EXCLUSIVE: MICHA OVER DE ‘VERVOLGING’ VAN OM-PEDO-TOPMAN VINCENT LEENDERS

EXTRA EN BREAKING: ALEX JONES EN PAUL JOSEPH WATSON OVER DONALD TRUMP EN ZIJN MOGELIJKE VERRAAD AAN HET AMERIKAANSE VOLK

Micha was nog vergeten te melden dat -zo werd hem gezegd door Evert Boerstra- de naam van de zaaksofficier, de persoon dus die de ‘vervolging’ van Leenders leidt, geheim dient te blijven. Voor meer over de dubieuze track records van de advocaat van Leenders zie ondermeer hier.

3 Replies to “EXCLUSIVE: MICHA OVER DE ‘VERVOLGING’ VAN OM-PEDO-TOPMAN VINCENT LEENDERS”

 1. Mispoes: Zo ja, dan ook niet duidend op grote morele intelligentie, die je bij overheidspersonen en zeker bij OVJ’s e.d. toch liever WEL ziet.
  En dan….de akelige mogelijkheid tot chantage…..
  Hoe zal dat in andere (als OVJ te behandelen) gevallen (kunnen) uitpakken???

 2. Hier is geen sprake van een ‘misbruikt jongetje’ maar van een jongenshoer van 16 jaar die zichzelf voor seks verkoopt.
  Micha weet dat wenst het te framen als verkrachting en in stukken snijden van baby’s.

 3. Binnen de genoemde (nu verworden) openbare diensten, maar ook bij de politie en in de advocatuur zijn psychopaten (volgens inschattingen van diverse forensisch psychologen en mijzelf) aanzienlijk meer dan gemiddeld geïnfiltreerd en spelen daar elkaar DE ABERRATIE (door de tot meelopers getransformeerden) ONHERKEND het balletje toe.

  Psychopaten veinzen (’the mask of sanity’, zie ook het charme-offensief van het interview met de ongelooflijk -met buitengewoon talent voor de spiegel geoefend- “natuurlijk en spontaan” bekkentrekkende “koning”, narcistisch aangedaan door de dood van zijn broer Friso, ijskoud medelijden met MH17 slachtoffers veinzend en……..meedogenloos inhakkend op verder iedereen die hem door heeft of begint te krijgen) NORMALE emoties als (be)rouw, verbijstering, schaamte, verantwoordelijkheidsgevoel, maar……..daarop komt steevast geen NORMAAL vervolg, waaruit ECHT inzicht in morele- en emotionele zaken of ook “de geest” van de wet blijkt. HET IS ALLEMAAL GEACTEERD!

  Sluipend en kruipend en verdonkeremanend, zal de psychopaat (in werkelijkheid volkomen onaangedaan) slechts = UITSLUITEND trachten ERMEE WEG TE (blijven: zie bijv. Dresden) KOMEN.

  Straf kan ook niet aanvaard worden, want een psychopaat MAG een normaal mens proactief de keel doorsnijden.

  Immers:

  ‘The law does not apply AT ALL (dit is absoluut…..althans volgens de ‘alien mindset’) to psychopaths’

Geef een reactie