5 Replies to “FRITS BAKKER: ‘OPENHEID IS TEGENWOORDIG INTERNET EN BEELD’”

 1. De juiste aanpak is: Georganiseerde verzetsgroepen, die deze (door deskundigen van psychopathie verdachte) figuren met legitieme geweldsaanwending van hun bed lichten om ze een moderne, door hen zoals dr. Martha Stout stelt niet te saboteren, psychopatentest te laten ondergaan.

  Indien bingo: UITNEMEN zoals je een dolgedraaide vleeshakmachine uitzet.

  Bij oude culturen werden ze onder rouw-/dodenzang op een brandende houten kano de zee opgeduwd. Beseffend dat het puur boosaardig mechanisch orerende paardenkadaver nooit het leven heeft ontvangen en gezien.

  Wij lijken dat diepe inzicht helemaal kwijt te zijn en noemen dat modern……

 2. Karel de Werd zit wat de drijfveer van deze morele debielen aangaat wel op het juiste spoor.

  Hij noemt deze legen hulzen nu inmiddels, in onderstaand linkje, juridische psychopaten (en eerder zoiets als incompetenten), maar gaat vervolgens verder met ze als mensen te betitelen (die door ongecontroleerde macht tot psychopathie vervallen zouden zijn).

  Dit is een ernstige vergissing en de aanpak van dit kwaad is dienovereenkomstig inadequaat en zal er niet toe leiden dat het de kop wordt ingedrukt. Tot immense schade van de miljoenen/miljarden volgende slachtoffers wereldwijd.

 3. Daarom herhaal ik:

  TESTEN EN UITNEMEN DEZE EXTREEM SCHADELIJKE GESTOORDEN (je kunt geen psychopaat WORDEN en je wordt zeker geen psychopaat, door rechter te worden: normale mensen zullen nooit een Van Delden of H.A.A.G. Vermeulen of Abbink of Freisler worden!!!)

 4. Ja, als je in een diepe put in de vleermuisgrot van een psychopaat bent opgesloten (dit met een knipoog naar ‘Silence of the Lambs’) en die psychopaat wil van jouw huid kleding maken, dan is dat om jouw bestwil.

  Het gaat om (krankzinnig misbruik van) macht en controle……met veelal een fluïdum van ‘gaslighting’ er omheen.

  Neem ook de rechter die tegen een (compleet verbijsterde want ook niet deskundige) integere hoogbegaafde een uitspraak doet in de trant van 2 + 2 = 5 (de zgn. “bewuste juridische dwaling” van Karel de Werd).
  Dit is een psychopaat nog niet fnuikend genoeg voor zijn verbijsterde slachtoffer.

  De strafmaat zal worden verhoogd door het volgende: Meneer X, u bent hoogbegaafd. Het valt u dus temeer aan te rekenen dat u niet beseft dat 2 + 2 = 5……..
  Daarom veroordeel ik u tot 3 jaar gevangenisstraf i.p.v. 2 jaar.

  Iets overeenkomstigs dan hè.

  We kunnen het maken, dus we doen het gewoon. Geen geweten, maar een bodemloos zwart gat. Het lijkt wel (tondeldoos van de duivel) “Dresden”.

Geef een reactie