FRED, PAMELA, JULIAN, GREGORIUS, HENK EN MICHA

STEUN VOOR MICHA BIJ NICO VAN DEN HAM EN JEROEN DE KREEK * WORDT DE LAATSTE HYSTERISCHE AANVAL OP MICHA DE ZWARTE MAFIA FATAAL?

HORROR-CAMPAGNE VAN OM TEGEN MICHA ONDERDEEL VAN WERELDWIJDE NWO-CLAMPDOWN TEGEN VRIJHEID VAN MENINGSUITING EN JOURNALISTIEK * FRED DE BROUWER GEEXCECUTEERD MET EEN AUTO, MICHA DOOR DE ZWARTE MAFIA * OOK HENK KROL GEKILLD VIA NEP-ZAKEN OMDAT HIJ EEN GEVAAR VORMDE VOOR DEMMINK * VRIJWEL DE HELE GROEP-THEO VAN GOGH IS NU KAPOT GEMAAKT OF VERMOORD
[wp_ad_camp_1]
We beginnen dit deel van onze bewijsvoering voor het satanische karakter van de OM-hetze tegen Micha in… Israel, de bakermat van de NWO waar de horror-agenda’s voor de toekomst worden uitgedacht, in nauwe samenwerking met Het Vaticaan en Washington. Daar heeft een nieuwe minister van Cultuur, Miri Regev, aangekondigd dat alle ‘artiesten’ die zich niet conformeren aan de ‘staats-lijn’ hun subsidies verliezen en ‘zullen worden gemonitord’. De eerste concentratiekampen in de Negev-woestijn (met of zonder gaskamers) zijn al in gereedheid gebracht voor de ‘dwalende’ artiesten in het Heilige Land die kritiek hebben op Fuhrer Benjamin en zijn junta. Het NWO-‘gidsland’ zet hiermee opnieuw de toon waarvan nu ook Micha in Nederland het slachtoffer wordt: alle registers gaan open om dissenting voices tot zwijgen te brengen. Waar tegen Julian Assange twee Zweedse vrouwen in stelling werden gebracht die hij zou hebben ‘verkracht’, waar Henk Krol werd vervolgd wegens ‘subsidiefraude’ en ‘computervredebreuk’, waar Gregorius Nekschot door een arrestatieteam van 10 man van zijn bed werd gelicht, waar Fred de Brouwer, Theo van Gogh, Gerard Legebeeke en Pamela Hemelrijk gewoon werden vermoord is het bij Micha ‘smaad’ tegen Marcel Gelauff die hem tot zwijgen moet brengen. Wie nu nog niet ziet dat de zaak van het OM tegen Micha niets te maken heeft met wat hij heeft geschreven over Gelauff maar onderdeel uitmaakt van een wereldwijd offensief tegen de waarheid is gek… of werkt bij NOS of Telegraaf.

Eén reactie op “FRED, PAMELA, JULIAN, GREGORIUS, HENK EN MICHA”

  1. Ik mis Arend Zeevat in deze lijst, maar misschien is het wel veiliger voor hem zo.

    Een lijst van helden.
    Misschien een nieuw monument voor hen, want nu is het monument voor Hannie Schaft weggehaald.
    …Als we ooit nog ontzet worden.

Geef een reactie