EXPLOSIEF: MICHA IN CAMBODJA OP ONDERZOEK NAAR PEDO-LINKEN JORIS DEMMINK

DEZE VIDEO WERD ONS TOEGESPEELD DAAGS NADAT ERIC DONK AANKONDIGDE HEM VERNIETIGD TE HEBBEN IN OPDRACHT VAN DEMMINK * ERIC DONK IS EEN CRIMINELE INFILTRANT MAAR GELUKKIG ZIJN ER STEEDS MEER MENSEN DIE HEM SIDELINEN * SALESIANEN VAN DON BOSCO WAAR DEMMINK MEE SAMENWERKTE BEHOREN TOT DE SMERIGSTE MISBRUIKERS BINNEN DE KERK * KATHOLIEKE MISBRUIK-BANDEN VAN DEMMINK OOK ANDERZINS VASTGESTELD

Hieronder de meest recente afpers-emails van Eric Donk:

From: E.M. Donk
To: “drsmkat@yahoo.com”
Sent: Saturday, May 13, 2017 5:26 AM
Subject: cyberattacks

Zo vieze rat, nog lekker naar je zin daar?

Nu je toch zo aan het bedelen bent, kun je meteen net zo goed even bij chipshol gaan bedelen om er voor te zorgen dat ik het resterende JDTV beeldarchief veilig kan stellen. Dit beeldmateriaal kan alleen veilig zijn in een offline omgeving. De kosten voor tijd en benodigde apparatuur om dit voor elkaar te krijgen liggen rond de 4500,-

Zoals je weet is het namelijk aardig wat beeldmateriaal na al die jaren. Waarschijnlijk krijg jij het pas over enkele dagen mee, maar er is een serie cyberattacks bezig die voor iedereen een wake up call zou moeten zijn. Aan je verzoeken van de afgelopen tijden te merken, begrijp ik dat je het erg zonde zou vinden als het beeldmateriaal van JDTV producties definitief verloren zou gaan.

Ik heb je in het verleden meerdere malen uitgelegd dat er hier bijna elke dag nieuw beeldmateriaal binnenkomt en dat productie altijd voor gaat. Op deze manier is er al een hoop origineel beeldmateriaal verloren gegaan. ik hoop voor je dat je eindelijk eens gaat beseffen wat dit betekent en dat de tijd dringt wat dat betreft. Zoals je weet heb ik tegenwoordig volledig schijt aan je en heb ik liever beeldmateriaal van vliegtuigen op mijn pc’s dan van een smerige lafbek die mensen in hun rug steekt! Voor mij maakt het niet uit verder en ik wis die shit met liefde, zodat ik dit alles hopelijk ook nog een keer kan vergeten.

Na de uitspraak m.b.t. 30 juni is het zoiezo klaar met JDTV en gaat alles offline. Als je nog wat wil redden moet je dus snel zijn! Beeldmateriaal van het JDTV account jatten is niet toegestaan en ik zal mij actief in gaan zetten om al het onrechtmatig verkregen JDTV beeldmateriaal van youtube en evt. andere sites te gaan laten verwijderen. Gestolen filmpjes van jdtv op je kanaal kunnen er dus voor zorgen dat je complete kanaal verdwijnt, zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! Als er komende week nog beeldmateriaal van jdtv op je kanaal staat weet je nu wat de gevolgen hiervan gaan zijn.
Kom niet bij mij janken als jij je zaakjes straks niet op orde hebt!

Voordat er zoiezo iets gaat gebeuren op het gebied van redden van beeldmateriaal, mag jij fijn je excuses gaan maken, in een video waarin je uitlegt waarom je mij o.a. een dief hebt genoemd en je uitlatingen terug neemt. Hiernaast eis ik dat je al je uitatingen over mij van je site verwijderd….Vieze smerige lafbek! Kijk zo nog maar eens in de spiegel en denk nog maar eens terug aan wat je hiermee allemaal bereikt hebt over de ruggen van anderen. Je ouders zullen wel trots op je zijn he!

Dit is een eenmalig en tijdelijk aanbod, vraag maar eens aan Wim wat hij er voor over zou hebben om de isabella video weer in zijn bezit te hebben. Helaas voor hem gaat dat niet meer, omdat hij te gierig was om een paar harde schijven te leveren. Wat dat betreft is het beeldmateriaal van JDTVproducties soms gewoon onbetaalbaar. Toch lullig voor hem dat hij nu tienduizenden eurootjes kwijt is aan advocaat en dwangsommen, terwijl een harde schijf van een paar honderd euro hem wellicht had kunnen redden! Karma is a bitch!

Dat geld ook voor jou. vandaar dat ik je nu gewoon een laffe pisvlek noem en hoop dat je langzaam wegrot, met je druiper en je wc papiertjes. Je hebt er immers zelf bewust voor gekozen om dit pad te bewandelen. Als er een hel bestaat is er op zeker al een plekje voor je gereserveerd, waarschijnlijk krijg je zelfs nog een ereplekje als lafbek van de eeuw o.i.d.

Met mijn genereuze aanbod kun je echter geen rechten op de beelden van JDTV producties verwerven, daar zat je waarschijnlijk alweer over na te denken. Het materiaal is van mij en zal dat ook altijd blijven en ik bepaal hoe de eventuele docu over de Demmink kwestie van JDTV er uit zal gaan zien. Eerlijk gezegd heb ik geen eens scenes met jou nodig om er alsnog een goed verhaal van te maken. Ik zie ook eigenlijk totaal geen reden om jou er in te verwerken, aangezien je, zoals je critici zeggen, nog nooit daadwerkelijk iets bereikt hebt.

Het enige wat je kan is aan jezelf denken en je eigen zakken vullen! Dat is misschien nog wel een mooie docu waard, zodat je je gezicht straks echt niet meer kan vertonen in Nederland en ook eens kan voelen waar demmink al die jaren al mee moet leven. In tegenstelling tot jouw laffe vluchtgedrag, loopt deze man trouwens nog wel dagelijks met een rechte rug door Den Haag!

Zoals we hebben afgesproken, zou je betalen voor het gebruik van beeldmateriaal van JDTV op je site. Ik heb recent vernomen dat je meerdere filmpjes op je site geplaatst hebt, maar hiervoor geen betalingen ontvangen. Waar blijven deze? Je voldoet al geruime tijd niet aan je betalingsverplichtingen en onttrekt je hier bewust aan. o.a. hiervoor heb ik inmiddels een aangifte gedaan bij de politie, aangezien ik je officieel niet kan bereiken op een vaste woon of verblijfplaats. Zij noemden je onrechtmatige gebruik van de video’s oplichting en diefstal! Indien je je verplichtingen niet nakomt, kunnen die 10 maanden waarschijnlijk nog wel eens gaan oplopen.

Mijn aanbod is duidelijk en meer dan redelijk lijkt me. Als ik binnen 3 dagen geen excuusvideo en betaling zie, verloopt dit en is je laatste kans om iets van het beeldmateriaal te redden ook verkeken. ik ga verder ook totaal geen tijd meer aan je verdoen en zal mijn schijfruimte direct opschonen voor zaken die wel de moeite waard zijn. Ik ben helemaal klaar met je na je lafhartige verzoekje via Ton Hofstede…..Echt serieus, hoe laf kan iemand eigenlijk zijn!?

Tja Micha je hebt het echt goed verkloot en het verstandigste is denk ik om daar eens rustig in de cel over te gaan nadenken. Je kan wel blijven vluchten, maar zodra je ook maar ergens inlogt of een digitale betaling doet ben je direct de sjaak…..Vluchten kan niet meer!

Ik maak geen grap. Dit is je enige en dus laatste kans om nog wat beeldmateriaal te kunnen redden. Storten kan op het bekende rekeningnummer. Als je je straf hebt uitgezeten en voldaan aan de hierboven beschreven voorwaarden, kunnen we verder praten! Tot die tijd wil ik helemaal niks van je horen, op het voldoen van de achterstallige betalingen na!

Eigenlijk wou ik je tot slot nog zoiets als de tering of syfilus o.i.d. toewensen, maar dat heb je dus blijkbaar al! Het schijnt trouwens dat die Maria zelfs aids had! Misschien moet je naast liegen ook eens wat minder gaan zuipen, wellicht is er nog iets van je gezondheid en je leven te redden voor zover mogelijk. Maar dat moet je natuurlijk allemaal lekker zelf weten verder.

Wanneer heb je je zoon eigenlijk voor het laatst in het echt gezien? Laat je die ook gewoon stikken, net zoals alle andere mensen die je alleen gebruikt als het jou uit komt? Echt Micha er zijn dingen die je niet kan kopen met geld, helaas heb je daar blijkbaar nog nooit goed over nagedacht. Wees een man en stap op het vliegtuig om je eigen laffe daden onder ogen te komen. Zo niet, ook goed!

Blijf vooral hangen in je slachtofferrol, want dat heeft je al zoveel goeds gebracht. Bovendien past het enorm goed bij je karakterloze persoonlijkheid.

Nog veel plezier daar verder he!

Eric

E. M. Donk May 13 at 11:15 PM
To: drsmkat@yahoo.com

Tja dat had ik inderdaad met 1 muisklik kunnen doen.
nu klik ik het lekker naar de prullenbak….veel succes er mee verder!

3 Replies to “EXPLOSIEF: MICHA IN CAMBODJA OP ONDERZOEK NAAR PEDO-LINKEN JORIS DEMMINK”

  1. Dus de filmpjes die je zelf hebt gemaakt, jouw eigen producties waarin hij alleen af en toe camera heeft vastgehouden die zijn in bezit van JorisDemminkProducties (JDTV). Zoiets kan toch alleen in een gestoorde rechtsstaat waarin een pedofiel jarenlang leiding heeft gegeven en ondanks zijn pedofiele ziekte (want dat is het, Claus had ook een ziekte) gewoon nog met rechte rug door Den Haag loopt want het is hartstikke normaal allemaal.

    Hoort dit nou gewoon bij de rollenspel of wat.

    Overigens lees ik Hoogeweij tussen de lijnen door, JDTV hoorde dan ook al tijdje bij Swapichou club.

  2. HMMMM enkele dagen werk en een harddisk van 2 terrabyte. HD 100 euro. 4400 euro voor 2 dagen dat is 16 uur werk. Dat is 275 euro per uur. Daar heb ik 2 vliegtuigen met piloten voor per uur. Maar goed we lezen even verder. Bla bla bla cyberattacks, je moet nu snel bang worden en gaan betalen. Fear of loss techniek werkt altijd goed als je wat te verkopen hebt. Dus als je betaald hebt dan is hij het kwijt door een cyberattack natuurlijk. Dat kun je op je klompen aanvoelen. Over Klompen gesproken. Hij heeft het natuurlijk al lang aan Chris Klomp verkocht en de buit opgerookt en in zijn neus geduwd. Maar goed we gaan weer even verder lezen. Hier dreigt hij dus het materiaal te overschrijven met beelden van vleigtuigen omdat hij geen geld heeft voor een harddisk. Hier nog mooier. je mag het kopen maar niet gebruiken. Wat heb je er dan aan. LMAO Hij heeft de beelden gewoon niet meer of hij heeft een contract getekend dat hij de rechten van de beelden afgestaan heeft aan Demmink. Die gek is echt schizofreen. Wat een onzin kraamt hij uit. Nou beste Eric, misschien moet je wat minder coke snuiven met Chris Klomp en eens aan je vriend Ton Hofstede vragen of hij een behandelplan voor je kan opstellen. Dit is niet afpersen maar een slechte poging tot. Je mag de beelden niet gebruiken en dan zijn ze waardeloos. Hij heeft de rechten verkocht. Ik zeg het je nogmaals. Donk heeft helemaal niets meer behalve waandenkbeelden dan.

  3. Over onmisbare content voor in een documentaire gesproken waarmee de Nederlandse NSB-hoernalistiek met naam en toenaam bekend wordt gemaakt!? *PROEST*

Geef een reactie