6 Replies to “FRAUDE-, CORRUPTIE-, MAFIA- EN PEDO-UPDATE VAN MICHA…. HEEL DEN HAAG CRIMINEEL MAAR WIE WORDT 10 KEER VERVOLGD? MICHAATJE KAT!”

 1. Een ‘Referendar juris’ is zoiets als een doctorandus in het recht, aldus de RVD.

  Net zo (steevast) onschuldig als de Reiter SS dus, waar je als adellijke jongeman lid van was gemaakt, voordat je het zelf wist.

  Maar het heeft een erg nare bijsmaak, als de SS-staat je -trouwens veel meer dan de gemiddelde doctorandus in Nederland op (Nazi)ambtenaarschap gerichte- opleiding betaalt, die je deels in Lausanne volgt en je vervolgens direct, terwijl je afstudeerscriptie nog niet droog is, bij I.G. Farben terecht komt en wel de afd. N.W.7 in Parijs en vervolgens (met inmiddels als psychopathisch geïndiceerd rookspoor) als schoonzoon van Wilhelmina deze ineens ‘verfassungswiderrechtlich’ (met alle enorme internationaal juridisch ONTZETTEND NADELIGE staatkundige gevolgen van dien voor Nederland) in Londen zit.

  Maar ‘gullible fools’: niets aan het handje….

 2. MK vervolgen tot ie er dood bij neervalt, is trouwens geheel in overeenstemming met de goed in het ambtenarenapparaat doorgedrongen frisse mentaliteit van de heldhaftige en enige echte Nederlandse SS verzetsheld te Londen (tevens Nazi juridisch referendaris, als iemand weet wat dat is), die het daarentegen extreem laf zou vinden om de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden te vervolgen, die ons immers “bevrijd” hebben en Bernhard c.s. hier tot een soort almachtige vrij spel hebbende onderkoning, met ontzag buigend voor vrije verkiezingen/de stem des volks uiteraard, hebben geïnstalleerd.

  Daar moeten we met zijn allen erg dankbaar voor zijn……en mogen die dan geen menselijk foutje maken, bij hun immense inspanningen ten bate van het geliefde kleine Nederland (en -psychopaat Churchill tot tranen toe bewegend- de bovenal geliefde Joden in de wrede vernietigingskampen)?

  Enige verdenking dat de USA/GB psychopathische ‘deep state’ iets te maken zou kunnen hebben met de ‘rise to power’ van Herr Hitler hier, om Europa later onverdacht liefdevol te kunnen “bevrijden” van deze gruwelijke gesel, BEDANKT BEDANKT, is totaal ondenkbaar…….nu zijn we in -volmaakt GRENZENLOOS krankzinnig- psychopathisch fantasialand terecht gekomen.

  En dat terwijl er juist zo weinig psychopaten in de USA rondlopen. Als er bizons en roodhuiden te vermoorden zijn, dan haken die immers meteen af.

  Psychopaten komen daar echt niet en masse op af als vliegen op een ‘shoe-fly-pie’ in de vensterbank, wat denk je wat!

 3. En waarom zou het OM de advocaat van Leenders niet betalen?

  Je moet toch loyaal zijn aan je collega’s, niet dan!?

  Ja mensen, morele debiliteit gaat leiden tot monoliet-vorming en staat-in-de-staat toestanden enzo.
  Het is alsof we met Bernhard en eerder rond a.D. 1400 de roversbende van vader op zoon die zich de nassauers en later (naarstig en buitengewoon energiek en gericht spittend en wroetend naar iets waar op bedenkelijke wijze vage soevereiniteit aan te ontlenen viel) Van Oranje is gaan noemen, het psychische (goed verholen) equivalent van de uitdijend exploderende builenpest hebben geïmporteerd.

 4. Ja, mensen ik overzag het 25 jaar geleden al, toen het kwartje hier eindelijk na decennia zware studie gevallen was:

  De 2% psychopaten veroorzaken (al dan niet met pedofile comorbiditeit) wereldwijd een totaal krankzinnige (!!!) schadepost, die iedereen in armoede en ellende stort en het leven voor vrijwel iedereen met nog enige moraliteit en verantwoordelijkheidsbesef e.d. tot een hel maakt.

  De schadepost die de Oranjes veroorzaken en niet alleen door hun extreem feestelijke traktementen en TALLOZE emolumenten voor HENZELF jaar in, jaar uit (dat is nog het minste): het is niet meer in Eurobedragen uit te drukken en dan de tienduizenden, honderdduizenden, miljoenen en potentieel miljarden gruweldoden nog door hun walgelijk narcistisch gebagger……het einde is ervan zoek mensen.

  En nee, die Keyser is geen soort Nederlandse kaaskoppen versie van Jabba the Hut met een bril op, dat lijkt uiterlijk alleen maar zo.
  In zijn schedel huist niet de ‘alien mindset’ van een psychopaat, uit op zelfverrijking over andermans lijk.
  Dit lijkt hier alleen oppervlakkig temeer toepasselijk omdat hij toevallig een crematorium runt.
  Onze premier ‘beware the soothing voice’ zegt het zelf: Keyser is een in en in integere zakenman, die gewoon toevallig een voor hem uiterst gunstig uitpakkende zaak heeft gedaan.

  En ja Akerboom, hem moeten wij (en vooral zwangere vrouwen, mensen met een pacemaker, astmapatiënten e.d. maar dit valt de lustig en vlot taserende politieman of -vrouw uiteraard meteen op, hoewel ze in de haast nog geen banaan of speelgoedpistool van een echt wapen kunnen onderscheiden) dankbaar zijn dat hij de taser aan Prins Bernhard BV ter beschikking heeft gesteld.

Geef een reactie