EXPLOSIEF: BART VAN WELL EN DE PEDO-DOSSIERS VAN DESI BOUTERSE

BESCHIKT BART VAN WELL OVER DE DEMMINK-PEDO-DOSSIERS VAN DESI BOUTERSE? * DE ZAAK-DEMMINK IS DE SPANNENDSTE EN DE MEEST KRANKZINNIGE EN OMVANGRIJKSE CRIME-THRILLER UIT DE WERELDGESCHIEDENIS * BART VAN WELL TEGEN MICHA KAT: ‘MIJN VRIENDIN IN CLOSE MET DESI BOUTERSE’ * BOUTERSE CHANTEERDE NEDERLAND NET ALS DE TURKEN EN WIST ZO ZIJN ARRESTATIE TEGEN TE HOUDEN

[wp_ad_camp_1]

Bouterse en Baybasin. Twee namen in het Demmink-dossier die elkaars spiegelbeeld zijn. Baybasin werd namelijk gearresteerd ‘dankzij’ het Demmink-dossier terwijl Bouterse op basis van de pedo-strapatsen van onze ex-SG arrestatie juist wist te ontlopen. Hier de achtergronden wat dat laatste betreft. De Suriname-pedo-dossiers behoren tot het aller-hyper-staatsgeheimste wat ons land te bieden heeft en blijven tot de eeuwigheid gesloten. In your face. Maar het zit in grote lijnen als volgt in elkaar [backgrounds KLOL 2007]: de Nederlandse ‘elite’ tot in de allerhoogste kringen (en dan weten we het wel!) gebruikte Suriname als pedo-verkrachtings-paradijs -niets bijzonders overigens, dit was historisch gezien de primaire functie van de kolonieen voor de ‘elite’; de hele Belgische pedo-mafia die aan de basis stond van het drama-Dutroux ontstond in Belgisch Congo. Bouterse wist van de hoed en de rand en dwong Nederlandse steun af op basis van pedo-chantage voor zijn machtsgreep, steun die zo ver ging dat hij ook al zijn tegenstanders mocht excecuteren -een soort Surinaams Srebrenica dat de geschiedenis is ingegaan als de ‘Decembermoorden’. Om deze steun te verhullen heeft Nederland vanaf die tijd net gedaan alsof Bouterse ‘de grote vijand’ was en allerlei fake-processen georganiseerd om hem te ‘bestrijden’ terwijl hij in werkelijkheid niets te vrezen had. Dit kwam op verbijsterende wijze aan het licht in 1997 toen Nederland Desi om nog immer onopgehelderde redenen ‘moest laten lopen’ en Hans van Mierlo zijn arrestatie verhinderde. Enfin, allemaal geheime geschiedenis die tot in de eeuwigheid geheim zal blijven ter meerdere eer en glorie van de door de Gratie Gods uitverkoren staatshoofden van ons moedige polder-gidsland tussen de rivieren. Maar nu de climax van deze geschiedenisles. Dit zei Bart van Well in 2011 tegen Micha: Mijn vizier staat op scherp. Ik heb goede dekking want mijn vriendin is Surinaamse en heeft hechte banden met Desi Boutserse. Desi, afgelopen Augustus opnieuw geinstalleerd als president, is niet vies van ‘een geintje’….

13 Replies to “EXPLOSIEF: BART VAN WELL EN DE PEDO-DOSSIERS VAN DESI BOUTERSE”

 1. Ja en dan zou deze heerszuchtige, weerzinwekkende, oorlogsmisdadige mafia bende PB BV zeker ook de Trias Politica ondermijnen behalve door (ijskoude moreel gestoorde) staatsrechters ook dergelijke (H)OVJ’s kritieke dossiers te laten behandelen?!

  Niet voor te stellen dat psychopaten zoiets zouden kunnen bedenken. Zo ijskoud doortrapt en doorgestoken kaart. Zo’n schending van vertrouwen (in de SS). Het zou bij een normaal staatsburger niet in zijn ergste nachtmerrie opkomen.

 2. Heeft onze vertrouwde SS “K” huis-psychopaat en Nazi brokkenpiloot ook hier weer (als aanjager en tot 2004) op de achtergrond aan de touwtjes getrokken met zijn gestoord gemanipuleerde en met psychopaten vergeven PB BV AIVD, hetgeen uiteindelijk die rampzalig hoge maar rechtmatige, althans zeker niet volledig uit de lucht gegrepen eis tot schadevergoeding (wegens gederfde baten) tot gevolg had, die vervolgens “natuurlijk” getorpedeerd “moest” worden (want psychopaten kennen geen consequenties/verantwoordelijkheid)?

  ======================
  Betrokken partijen waren Chipshol, de centrale overheid, de rechterlijke macht en Schiphol. De kwestie speelde van 1993 tot 2014. In een rechtszaak waarbij Chipshol partij was, werd deze mogelijk benadeeld door de behandelend rechter Hans Westenberg, die volgens Chipshol daartoe was beïnvloed door een voormalige zakenpartner van Chipshol.
  ======================

 3. En wie was de officier van justitie in de zaak van Bouterse ? Evert Harderwijk die nu ook officier van justitie is in de zaak tegen Joris Demmink !!! http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/om-neemt-jaar-voor-demmink-onderzoek)

  Overigens was Evert Harderwijk ook OvJ in de zaak van Paul Herrie, die in 2007 werd veroordeeld tot twee jaar cel voor het ontvreemden van ‘staatsgeheime’ documenten. ( http://www.vn.nl/lekkende-geheim-agent-niet-vervolgd/)

  Bouterse is volgens de rechtbank de onbetwiste leider van het Suri-drugskartel. Officier van justitie E. Harderwijk beleeft zijn finest hour. (https://retro.nrc.nl/W2/Lab/Bouterse/990717-b.html)

 4. Ik heb wel altijd het gevoel gehad dat de beslissing van Moskzowcz om de Poten te helpen in hun strijd tegen corrupte rechters hem uiteindelijk noodlottig is geworden als advocaat.
  ==========================
  Het is inderdaad een lastig te schrijven naam…..en er zit een typisch (!) luchtje aan de zaak, net als aan de bizarre struikelpartij van mr. Willem Aantjes.

  Schiphol, KLM, de Rijksluchtvaartdienst e.d. is in ieder geval een beetje het stokpaardje van een zekere internationaal -onder psychopaten- netwerkende SS psychopaat die daarmee ook ‘alte Kameraden’ richting Argentinië schijnt te hebben weggesluisd.

 5. Ondertussen treffen we de “rouwende” Oranje/Van Lippe Biesterfeld/Van Amsberg “helden van Waterloo/moeders van het verzet” etc. etc. KENMERKEND TOTAAL SCHAAMTELOOS aan in Groot-Brittannië, alwaar ze de gruwelslachters van o.a. Dresden, die ze -zoals steeds over lijken op EIGEN voordeel belust- hebben geholpen er tot op heden (en hoe lang nog?) mee weg te komen, “grote eer” bewijzen.

  Hier de NOS PB BV-propaganda die, i.p.v.: “Trekpop van de USA/GB bewijst als hondstrouwe vazal van het kwaad, Britse doden die nogal eens tot hun nek (mede)schuldig zijn aan gruwelijke, psychopathisch ijskoude oorlogsMISDRIJVEN, proactief rechtstreeks gericht tegen burgers, w.o. bejaarden, kinderen, gehandicapten, vluchtelingen, dwangarbeiders, krijgsgevangenen, oorlogsgewonden (onder de vlag van het Rode Kruis) en……nota bene hun eigen integere Nederlandse ambtenaren/publieke!!! DIENAREN van voor hun ongrondwettelijke vlucht naar Londen, die door dit verraad bijv. een ambtelijke standplaats in Münster, Kiel, Güstrow, Breslau of -de klap op de vuurpijl- Dresden moesten aanvaarden op wettig!!! dienstbevel……schrijft de propaganda-machine met zoetgevooisde stem (‘Beware the soothing voice’):

  =====================
  Koning Willem-Alexander en koningin
  Máxima zijn vanochtend in Londen voor
  de Britse dodenherdenking.Ze herdenken
  met de Britse koninklijke familie de
  doden die zijn gevallen in de Eerste en
  de Tweede Wereldoorlog.

  Koning Willem-Alexander en koningin
  Máxima willen met hun aanwezigheid de
  Britten bedanken voor hun aandeel in de
  bevrijding van Nederland.
  ======================

 6. Suriname, Aruba, Nederland, Turkije, Koerdistan….
  Vaatstra en asielcentra, Holloway, Baybasin, Bouterse en de sleutel doofpot-rol van justitie…… Het gaat over Drugs, drugs, drugs (en sex als chantage middel) Het is de Staats drugbusiness die onder het tapijt geschoven moet blijven.

 7. En vergeet Maxima niet die even gezellig zaken stond te doen met de vrouw van Bouterse op VN top en zelfs samen op de foto ging. Slordigheidsfoutje, ach de sheeple heeft niets door moeten immers hun hypotheek betalen aan de Zionistische bankiers en rennen voor hun baan. In de houdgreep van de krankzinnige en perverse Zionisten die wereldwijd de wereld verzieken overal waar ze zijn.

 8. En wie is grote vrinden met Bouterse en wist vele criminelen vrij te krijgen door allerlei zogenaamde vormfoutjes en andere onzin (omkoping van rechters)? Bram Moskofiets. Verdedigde hij ook niet de Pootjes? Moskofiets begint een spil te worden en alles wijst naar Israël.

  1. Moszko is heel korte tijd een van de advocaten geweest van de Poten, maar heeft niets voor hen gedaan behalve een Radio-interview gegeven over de Chipshol-zaak. Het ging toen om de zaak tegen de liegende rechter Hans Westenberg.Ik heb wel altijd het gevoel gehad dat de beslissing van Moskzowcz om de Poten te helpen in hun strijd tegen corrupte rechters hem uiteindelijk noodlottig is geworden als advocaat.

Geef een reactie