EVERT EN IRENE VAN DE GROENE ZETTEN HUN HETZE TEGEN WIKILEAKS EN DE WAARHEID VERDER DOOR

LEES HIER HOE EVERT EN IRENE VAN DE GROENE HUN VOORMALIGE COLLEGA MICHA VERRADEN ALS DE NSB’ERS HUN ‘JOODSE VRIENDEN’ IN DE OORLOG * IRENE EN EVERT FILES ROL * DE GROENE PANISCH VAN ANGST VOOR FEITEN EN DE WAARHEID

wikigroene

Cartoon gepubliceerd op de site van De Groene. Lees hier hoe Evert en Irene een hetze proberen op te wekken tegen Julian Assange die moet leiden tot moord, precies als de MSM en met name Folkert Jensma van NRC in 2002 deden jegens Pim Fortuyn.

4 Replies to “EVERT EN IRENE VAN DE GROENE ZETTEN HUN HETZE TEGEN WIKILEAKS EN DE WAARHEID VERDER DOOR”

 1. Vergeet niet mensen: Zonder Oranje valt Nederland spontaal uit elkaar (psychopaten spelen diep in op irrationele angsten bij ‘gullible fools’ zoals u en ik).

  Terwijl historicus Kikkert juist stelt: Nederland bestaat eerder ONDANKS dan DANKZIJ de Oranjes (of wat daar dan voor door moet gaan: in ieder geval een uitbatend fundamenteel leugenaarsnetwerk).

  EN ZO IS HET PRECIES!

 2. Gerechtvaardigde geheimen bestaan niet: in de ogen van Assange bestaat er geen wezenlijk verschil tussen een staatsgeheim en een doofpotaffaire.
  =================
  Een (oorlogs)criminele affaire mag nooit tot staatsgeheim worden verklaard, hoewel bijv. Bernhard en zijn opvolgers daar groot (privé) belang bij kunnen hebben en psychopaten uitsluitend uit zijn op (behoud en vergroting van een naargeestig soort) MACHT EN CONTROLE.

  Het zijn nu juist dit soort MSM raddraaiers, die dat onderscheid niet kunnen maken, gezien bijv. -een normaliter!!! verbijsterend voorbeeld van 1,2 miljoen LETTERLIJK tot soep gekookte vluchtelingen, oorlogsgewonden e.d.- over het totale (naar gelijkschakeling in de diepte riekende) front van de MSM hun ijskoude/totaal onverschillige medeplichtigheid aan de door Allen Dulles geïnstigeerde nog steeds doorgaande Dresden ‘psy-op’.

 3. De cartoons in bijv. het Hamburger Abendblatt aangaande asielzoekers enzo moeten ook onderdeel van een grote en zieke BRD (vazal)staats ‘psy-op’ uitmaken.

  Kan gewoon niet anders. Geen cartoonist verzint dit spontaan, zelfs niet als hij door psychopaten gebrainfuckt is, volgens mij dan.

 4. Ja die MSM. Ik zit hier net Vrij Nederland nr. 1 van 31 augustus 1940 nog eens door te lezen.

  Het lijkt wel een demonisch doortrapte Oranje ‘psy-op’.

  Dus moet DSR wel voor Mussert zijn, zou voorspelbaar en kenmerkend onmiddelijk de rabiate reactie in een “debat” met dergelijk boeventuig geworden zijn. Wie niet voor Oranje is (Het was wijsheid die u deed gaan….) is dus voor Goebbels, zoiets.

  Nee: ‘You can’t argue or bargain with glib psychopaths’.

Geef een reactie