EUROPA KLAARGESTOOMD VOOR DE NIEUWE ADOLF HITLER

ALLES VOLGENS EEN SUBTIEL EN HAARFIJN UITGEWERKT SCENARIO * ANGST EN HYSTERIE WORDEN TOT EEN KOOKPUNT OPGEVOERD EN DAN ZIJN DE ZIELTJES RIJP VOOR DE INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE NAZI-STAAT * FILM KONDIGT DE KOMST AAN VAN EEN NIEUWE EUROPESE SUPER-DICTATOR * CHRIS KLOMP IS DE NIEUWE MAX BLOKZIJL

3 Replies to “EUROPA KLAARGESTOOMD VOOR DE NIEUWE ADOLF HITLER”

 1. Er is geen enkel verschil tussen de soldaten die destijds voor Hitler vochten en de soldaten die nu voor de NATO vechten. Er is ook geen enkel verschil in de oorlogspropaganda van de NAZI’s en die van de NATO. Obama is gewoon weer een nieuwe Hitler. Oorzaak: ons geperveteerde wettige betaalmiddel. Het geld zèlf is het diep verholen wapen dat tegen de hele mensheid wordt ingezet. Criminele bankiers “maken” dit geld en politici brengen het als “wettig betaalmiddel” in omloop. Ja: “wettig betaalmiddel”. Het is immers niet de bedoeling om er iets tegen te ondernemen.

 2. Psychopaten kun je beter door een algemene psychopatentest laten bestrijden dan (als opzetje…..onderling!!!) door andere psychopaten.
  De “overwinnaar” is dan namelijk altijd een psychopaat.

  Rokende puinhopen zijn daarvan het resultaat. Niet alleen stenen, maar ook gruwelijke rokende mensenbrei en door genetische inprenting ook de ‘mindset’ van de zwaarst getroffen overlevenden…..en dat zal bij WOIII vrijwel iedereen zijn.

  Voor psychopaten maakt het niet uit die zijn ‘dead inside’.

  ‘Urgent call’ dus maar weer!

 3. Als je het gezicht van Merkel vergelijkt met dat van Adolf, lijkt het er sterk op dat je aankondiging te laat komt. Onze Grote Geliefde Leiders zijn gestoord genoeg om zoiets te organiseren.
  Volgens een FBI rapport stierf Hitler een vredige dood in 1960 in Argentinië.

Geef een reactie