FROM THE WARZONE: COMPLEET KRANKZINNIGE CORRUPTIE KABINET-RUTTE WORDT NU ZELFS VIRUSWAANZIN ‘TE DOL’ -DAT WIL ZEGGEN DAT ZE ER NIET MEER OMHEEN KUNNEN EN IN DE DAMAGE CONROL-MODE GAAN!

IN ZIJN LAATSTE VIDEO ‘ONTHULT’ WILLEM ENGEL CORRUPTE VAN EEN NIVO WAARVAN ZELFS DEZE SITE ZEGT: DIT HADDEN WIJ NIET VERMOED * MAAR DEZE FEITEN CIRCULEERDEN AL MEERDERE DAGEN OP INTERNET * WE GAAN NU EEN COMPLEET NIEUWE FASE IN VAN OPEN WARFARE WAARIN VIRUSWAANZIN ALLES OP ALLES ZAL ZETTEN HET CONFLICT ‘GEWELDLOOS’ TE HOUDEN * DEMONSTRATIE 1-8 WORDT LEVENSGEVAARLIJK: WIJ WAARSCHUWEN DAT ER DODEN ZOUDEN KUNNEN GAAN VALLEN * HIER DE INFO ZOALS OOK WIJ DIE (ONBEWERT) KLAAR HADDEN STAAN

Hierbij het bericht waar ik eerder over sprak. Ik heb dit zojuist ook gedeeld bij marco connector. Het gaat hierbij om informatie over een aantal hooggeplaatste mensen in het huidige kabinets toneelstuk. Door dit bericht zijn er gisteravond al groeppen verwijdert. Hier onder volgt het bericht: Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ? Voor velen was hij onbekend tot hij een paar dagen geleden plotseling op TV met de dringende oproep kwam dat er strengere maatregelen moeten worden genomen om een lockdown te voorkomen. Sijbesma is in maart al benoemd door Hugo de Jonge om als speciaal Coronagezant het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin. Maar wie is Feike Sijbesma ? Sijbesma nam in februari jl. als bestuursvoorzitter afscheid van Bio-Chemie reus DSM. Sijbesma is een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM ook nog met een aantal lucratieve bijbaantjes er nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar. Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren…. Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren. Heel toevallig heet de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge…. Dat kan natuurlijk toeval zijn er zijn meer hondjes die Fikkie heten.. Maar er is meer toeval in de wereld… [DE NAAM VAN DE BROER VAN HUGO IS MARIEN EN DIE WERKTE BIJ/MET ASTRA ZENECA, MK] Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge). Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant ! Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven. Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin. Nu is Sijbesma natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, dat hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000,00 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede. Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in slechte toneelstuk met dezelfde achternaam… [Gerard van Erp Bonaire, Caribisch Nederland Plaza Marina Bonaire Bonaire, Dutch Caribbean]

Eén reactie op “FROM THE WARZONE: COMPLEET KRANKZINNIGE CORRUPTIE KABINET-RUTTE WORDT NU ZELFS VIRUSWAANZIN ‘TE DOL’ -DAT WIL ZEGGEN DAT ZE ER NIET MEER OMHEEN KUNNEN EN IN DE DAMAGE CONROL-MODE GAAN!”

  1. Geld is *macht en controle* voor psychopaten.
    Ze zijn al ‘dead inside’ dus het gezegde dat gestolen goed niet gedijt heeft geen betekenis voor ze. Dood gedijt immers sowieso niet.

    Daarom moeten (!) ze worden getest en uitgenomen:
    De schade die ze aanrichten met hun kenmerkend gebagger is immens en MOET GESTOPT worden.

Geef een reactie