EXTRA BREAKING EMERGENCY: DE WARE REDEN VAN HET VERTREK VAN PETER VANDERMEERSCH -HET WITWASSEN VAN EEN SADO-BABYMOORDENAAR

DEZE VIDEO HAD MICHA AL OPGENOMEN VOOR ZIJN DRAMATISCHE BESLISSING TE STOPPEN EN HIJ WIL DIE JULLIE NIET ONTHOUDEN * DE AFFAIRE-DEMMINK VERWOEST NEDERLAND ALS DE ZWARTE DOOD DE STEDEN IN DE MIDDELEEUWEN * AL 22 JAAR LANG DURFT, KAN EN MAG NIEMAND INGRIJPEN EN WORDT IEDEREEN DIE EEN BEDREIGING VORMT VOOR DEMMINK KALLTGESTELLT OF VERMOORD * DIT IS OOK EEN DIRE WARNING VOOR DE MENSEN VAN ARGOS EN RTL

2 Replies to “EXTRA BREAKING EMERGENCY: DE WARE REDEN VAN HET VERTREK VAN PETER VANDERMEERSCH -HET WITWASSEN VAN EEN SADO-BABYMOORDENAAR”

 1. Blablabla, iedereen is schuldig aan kindermisbruik en kindermoord. Want zie je wel! Hij/zij stapt op! Och wacht ff…Micha Kat kondigt aan te stoppen…wacht eens ff…Kat is schuldig! Daarom stopt hij! Tot morgen, gekkie! PS: hoe zit het met je vrijgeleiding voor je cassatie? Je had het OM toch schaakmat?

 2. Zonder psychopatentest vallen psychopaten steeds omhoog naar door hen (gemaskeerd) krankzinnig fel begeerde posities van macht en controle.

  Het gedrag is dan steeds ongeveer hetzelfde (evt. echter zonder pedofiele/homofiele comorbiditeit):

  https://www.express.co.uk/news/world/1088876/adolf-hitler-secret-cia-nazi-paul-dickopf-germany-spt

  Zie het filmpje en let op het zinnetje aangaande Dickopf vanaf 0:38 sec.:

  “He destroyed such people….” (die hem tegenwerkten of een gevaar zouden kunnen gaan vormen).

  Dat type reptiel in maatpak wordt dan hoofd van Interpol e.d..

Geef een reactie