FRACTIEVOORZITTERS TEGEN VOLK: ZONDER VERZET NAAR DE SLACHTBANK AUB!

DE ARROGANTIE VAN DE MACHT BEREIKT IN NEDERLAND THANS EEN SATANISCH EN NOOIT VEROORND HOOGEPUNT * VOLK GEVRAAGD DE VERKRACHTING VAN HUN DOCHTERS, DE PLUNDERING VAN HUN HUIZEN EN HET VERDWIJNEN VAN HUN VRIJHEID EN LEVENSGELUK TE ACCEPTEREN ‘ZONDER GEMOR’ * FRACTIEVOORZITTERS ZELF BADEN IN LUXE EN DECADENTIE EN SPUGEN OP HET ‘KLOOTJESVOLK’

BREAKING: WE HEBBEN HIER TE MAKEN HET EEN DOOR JACK DE VRIES ZORGVULDIG VOORBEREIDE ‘CAMPAGNE’ VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE HET VOLK NOG VERDER IN DE DREK TE TRAPPEN

[wp_ad_camp_1]

De groep-Jack de Vries is weer aan het werk geweest. Alles is opgebouwd volgens de hogeschool van de spindoktors-kunde: eerst het ‘in de fik steken’ van een auto van een lokale GL-politicus, dan de ‘kogelbrief’ voor Halbe Zijlsta en dan de ‘dramatische oproep’ van de fractievoorzitters. Het doel van de hele operatie: het kunnen uitvoeren van de satanische NWO-agenda ter vernietiging van het volk via de ‘people’s bomb’ van de vluchtelingen-stroom. Maar het is zeer de vraag of de ‘kogelstrategie’ van Hill & Knowlton gaat werken. Hier de eerste drie comments op De Telegraaf: nee luister eerst maar eens naar eigen volk. maar nee jullie gaan gewoon door. stop maar eens met het kaal plukken van eigen volk. stop eens met het kaal plukken van de ouderen en de zorg en noem maar op. we hebben het wel gehad met jullie en het word alsmaar erger. stop eens met al die vluchtelingen hier heen te halen. gisteren weer 8000 naar drenthe en het gaat maar door. en waar is rutte? die zie en hoor je niet onze lachebek en Luister naar het volk beste politici en loop ze niet voorbij. De toekomst zal het uitwijzen dat jullie verkeerd bezig zijn en Wanneer houden die politici op met het negeren van de wensen van het volk??? Het zou dus ook kunnen dan de strategie van Jack de Vries het verzet van he volk dus juist aanwakkert. En aldus de revolutie naderbij brengt. En dat is precies waar deze site over gaat.

7 Replies to “FRACTIEVOORZITTERS TEGEN VOLK: ZONDER VERZET NAAR DE SLACHTBANK AUB!”

 1. Het “blijf met je tengels van overheidsdienaren af” geldt natuurlijk niet voor prins Bernhard en diens netwerk en nagelaten betrekkingen.

  Zie de kwestie Aantjes en die van ECHTE (PB BV “staats”gevaarlijke) ambtenaren die Wilhelmina eertijds nog niet zo eenvoudig over de meelstreep zagen stappen…….

 2. Heeft te maken met de ONMOGELIJKHEID om tot normale psychische/religieuze integratie te komen bij ‘dead inside’.

  Uitnemen/doden (dit is geen moord!) van deze gruwelijke dingen is NOODWEER per definitie!

  Ik zou wel eerst grondig op de onacceptabele aberratie GETEST willen zien, voordat jan en alleman gaat besluiten dat zijn buurman een psychopaat is…..omdat hij zijn geluidsinstallatie telkens hinderlijk te hard heeft staan o.i.d..

 3. Wie (‘dead inside’ proactief) één mens vermoordt, wil in feite de gehele schepping vermoorden:

  ==================
  En dan blijken die Plutonium/MOX-reactoren, de smérigste variant ooit uitgedacht, OOK nog eens rècht boven een eeuwenoude (Japanse) rivierenstroom te liggen die al sinds duizenden jaren ook een “ondergrondse waterstroom” heeft …!!

  Je zou onderhand gewoon gaan denken dat de (kernreactor-)locatie speciaal daarop geselecteerd werd …!!!
  ======================

 4. Spugen tegen het volk? Maar daar maar op z’n minst onderplassen van het volk zoals onlangs bleek uit rechtszaak tegen Saudische prins. Onderplassen van werknemers en allerlei andere sadistische praktijken. Een prins van het Saudische koningshuis, beste bondgenoten van NL en Engelse koningshuis.

  1. LS. DR,

   Valt zo’n dan niet onder de noemer van krankzinnigheid?
   Het schijnt dat er mensen zijn die kicken op pis en/of poep, als men dit in alle vrijheid wil ondergaan dan kun je gewoon vraagtekens zetten bij zo’n persoon.

   Maar als dit gebeurt vanuit een feodale positie tov het slachtoffer dan heet dat gestoord en strafbaar gedrag.

   Doch bij voldoende potentie (financieel) wordt dit gezien als een recht.

Geef een reactie