FBI OPENT NIEUW ONDERZOEK NAAR DE CLINTON FOUNDATION VAN SHARON DIJKSMA: WIE STELT VRAGEN?

TERWIJL DE MEDIA EN DE PVDA EEN SHOW VOOR DE BUHNE OPVOEREN ROND HET ZOGENAAMD FOUTE KAMERLID MOORLAG, BLIJFT DE WARE CRIMINEEL EN DE VICE-FRACTIEVOORZITTER SHARON DIJKSMA GEHEEL BUITEN SCHOT WEGENS HAAR BANDEN MET DE EXTREEM CRIMINELE CLINTON FOUNDATION * FBI LAUNCHES NEW INVESTIGATION INTO THE CLINTON FOUNDATION

Eén reactie op “FBI OPENT NIEUW ONDERZOEK NAAR DE CLINTON FOUNDATION VAN SHARON DIJKSMA: WIE STELT VRAGEN?”

  1. Nou Micha, als en wanneer de FBI daadwerkelijk iets vindt dat belastend is voor de Clintons, dan komt dat echt wel wereldwijd in de pers. Ook in Nederland, net als altijd. Voorlopig is het allemaal niet zo urgent, en al helemaal vandaag niet.

    De ster van vandaag – en komende dagen – is toch echt Donald Trump, de onthullingen in het boek van Wolff en alles wat daaruit voortvloeit. Of je dat nou leuk vind, of niet.

    De wereld is echt meer geinteresseerd in de volkomen labilitieit van de kinderachtige persoon die toegang heeft tot het nucleair arsenaal waarmee de wereld vernietigd kan worden, dan een eventuele corruptiezaak van iemand die al een tijd niet meer in de buurt van het Witte Huis te vinden is.

    Als je nou een klein beetje journalist was geweest, zou je met ontieglijk veel primeurs aan de haal kunnen gaan. Maar ja…

Geef een reactie