FATAL BLOW VOOR PEDOFIELEN-BESCHERMER MARCEL GELAUFF (NOS)

Ik merk op dat dit de eerste keer is dat Micha Kat niet in een column op geenstijl volkomen belachelijk wordt gemaakt. Wat je ook van zijn stijl vindt, wat je ook van zijn toon vindt, het is tijd om zijn aantijgingen eens te onderzoeken en niet in de fase van debiliseren te blijven hangen. Uit veel bronnen stijgt het giftige gas omhoog.

ALLEEN AL HET OPROEPEN VAN JEROEN DE JAGER ALS GETUIGE IS FATAAL VOOR MARCEL GELAUFF * NOS VEROORDEELD VOOR DEMONISERING BAYBASIN IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK * MAAR GELAUFF ‘HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDONETWERKEN!’


Dat Marcel Gelauff een abjecte staats-crimineel is, betaald met geld van de pedofielen om de verkrachters wit te wassen over de lijkjes van de misbruikte kleuters, staat vast. Geenstijl zet nu de eerste stappen naar de val van Gelauff. De pedo- en plunder-elite raakt met de dag meer in paniek op weg naar 3 juni als Teeven en Demmink onder ede komen te staan over het aan stukken snijden van kleine kinderen. Op kosten van de Nederlandse burger. Is de NOS de BBC 2.0? Een ding is zeker: als het om pedo-zaken gaat, spant Nederland altijd de kroon. De lezers van deze site weten het: het kan altijd nog erger, nog satanischer, nog weerzinwekkender. De feiten tonen aan dat de realiteit altijd erger is dan Micha heeft kunnen bedenken, NOOIT minder erg! Steun Micha in zijn strijd tegen de kinderverkrachters, de pedo-rechters en de collaborerende MSM. De komende weken worden beslissend!

Geef een reactie