FEIT: DE VOLKSKRANT SPEELT ROULETTE MET ZIJN EIGEN LEZERS -TEGEN BETALING

WE LEVEN IN KRANKZINNIGE TIJDEN WAARIN DINGEN GEBEUREN DIE ‘NORMAAL’ SLECHTS VOORKOMEN IN SLECHTE HORRORFILMS * MAAR DAT IS DE EERSTE WET VAN AYN RAND: A=A * DE VOLKSKRANT SPEELT RUSSISCH ROULETTE MET HET LEVEN ZIJN EIGEN LEZERS UIT -EN LAAT ZE DAAR NOG VOOR BETALEN OOK * MORGEN VERBIJSTERENDE VIDEO VAN MICHA OVER HET VACCINATIE-BEDROG VAN DE VOLKSKRANT * DE KRANT WEIGERT TE BERICHTEN OVER DE HISTORISCHE BREUK VAN DONALD TRUMP MET DE VACCINATIE-MAFIA VIA DE BENOEMING VAN ROBERT F. KENNEDY TOT ZIJN ‘VACCINATIONS CZAR’ * PHILPPE REMARQUE EN ZIJN GANG VOEREN MEDISCHE EXPERIMENTEN UIT OP HUN EIGEN LEZERS EN MOETEN WORDEN BERECHT * 3-2 RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK: MICHA TEGEN DE MOORDENAARS VAN DE VOLKSKRANT

3 Replies to “FEIT: DE VOLKSKRANT SPEELT ROULETTE MET ZIJN EIGEN LEZERS -TEGEN BETALING”

  1. Bovenstaande verhaal over de Volkskrant doet me denken aan die ene blogger (zo marginaal dat ik zijn naam weer ben vergeten) die pretendeerde een onafhankelijke journalist te zijn maar ondertussen een ambtenaar belasterde tegen betaling door twee rijke vastgoedmagnaten. Het enige verschil is dat de klacht over die blogger wel op feiten rust en die over de Volkskrant bij elkaar is gefantaseerd. Door diezelfde blogger.

  2. Ach, wat een door- en dolgedraaide Kat.

    Ben zo benieuwd of je die inmiddels maffe advocaat van jou (helaas is en heet hij Stapel) nog meekrijgt in een rechtszaak tegen de Volkskrant. Als hij slim is trekt ook hij zich terug.

    Ennuhhhhhhhhhh…. 3 februari wordt alleen maar een lachertje voor de RvJ, Hulspas en Remarque. Je zult Stapel zelf moeten betalen omdat dit geen rechtszaak betreft, en je hebt geen centjes. Hoe moet dat nu?

    Tijd om naar Nederland terug te keren om gebruik te maken van een interessante GGZ-behandeling lijkt me.

Geef een reactie