewoon door. Euroland Griekenland kreeg jaarlijks nog steeds netto gemiddeld 4,2 miljard euro uit Brussel, 62 miljard euro tot dusver.”

  http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/7/Hoe-Europa-de-afrikanisering-van-Griekenland-uitlokte-1787452W/

 4. Plaatjes suggererende emoties zoals angst, rouw, berouw, verbijstering…..moet ik naar fabeltjesland verwijzen.

  Bij het bovenstaande plaatje van Distelbloem (nomen est omen) weet je niet wat er werkelijk in zijn brein omgaat. Je kunt er pas een idee van krijgen onder de hersenscanner, in combinatie met een doorwrochte psychopatentest.

  1. hm ik zag gelijk dat hij een zeer kwaadaardig wezen en ter kwader trouw jegens ons is en gestuurd als olicharchen bestuurder door eucommisie om ons voortgaande economisch te intimideren terroriseren en breken.

 5. Typische/kenmerkende “rokende puinhopen” waar ze weer ijskoud en hondsbrutaal/vreesloos (zonder verhoging van de polsslag) omheen gaan breien om het nog groter en onherstelbaarder (!) te maken, zelf aan de macht te blijven en niet op het schavot terecht te komen dat ze dubbel en dwars verdiend hebben (denk aan PB).

  Psychopaten begeren macht en controle met 100% narcisme en begeerte (als Sauron zijn ring), maar ze zijn voor de goede omgang daarmee door hun levensbedreigende aberratie TOTAAL ongeschikt en onbekwaam.

  Al heeft het MONSTER 6 wetenschappelijke PB BV of BRD GmbH titels waaronder in rechten, geschiedenis en economie.

Geef een reactie