FERDY ROET VAN LOTERIJVERLIES KNOKT DOOR EN IS OP WEG NAAR STATUS VAN ROBIN HOOD

CRIMINEEL OM GAF OPDRACHT ROET ZIJN MEDICIJNEN TE ONTHOUDEN OMDAT DIE ‘HOMEOPATHISCH’ ZIJN HETGEEN NIET ALLEEN ONWETTIG IS, MAAR NEERKOMT OP MARTELING * LEES ER MEER OVER OP NIBURU.CO

FOTO: HITMAN BART MOS -NOG STEEDS AAN DE MEDICIJNEN WEGENS DE ‘DOODSBEDREIGING’ VAN MICHA- GAAT WEER EENS NAAR DE RECHTBANK OM LIVE GETUIGE TE ZIJN VAN DE VERWOESTINGEN DIE HIJ AANRICHT IN OPDRACHT VAN DE STAAT EN DE PEDOFIELEN

23 augustus 2018 – Journalist Bart Mos en hoofdredacteur Paul Jansen van De Telegraaf schenden in ernstige mate de wet door onschuldige mensen te criminaliseren door foto’s met balkjes en soms volledige namen en feiten, die alleen maar te zijn herleiden naar die onschuldige mensen te publiceren. Dit is in strijd met privacyregelgeving. Het prangende is dat Paul Jansen en Bart Mos gevoed worden door het Openbaar Ministerie waarvan je zou verwachten dat het zich ordentelijk gedraagt, maar niets is minder waar. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk lak aan deze privacy-schendingen als die ‘in zijn belang’ zijn en laat de main stream media (MSM) oogluikend haar gang gaan. Een daadwerkelijk onafhankelijke pers is al jarenlang een illusie in Nederland. Het eerste bericht waarin een MSM-medium een collega MSM-journalist afvalt, hoe crimineel deze ook is, moet nog geschreven worden. LEES VERDER BIJ LOTERIJVERLIES

18 Replies to “FERDY ROET VAN LOTERIJVERLIES KNOKT DOOR EN IS OP WEG NAAR STATUS VAN ROBIN HOOD”

  1. Roet heeft anders gewonnen tot aan de Hoge Raad van de Staatsloterij. Verder begrijp ik dat Loterijverlies BV en dus niet Stichting Loterijverlies rechthebbende is op de gelden. Hij doet verder wat hij beloofd. Dus wat is het probleem? Afgunst?

   1. Zeker weer niks gelezen over Roet? Een groep Loterijverlies-deelnemers heeft Roet via de rechter op een zijspoor gezet. Ook een hoger beroep heeft hij verloren.

    Belangrijk zinnetje van het Hof: ‘Loterijverlies B.V. en [X] (Roet, red) hebben onvoldoende concrete en met stukken onderbouwde informatie verschaft om aan te nemen dat de door Loterijverlies B.V. aan EEL betaalde bedragen van in totaal € 2.194.270,- een reële vergoeding betreft van door EEL verrichte werkzaamheden.’

    https://www.daskapital.nl/5098062/ferdy_lamborghini_roet_van_sti/

 1. Het zoveelste slecht geschreven onzinartikel van Niburu. De term ‘klokkenluider’ is al helemaal mooi. Mijnheer Roet wist niet wat het overkwam toen het geld van gedupeerden op zijn rekening stond. Dat heeft hij via allerlei vennootschappen, waarin Niburu zich natuurlijk weer eens niet heeft verdiept, aangewend voor persoonlijke luxe. Daar gaat de FIOD zaak over. Mijn voorspelling: zodra het gesjoemel is aangetoond, horen we Niburu niet meer over Roet.

  1. Dinges waarom schenk je er geen aandacht aan dat Roet doet wat hij zegt? Hij had al het geld ook als winst kunnen uitkeren. Zo lang hij maar doet wat hij zegt. Het is immers geld wat hem ter beschikking staat. Als die opdracht er niet was geweest dan had hij het dus als winst uitgekeerd. Ik heb ook begrepen dat er duizenden uren nog nooit in rekening zijn gebracht en de klantenservice vele jaren obv no cure no pay is gedaan. Verder betalen de klanten slechts een initiële inleg van een paar tientjes. In de Fortis zaak is 45 mln euro voldaan. Roet moet dus een pluim krijgen ipv een op afgunst gebaseerde reactie…

 2. De eenzame knokker in een kaartspelletje met de door psychopathocratie Prins Bernhard BV “welwillend” toegestane (doorgestoken) kaarten…..

  Spannend, de uitkomst staat niet (‘dead inside’) vast!

 3. They seek, by any means necessary, to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition.

  The ignorance (het publiek weet wel wat psychopaten zijn….en prins Bernhard is het zeker niet!) of the existence of such psychological differences is the first criterion of ponerogenesis.
  That is, such ignorance creates an opening whereby such individuals can act undetected.

 4. Het bevreemdend (!) door de zich verbijsterend (!) voor illegale verzetsheld uitgevende SA/SS en Abwehr V-Mann en (enorm schadelijke) hoogverrader/psychopathische gladjanus “Prins” Bernhard opgetuigde naoorlogse Prins Bernhard BV, is een (psychopathisch!) criminele organisatie/gang (naar bekend Nazi-principe van het bezetten van alle sleutelposities van de macht door ‘gangmembers’) ONDER DEKMANTEL van zgn. vrije verkiezingen (door een gebrainfuckte en met vervalsing van de realiteit volgestopte populatie) en geen normale overheidsadministratie.

  De in 1945 gestolen staatsmacht zal worden misbruikt om zowel burgers als normale overheidspersonen die voor deze criminele ‘gang’ een gevaar ‘of sorts’ vormen als een kakkerlak te vertrappen.

  Daarbij zijn ongeïnformeerde burgers zoals Edwin de Roy van Zuydewijn er steeds van overtuigd, dat hun zaak VOLKOMEN UNIEK is en dat “deze unieke” zaak zeker geen deel uitmaakt van een TYPISCH (!) psychopathisch patroon met steeds als spil “Prins” Bernhard (of inmiddels zijn nagelaten psychopaten-netwerk op sleutelposities) en daarbij/daardoor totaal niet geneigd tot BROODNODIGE (immers: verdeel en heers) samenwerking met andere horror-slachtoffers van deze kernkrankzinnige Duitse nep-prins en zijn modus operandi, die zich op weg naar (pervers totale) macht en controle voor HEMZELF ONVERSCHILLIG bij alle moordenaarsbendes heeft aangesloten die hem die gelegenheid het snelste leken te bieden.

 5. Robin Hood voor zichzelf ja. Lekker geld achterover drukken. Althans, als die beschuldiging waar is.

  Overigens, als hem inderdaad medicijnen zijn onthouden dan is dat zeer ernstig en moet dat zeker worden aangepakt.

  Tot slot: Bart Mos is daar als journalist en daar zijn werk doet. Hij bekijkt de feiten live en actueel en doet daar verslag van. Dat is journalistiek. Niet dat ‘ik roep na een paar zinnen al dat het een hoax is zonder dat ik het onderbouw’.

Geef een reactie