FOTOGRAAF-CRIMINEEL FERRY DE K. PERSTE WEBMASTER WAARINHOLLAND AF, AANGIFTE VOLGT

SPEELDE OOK DE TELEGRAAF EEN ROL BIJ HET UIT DE LUCHT DRUKKEN VAN EEN VAN ONZE SITES DIE STEEDS MEER SUCCES KREEG EN ZELFS HET 8 UUR-JOURNAAL HAALDE MET EEN GIGA-PRIMEUR ROND VOLKERT VAN DER G?

[wp_ad_camp_1]

De impact van de bedreigingen van de K. op het leven van de fotografen is groot. De fotografen willen niet bij naam genoemd worden. Zij zeggen niets meer van de politie vernomen te hebben over een vervolgonderzoek na hun meldingen. Aldus CrimeSite. Welkse smerige en achterbakse spelletjes het OM en hun loopjongen Stijn Franken (de advocaat van Hans Westenberg) nu weer spelen weten we niet precies. Wat we wel weten is dat Ferry de Kok de webmaster van WaarInHolland zozeer bedreigde, dat deze de hele site uit de lucht heeft gehaald, juist op het moment dat er sprake was van een doorbaak als alternatieve nieuws-site. Wij denken dan ook dat De Telegraaf hier samenspande met de horror-fotograaf met als doel een concurrent uit te schakelen. De webmaster van WIH: “Op 3 augustus 2014 kreeg ik het eerste mailtje van De Kok. Hij eiste een bedrag van 1250 Euro voor onze publikatie van zijn foto van Van der G. Die foto hadden we van de site van De Telegraaf geplukt. Die 1250 Euro was een ‘schadevergoeding’ voor het gebruik en moesten we so wie so betalen. Wilden we de foto blijvend gebruiken, zou dat ons 2500 Euro kosten.” De webmaster had na enig googelen al snel door wat voor vlees hij in de kuip had. De Kok bleef hem mailen, op de prive-mail van de webmaster die hij had weten te achterhalen, net als zijn prive-adres dat hij expliciet meldde in de vervolg-mails. De webmaster: “Het was duidelijk: hij zou langskomen om zijn geld op te halen. Ik heb toen de 1250 Euro overgemaakt.” De webmaster denkt dat Hans Mauritz die samen met Wim Dankbaar een boek schreef over de zaak-Vaatstra, De Kok de adresgegevens heeft verstrekt. De webmaster heeft inmiddels een afspraak gemaakt met de politie voor een aangifte tegen De Kok.

2 Replies to “FOTOGRAAF-CRIMINEEL FERRY DE K. PERSTE WEBMASTER WAARINHOLLAND AF, AANGIFTE VOLGT”

  1. De kwaadaardigste vorm van fascisme is een regering die net doet alsof ze niets te maken heeft met de contrôle op banken. Is een regering die achterover leunt en zegt: “Ga zo door bankiers. Neem de toekomst van dit land in handen en leid het naar de financiële afgrond.

    Hoe het kapitaal-fascisme in ook ons land is ontstaan wordt hier goed uit de doeken gedaan door hoogleraar economie en oud-bankier Prof. Dr. Wilhelm Hankel:

    https://www.youtube.com/watch?v=DvpIFwG4GtY

Geef een reactie