EVERT EN IRENE VAN DE GROENE ZETTEN NU DE AANVAL IN OP…. JULIAN ASSANGE EN WIKILEAKS!

NADAT MICHA’S EX-COLLEGA’S EVERT EN IRENE EERST JORIS DEMMINK EN DE PEDOFIELEN VERDEDIGDEN, TOEN DE HETZE OPENDEN TEGEN ‘COMPLOTDENKERS’ VIA JELLE VAN BUUREN GAAN ZE NU FULL FORCE IN TEGEN WIKILEAKS: HET IS MAAR ENG, DAT GELEK TEGEN DE STAAT EN DE MACHT! * KRIJGEN EVERT EN IRENE OOK BETAALD VAN GEROGE SOROS?

[wp_ad_camp_1]

Ooit belichaamde WikiLeaks een hoopgevend ideaal: machthebbers ter verantwoording roepen door fraude en corruptie bloot te leggen. Inmiddels lijkt het platform echter meer op een verlengstuk van de politieke agenda van Assange. Steeds minder klokkenluiders willen daarom met hem samenwerken. Aldus de samenvatting via Blendle dat 0,29 Eurocent vraagt voor dit artikel. Timing zegt alles in de a decharge-‘journalistiek’ van Evert en Irene. Deze krankzinnige aanval op Wikileaks komt daarom niet toevallig juist op het moment dat de organisatie de grootste triomfen boekt uit zijn geschiedenis via de DNC-leaks die reeds een topvrouw op de knieen hebben gekregen en Hillary in gigantische problemen hebbeb gebracht. En er is more to come. Totale paniek dus bij Evert en Irene die alles op alles zetten op de criminele en corrupte moordenaar Hillary in de lucht te houden. Hier meer achtergonden over Evert, Irene en De Groene. Op naar de kiok!

3 Replies to “EVERT EN IRENE VAN DE GROENE ZETTEN NU DE AANVAL IN OP…. JULIAN ASSANGE EN WIKILEAKS!”

  1. Ik wil niet veel zeggen maar Kat wordt weer eens niet genoemd.

    Overigens verwacht ik van Kat nog een een videoboodschap waarbij hij Steven Brown eens effe goed aan de tand voelt in betrekking tot de ontzegging van gast optredens Kat.

    Normaal doet Kat daar nogal moeilijk over in het geval van bijv. een Boudine.

  2. Wikileaks deugt anders zat Assange niet zo in de problemen. Wikileaks brengt de NWO zware Schade toe elke keer als ze weer wat releasen. De mensen zijn de leugens zat en daarom groeit de populariteit van organisaties als wikileaks als kool. Dit betekend echter ook dat er veel organisaties zijn die niet meer met ze kunnen samen werken omdat die onder druk staan van de elite. Zo ook met Alex Jones die zijn eigen produkten moet verkopen omdat bedrijven die hun reklame bij hem willen tonen kapot gemaakt worden door de elite. Ze veliezen overheids contracten en andere klanten die niet meer van ze kopen omdat die weer in handen zijn van de criminelen. Op alle vlakken wordt met man en macht alles in het werk gesteld om de mensen zoals Assange, Jones en Kat kapot te maken. Niets wordt geschuwd tot moord aan toe. Heiruit kun je ook concluderen dat ze weten dat ze gaan verliezen en daarom gaan ze ook zo ver. Een bijkomend voordeel is voor ons dat iedereen duidelijk partij moet kiezen en dus alle corrupte flikkers duidelijk zichtbaar zijn. Mocht de dag van afrekening daar zijn kunnen ze zich ook niet meer verschuilen achter ik heb het niet geweten.

Geef een reactie