GAAN DE BOEREN DE HAAGSE PEDO-SWAMP DRAINEN? ‘WE PAKKEN DE ECHTE VERVUILERS VAN NEDERLAND!’

HET GAAT GEBEUREN MENSEN: DE COMPLETE CORRUPTE KINDERVERKRACHTENDE EN PLUNDERENDE ELITE ONDER LEIDING VAN RUTTE EN DEMMINK KRIJGEN DE HOOIVORKEN TE ZIEN VAN DE BESCHIMPTE EN VERKRACHTE BEVOLKING

In een oproep schrijft Farmers Defence Force dat boeren en vissers de strijd aangaan met de “echte vervuilers van Nederland”. Het is niet duidelijk wie de actiegroep hiermee bedoelt. De organisatie schrijft alleen dat het niet om Schiphol gaat. In your face, mensen! Rutte, Demmink, Gelauff en Klomp hebben nog welgeteld 9 dagen om hun geplunderde bezittingen bij elkaar te grijpen en een peperdure plek te boeken in een van de pedo-helikopters van de Staat waarmee ze -op onze kosten, dat nog wel, maar het zijn de laatste kosten- zullen vluchten naar een Epstein-eiland waar ze nog enige tijd zullen proberen door te gaan met het misbruiken van minderjarigen en baby’s. Mooier kunnen we het niet maken, mensen! Pauline Krikke kan dus in feite dankbaar zijn dat ze is afgezet, want dat gaf haar twee dagen extra tijd om de noodzakelijke voorbereidingen te treffen. We verwachten dat deze actie van de boeren massaal gesteund gaat worden door het woedende en verkrachte Nederlandse volk, door de bestolen en bedrogen Hagenezen en Groningers, door de ouders van alle door de elite via ‘Jeugdzorg’ verkrachte kinderen, door studenten die het slachtoffer werden van corrupte megalomane pedo-bestuurders en Epstein-professoren zoals Gerard ’t Hooft…. en zo kunnen we nog wel even doorgaan! De panische Telegraaf meldt al: DEN HAAG – Nederlandse boeren gaan op 16 oktober opnieuw demonstreren, zo laat Farmers Defence Force (FDF) weten. De actiegroep hoopt dat burgers hen hierbij willen ondersteunen. Het wordt een spannede week!

4 Replies to “GAAN DE BOEREN DE HAAGSE PEDO-SWAMP DRAINEN? ‘WE PAKKEN DE ECHTE VERVUILERS VAN NEDERLAND!’”

  1. Kleine correctie Micha: als ze zouden vluchten doen ze dat op kosten van de Nederlandse belastingbetaler en niet op “onze” kosten aangezien jouw bijdrage aan de Nederlandse samenleving in alle opzichten nul komma nul is.

  2. Kat is echt de enige op de hele wereld die een boerenprotest in verband weet te brengen met Demmink…Geef het nou maar toe, Kat: je strijd tegen Demmink heb je verloren. Net als je strijd tegen Rutte, Macron, de Rechtspraak, Defensie, Halbe Zijlstra, Westenberg, Klomp, Gelauff, Mos etc etc etc. Kun je nou niet 1 onderwerp uitkiezen waar je wel gelijk in hebt? Probeer het eens. Het hoeft er maar 1 te zijn!

    1. Het probleem voor jou Chris, nou breekt mijn klomp, is dat Micha juist in alles gelijk heeft. Uit jouw mond komt geen zinnig woord slechts afzeiken zonder feiten.

      Dus doe mij een lol en rot op naar trollenland waar je heerlijk met die andere perversen kunt spelen.

      Zolang het nog duurt Klomp.

Geef een reactie