FEMKE ‘MIJN DOCHTER VAN 15 IS ZO BANG’ HALSEMA COMPLEET EXPOSED IN KERSTBOOM-GATE

GELE HESJES SLOPEN FEMKE HALSEMA COMPLEET * HORROR: MSM WEIGEREN TE BERICHTEN OVER DE DELEGATIE VAN GELE HESJES DIE BINNENKORT ONTVANGEN GAAT WORDEN DOOR FEMKE -NADAT HAAR DOCHTER DOOR DE MARECHAUSSEE IS ONDERGEBRACHT OP EEN GEHEIME LOCATIE OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER * KERSTBOOM-GATE IS ONDERDEEL VAN HET GEHEIME DEEP STATE-PROGRAMMA TER ISLAMISERING VAN NEDERLAND * FEMKE HYSTERISCH OVER HAAR EIGEN DOCHTER MAAR HEEFT SCHIJT AAN ALLE JONGE VROUWEN DIE DOOR HAAR HAAGSE VRIENDEN AAN STUKKEN WORDEN GESNEDEN

BRONNEN: ‘HALSEMA WIL ALLEEN PRATEN MET EBRU UMAR EN JAN DIJKGRAAF’ -DIE DOOR DE ELITE ZIJN ‘GEPLANT’ BIJ DE GELE HESJES

5 Replies to “FEMKE ‘MIJN DOCHTER VAN 15 IS ZO BANG’ HALSEMA COMPLEET EXPOSED IN KERSTBOOM-GATE”

 1. Dus voor deze mafketel-in-een-geel-hesje spitst al het onrecht in de wereld zich toe op de kerstboom op het museumplein?
  Dat is weer eens een andere insteek dan aan stukken gesneden baby’s…

 2. Psychopaten duiken onvermoeibaar op plaatsen van macht en controle op.
  Kenmerkend “als een duveltje uit een doosje” is deze troelewoep nu ineens burgemeester van Amsterdam.
  Je kon erop wachten….
  Ja en dat de dochter van zo’n 100% narcist schaamteloos inspelend gebruikt wordt in een bizarre poging om de zeer langzaam opborrelende terechte volkswoede te temperen, terwijl koeionerend Prins Bernhard BV “Jeugdzorg” een ware onmenselijke terreur richting diezelfde bevolking uitoefent (tezamen met onder andere het CJIB e.d.), daar kun je ook de klok op gelijkzetten.

 3. Ikzelf denk niet dat het de bedoeling van onze “volksvertegenwoordigers” is om Nederland te islamiseren. Wèl dat het de bedoeling is om bevolkingsgroepen op een ongedacht vunzige manier tegen elkaar op te zetten en de omstandigheid dat we in Nederland ook een individu als Wilders hebben die met succes in troebel water vist onderstreept deze laaghartige bedoeling ook.

  De migrantenstroom is niets anders dan een zakenmodel van de banken. “O, spreek jij onze taal niet en ben je nauwelijks geschoold? Dan zal je het werk toch voor wat minder moeten doen”. Ziedaar een leger aan goedkope arbeidskrachten. Die migranten zijn net als wij óók het slachtoffer van dit systeem. Dus ook hier geldt: niet naar beneden trappen maar omhoog. De gele hesjes moeten net als de Fransen referenda (meest directe vorm van democratie) BIJ ALLE POLITIEKE BESLISSINGEN eisen. En anders is het opdonderen geblazen voor de schurken in politiek Den Haag.

  Hoezo “de banken zijn systeemrelevant en de belastingbetalers niet”?

  Er zijn wel degelijk heel goede alternatieven waar we met z’n allen veel aan zouden hebben.

Geef een reactie