EXCLUSIEF: CRIMINELE RECHTERLIJKE MACHT STORT IN MEDE ‘DANKZIJ’ SADO-RECHTERS ZOALS BAKELS

FRED ‘KINDEROPVANG’ TEEVEN SPEELDE ‘PER ONGELUK’ EEN HELDENROL IN HET HELPEN AFBREKEN VAN DE CORRUPTE RECHTSPRAAK

DE ZWARTE MAFIA RAAKT IN DE GREEP VAN DE TOTALE PANIEK NU MEER EN MEER BURGERS DE SADISTISCHE EN VAAK PEDOFIELE CRIMINELEN IN TOGA DIE VOORGEVEN ‘RECHT TE SPREKEN’ LINKS LATEN LIGGEN TEN FAVEURE VAN INTERNET-RECHTSPRAAK * NU ROEPT DE CRIMINELE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK DIE MICHA PROBEERDE KAPOT TE MAKEN VIA HANS WESTENBERG DAT ‘DE GRIFFIEKOSTEN VOOR DE BURGER OMLAAG MOETEN’

[wp_ad_camp_1]

Tweede Kamerleden Michiel van Nispen (SP) en Jasper van Dijk (SP) willen weten wat precies de rol van Fred Teeven als Kamerlid en staatssecretaris is geweest in de ondersteuning van e-Court. Teeven verzweeg als Kamerlid dat hij lid was van het comité van aanbeveling va e-Court en nam als bewindsman allerlei maatregelen om het bedrijf in het zadel te helpen. De VVD-justitie-mafia onder Fred Teeven, Ivo Opstelten en Ard van der Steur blijkt vanaf 2010 het Nederlandse volk een enorme dienst te hebben bewezen! In de overtuiging dat de ‘geheel onafhankelijke en onpartijdige staats-rechtspraak’ te duur en te inefficient was geworden voor de gewone burger in kleine zaken, werd een bedrijf in het zadel gehopen, e-Court, dat deze zaken op een goedkope en effectieve wijze afhandelt. Maar anno 2018 is het succes van e-Court zo groot geworden, dat de criminele en corrupte ‘staatsrechters’ in paniek raken: hun caseload dreigt op te drogen! Incompetente en corrupte staatsrechters zoals Moneta Ulrici in Amsterdam met peperdure villa’s en torenhoge hypotheken dreigen hun baan te verliezen! En wat doet de Raad voor de Rechtspraak -die miljoenen uitgaf om een criminele rechter te op kansloze wijze te laten procederen tegen Micha- als reactie op deze ‘crisis’? De griffierechten voor kleine geldvorderingen bij de rechtbank moeten onmiddellijk omlaag. Dat zegt de Raad voor de Rechtspraak in reactie op het onderzoek naar de opmars van private ‘rechtbank’ e-Court.‘Het verschil met de prijs voor arbitrage wordt dan kleiner en rechtzoekenden kunnen tegen vergelijkbare kosten kiezen voor de bescherming van de onafhankelijke en onpartijdige overheidsrechter’, zegt voorzitter Frits Bakker van de raad. Bakker heeft duidelijk nog steeds niet door dat de burgers van Nederland inmiddels in steeds grotere getale kots-ziek zijn van de criminele en corrupte overheids-‘rechtspraak’ en op zoek gaan naar eerlijkere alternatieven. En wat ligt dan meer voor de hand dan de oplossing van de robot-rechtspraak van e-Court? Pedofiele en corrupte rechters bestaan niet in de software van e-Court en al helemaal geen satanische martel-rechters zoals Floris Bakels, voormalige vice-president van de Hoge Raad. Het gaat de goede kant op, mensen!

Lees hier een uitgebreid artikel over e-Court met een hoofdrol voor de Amsterdamse horror-rechter Moneta Ulrici. De ‘onderzoeksjournalisten’ van de pro-Demmink Groene Amsterdammer zien de opmars van e-Court als een ‘bedreiging’ en stellen zich vierkant op achter de criminele ‘staatsrechters’ die maar een missie hebben: het volk te martelen, te plunderen en te kleineren in opdracht van de elite.

8 Replies to “EXCLUSIEF: CRIMINELE RECHTERLIJKE MACHT STORT IN MEDE ‘DANKZIJ’ SADO-RECHTERS ZOALS BAKELS”

 1. Fred Teeven maakt zich als buschauffeur een stuk nuttiger voor de mensheid dan Micha met zijn onnavolgbare hersenspinsels. En Fred verdient er nog veel meer mee ook.

 2. Negatieve angst en positieve, levensreddende angst. Nico van den Ham zegt er het volgende over:

  http://nicovandenham2.blogspot.in/2018/02/is-melder-van-misstanden-nico-van-den.html

  Reeds de niet te dempen uitstraling of “het aura” van psychopaten als Ralph Gonsalves GEACTEERD verholen achter een redelijkheid en lieflijkheid voorspiegelende ‘mask of sanity’ waar bijna iedereen intrapt, doet bij NORMALE doch zgn. “hooggevoelige” collega’s binnen bijv. het OM (bij velen zoals MK, lijkt dit FEILLOZE diep instinctieve/primitieve maar o zo nuttige zintuig rudimentair geworden of anderszins niet langer optimaal te functioneren, mogelijk ook weggedrukt onder een vele jaren lang overactief cerebrum) kippenvel en defensieve kokhalsende leven of dood geweldsneigingen onstaan, die op de werkvloer niet in daden zijn om te zetten.

  Uiteindelijk heeft de ‘alien mindset’ OP ZICH bij hen reeds een zwaar traumatiserend effect, terwijl zijzelf op dat moment niet gericht het slachtoffer zijn.
  Het zich constant moeten beheersen om de psychopaat niet onschadelijk te maken (omdat de ongevoelige goegemeente totaal niet zou begrijpen waarom je zo’n “vriendelijke, fijne en behulpzame man” -echter als BTK- plotseling zou bespringen en de universeel levensbedreigende kern-krankzinnige moordrobot als ECHT overheidspersoon zijn nek breken) veroorzaakt veelal trauma-gerelateerde klachten/ziektes en kan aanleiding geven tot “vrijwillige” ontslagname en een vroege dood.

  Ralph Gonsalves had inderdaad zo’n “hooggevoelige” integere collega (adellijke naam meen ik: Von Huppelepup) die dit heeft ervaren, zonder e.e.a. precies aan zijn omgeving te kunnen uitleggen…….Hij is kort na zijn pensionering (of zelfs kort ervoor) overleden aan een hartinfarct, meen ik me te kunnen herinneren.

  Zo blijft “de drab” over binnen bijv. het OM en daar spelen psychopaten als Dijkstra dan (‘The luatics run the asylum’) “King of the hill”.

 3. E-court is dat een commercieel bedrijf? Nou daar moet elite toch echt een stijfje van krijgen, gewoon geen gezeik meer van lastige mensen maar “software” de geheel onpartijdige uitspraken laten bepalen. En Micha vindt het nog geweldig ook.

 4. Bizar dat er nog steeds mensen zijn die gaan stemmen op tuig dat overduidelijk oorlog aan het voeren is tegen hun eigen volk. Maar misschien is juist dit wanbestuur voor velen de aanleiding om toch steeds maar weer opnieuw naar de stembus te sloffen in de volstrekt valse hoop op beter. Die valse hoop wordt de kiezers aangereikt tijdens de verkiezingscampagnes. Hoop is slechts een marketingproduct. Het is het ultieme marketingproduct van politici: het kost niets, heeft geen verzend- of transportkosten en er zit geen enkele garantie op. Hou in godsnaam op met stemmen mensen: een land kan beter helemaal niet dan heel erg slecht worden bestuurd. Het enige dat u bij de stembus bereikt is dat u de carrière van een misdadiger financiert.

 5. Ik vergeet nog een interessante ‘hand-picked’ proactieve verholen agressieveling te noemen: de rabiate ***Cees Fasseur*** zaliger nagedachtenis.

  Ook interessant te noemen vanwege de eruit blijkende ‘alien’ wansmakelijke ANTI-sociale neiging tot ondergraving en buitenspel plaatsing van de Trias Politica (Ir. Rietveld noemt reeds de abjecte blote -en feitelijk toegepaste- mogelijkheid van de OVJ als rechter-plaatsvervanger) is Ralph Gonsalves zaliger nagedachtenis.

 6. nog steeds niet door dat de burgers van Nederland inmiddels in steeds grotere getale kots-ziek zijn van de criminele en corrupte overheids-‘rechtspraak’ en op zoek gaan naar eerlijkere alternatieven.
  ————————
  Wensdenken. Veruit de meeste ‘gullible fools’ hebben een rotsvast, op niets (dan psychopathische misleiding en manipulatie) gebaseerd, vertrouwen -à la Ir. Rietveld anno 2001- in Prins Bernhard BV en “rechters” à la Bakels, Vermeulen, Stolk, Van Son of Van Delden.

Geef een reactie