FRAUDE-, CORRUPTIE, PEDO- EN MAFIA-UPDATE (2): OPROEP TOT (PASSIEVE) REVOLUTIE

EXTRA: KIJK NAAR ‘AFSCHEIDSINTERVIEW’ VAN EENVANDAAG MET PEDO-OM-BAAS HERMAN BOLHAAR, DE MAN DIE MICHA PROBEERDE KAPOT TE MAKEN MET MEER DAN 10 STRAFZAKEN MAAR FAALDE * EENVANDAAG DURFT DE NAAM ‘DEMMINK’ NIET TE NOEMEN IN ‘AFSCHEIDSINTERVIEW’ -EN DAT TERWIJL ZE TOT 2007 LEADING WAREN IN DE ZAAK-DEMMINK

4 Replies to “FRAUDE-, CORRUPTIE, PEDO- EN MAFIA-UPDATE (2): OPROEP TOT (PASSIEVE) REVOLUTIE”

 1. Psychopaten kennen dus geen doodsangst en zouden Socrates zonder mededogen (alleen al gezien Xanthippe) door een soort “operatie anaconda” dwingen de gifbeker te drinken.

  Zie ook het gedrag van Hitler gedurende WOI, waar hij aan het front totaal onverstoord “dapper” (stoïcijns zeg maar) in de weer is met het rondbrengen van post en rats, kuch en bonen. Tot genoegen van de frontsoldaten die hij verzorgt en die hem voordragen voor het IJzeren Kruis. Daarbij heeft de ijskoude psychopaat net zoveel duivels geluk als Willem II van Oranje-Nassau, ook bekend als “de held van Waterloo”.

  Ook Freisler gaat doodgemoedereerd tijdens een geallieerd bombardement (op burgers?) nog even een paar papieren halen, terwijl normale mensen hun zenuwstelsel door de immense existentiële bedreiging waar niets meer tegen te beginnen valt tot soep wordt gekookt.
  Hierbij krijgt hij dan een vliegtuigbom regelrecht op zijn krankzinnige kokosnoot en zo is dan bij deze psychopathische moordrobot door puur toeval en op extreem schadelijke en ingewikkelde wijze (!) de knop omgedraaid.

 2. Stoicijns. Een van de kernpunten daar was de toestand van ataraxia, van ‘evenwichtige gemoedsrust’. Een van de belangrijkste voorwaarden om die toestand te bereiken is het overwinnen van de angst voor de dood.
  ———————————–
  Psychopaten hebben die toestand van nature. Ze hebben geen (normale) basisangst (het vermogen om angst te kunnen ervaren) en daardoor ook geen andere levensbelangrijke menselijke emoties: mededogen (met wat en waarvoor?), empathie (dito), geweten (wat is dat?) enz. enz. enz. Je moet dus psychopaat worden om ataraxia te bereiken, aldus de Stoici.

  Niet slim, want dit lijkt de problemen alleen maar te vergroten.

  Angst beschermt het leven en maakt normaal leven mogelijk. Het waarschuwt je tegen bijv. psychopaten en hun weerzinwekkend gruwelijk krankzinnige activiteiten/projecten. Als het goed is, krijg je ook meteen WAARSCHUWEND kippenvel van (het aura van) figuren als Luns, Ted Bundy, Gijs van der Wiel, Hitler, Gonsalves of Bernhard zur Lippe B……Hier is iets aan de hand jongens, hier klopt iets helemaal niet en het is omineus!!!

  De meeste mensen zijn dat gevoel juist kwijt en vallen als een blok voor de biologerende uitstraling van het DODELIJKE reptiel in mensengedaante: De op je inspelende verbale MONSTERS (ze weten instinctief precies wat jij grappig, leuk, deftig of erudiet vindt e.d.) gaan een zekere populariteit genieten onder groepen journalisten e.d..

  Nee, je moet angstig zijn en gehoor geven aan het waarschuwende stemmetje: bij ontmoetingen of het vrijelijk rondbersen van psychopaten, gaat het PUUR om je leven.

  ZE MOETEN WORDEN UITGENOMEN COÛTE QUE COÛTE:

  LEVEN OF DOOD JONGENS!!!

 3. Psychopatentest lijkt me beter. De openbare taak zal toch verricht moeten blijven worden.

  Psychopaten zijn daartoe echter volkomen ongeschikt en gaan de boel ijskoud gewetenloos naargeestig lopen perverteren tot het helemaal ontaard…….

  In een soort Bolhaar, Lucas, Vermeulen, Akerboom, Neelie Kroes en Bram Peper nachtmerrie circus.

Geef een reactie