FATALE KO VOOR ‘JEROEN DE MINK’: UPDATES VAN MICHA OVER ZIJN STRIJD MET DE SATANISCHE PEDOFIELEN

WINNING WINNING WINNING ALLEEN FINANCIEEL NOG NIET WINNING: MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN MICHA’S STICHTING, OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com

Als ‘Jeroen de Mink’ niet MIVD is -hetgeen vrijwel uitgesloten lijkt gezien de gegevens van zijn on line-registratie waarop de ‘we hand hebben weten te leggen’- dan zou je toch zeggen dat die MIVD in elk geval in staat moet worden geacht te achterhalen welke criminele landgenoot misbruikt maakt van hun data om de goudeerlijke journalist Micha Kat te stalken en te belasteren. In dat geval maakt ‘Jeroen de Mink’ zich schuldig aan twee zware delicten: een slander- en stalkingscampagne van jaren tegen Micha en ‘diefstal’ van de gegevens van Defensie cq. indentiteisfraude cq. ‘impersonification’ van een overheidsinstantie waarop gevangenisstraffen staan van tientallen jaren! De zaak van ‘Jeroen de Mink’ is uitstekend vergelijkbaar met die van de nepagenten Yarmi D. en Geoffrey D. die zich valselijk hullend in de identiteit van agent misdrijven pleegden. Deze beide figuren moeten 14 resp. 9 jaar brommen. Mocht de MIVD ontekken zelf ‘Jeroen de Mink’ te zijn maar ook weigeren uit te zoeken om wie het dan wel gaat, tsja, dan bekennen ze dus in feite indirect maar niet minder krachtig hun schuld en daderschap. We gaan er dus maar vanuit dat Defensie zijn verlies zal nemen -ook geleerd hebbend van alle monsterlijke affaires van list en bedrog uit het verleden- en Micha een royale schadevergoeding zal aanbieden.

4 Replies to “FATALE KO VOOR ‘JEROEN DE MINK’: UPDATES VAN MICHA OVER ZIJN STRIJD MET DE SATANISCHE PEDOFIELEN”

  1. De persoon De Mink heeft zijn doel behaald door u vrij simpel uw hostel uit te jagen en nu met mogelijke desinformatie gek te maken. U daarentegen heeft de laatste jaren alleen als doel behaald uit handen van de politie blijven. Dat is ook een prestatie, maar voor een kleine crimineel (sorry, maar goudeerlijk bent u gewoon niet..niemand trouwens) is dat ook niet zo moeilijk.

  2. Hou toch op, gek. ‘Zich voordoen als een overheidsinstantie’, ’tientallen jaren celstraf’. Wat een nonsens. Je hebt een koekje van eigen deeg gekregen. Klaar. Jeroen de Mink is een held, jij een loser.

Geef een reactie