GAAT DE REVOLUTIE BEGINNEN IN GRIEKENLAND?

DE EU EN DE NWO KUNNEN HET NOOIT WINNEN VAN DE GRIEKEN * LINKSOM OF RECHTSOM, DE EURO IS STERVENDE EN KAN NOOIT OVERLEVEN * GRIEKSE VOLK WORDT NU GEDWONGEN UITGEHONGERD OM DE EURO EN DE BANKEN TE REDDEN * MAAR DAT GAAT HET GRIEKSE VOLK NIET PIKKEN * BOB DYLAN: ‘WIE NIETS MEER HEEFT, HEEFT NIETS MEER TE VERLIEZEN’
[wp_ad_camp_1]
DE TIJD IS AANGEBROKEN DAT NIEUWE ‘TIRANNENDODERS’ OPSTAAN IN GRIEKENLAND EN AFREKENEN MET DE EURO-JUNTA IN BRUSSEL

De slechtste van de MSM -ja,natuurlijk!- proberen er maar weer een feestje van te bouwen. Griekenland blijft in Eurozone! juicht De Telegraaf. Andere MSM schetsen een realistischer beeld: The painful reality: creditors will still have to support Greece aldus de Financial Times. Maar de essentie van de hele zaak is verbluffend simpel: het Griekse volk wordt tot over de grenzen van honger en armoede gedreven via door de EU afgedwongen extra austerity in de vorm van extra BTW, kortingen op pensioenen, ontslagen en meer horror uit de gereedschapskisten van Draghi, Juncker en Dijsselbloen (over verbeterde belasting-inning heeft niemand het meer want dat is opgegeven). Al deze opbrengsten gaan naar de westerse banken. Maar er is inmiddels zo veel verzet binnen Griekenland tegen deze hele gang van zaken en zo veel Grieken hebben het spelletje van de EU inmiddels door -en niets meer te verliezen- dat een revolutie nu zeker is. Dat betekent ofwel dat de regering van Tsirpas valt en er nieuwe verkiezingen komen die zullen opleveren dat alle banden met de EU moeten worden verbroken of een staatsgreep door de anti-EU-facties. In Griekenland is alles mogelijk. De kans dat de Grieken de extra austerity gaan slikken is in elk geval 0%. Europa zal hoe dan ook eindigen daar waar het allemaal is begonnen: in Griekenland.

Zerohedge: There is also the question of mr. Tsipras’ future as prime minister if he does compromise. No one here is unaware of the fates of former Greek premiers Georges Papandreou and Antonis Samaras. Both signed bailout agreements with Europe. Both lost their jobs, and mr. Papandreou’s party has been all but destroyed. Overigens dient ook het scenario zich aan -om nog maar eens aan te geven hoezeer de EU met de rug tegen de muur staat- dat Griekenland pseudo-concessies doet die in de praktijk niets voorstellen, maar door de EU wel kunnen worden verkocht als extra austerity: The Greek proposals included higher taxes and welfare charges [worden toch niet betaald, MK] and steps to curtail early retirement, but not the nominal pension and wage cuts first sought by lenders. Leftist Prime Minister Alexis Tsipras, elected in January on a promise to end austerity measures, also appeared to have avoided raising value added tax on electricity or loosening job protection laws.

7 Replies to “GAAT DE REVOLUTIE BEGINNEN IN GRIEKENLAND?”

 1. LS…

  Witte Fosfor= Monsanto = Israël versus Palestijnen !

  Wat Griekenland betreft zou ik willen weten wat Putin werkelijk over heeft voor een comfortabele ijsvrije haven… Waarschijnlijk heeft hij geen zin om zijn miljarden in de zakken te laten vloeien van de crypto Ashkenazi nep Joden die ook in Griekenland de dienst uit maken !

 2. LS…

  Het probleem met de handlangers van Satan,de Satanisten, Zionisten, Ashkenazi Bilderbergers is dat ze tijd hebben. Maakt niet uit wat het kost. Maakt niet uit hoeveel bloed er vloeit en leed wordt geleden. Ze genieten er van !

  1. PS…

   Het zou ook nog kunnen dat hier het zoveelste spel is gespeeld om te laten zien hoe machtig de Satanisten zijn ! De zoveelste False Flag ! Zo wordt er ook binnen kort een aanslag gepleegd op Michiel Obama de tranny van Obongo… Mark my words !

 3. Dit zijn de ‘pure evil’ krachten en machten die Griekenland binnen de EU, Euro en NAVO willen houden. Tegelijk de Griekse bevolking en die van Europa afwurgend (als op micro-niveau enige jaren terug Nienke Kleiss in het Beatrixpark is gewurgd met een schoenveter door relatief domme en met name niet ‘adapted compensated’ psychopaat Wik Haalmeijer):

  De Amerikaanse ‘administration’ is niet meer. ‘The sleeping stupid giant’ wordt compleet gemanipuleerd/gekoeioneerd door ‘adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber. Ze hebben in 1963 ook gewoon president Kennedy midden op straat en voor het oog van de naar hun president zwaaiende bevolking te barsten geschoten toen hij niet (volkomen) naar hun pijpen wilde dansen.

  Tamelijk recent ondekte ik namelijk, dat het  -voor normale overheden ondenkbare (!)-   tweede (nog immensere) bombardement op Dresden niet is uitgevoerd door het Britse ‘Bomber Command’, maar door de USAF (met 1300 “Vliegende Forten en “Liberators”).
  Dan weet je dat het daar (zeker sindsdien verder kankerend) COMPLEET FOUTE BOEL is.
  Veel van de oorspronkelijke schaarse directe “overlevenden” van “Dresden” weten dit nog steeds niet!

  Dit is zowaar erger dan de SS mentaliteit, vandaar dat de allerzwartste SS hoogverrader van Nederland, prins Bernhard, zich tussen deze gestoorden als een vis in het water voelde. Psychopathische (massa)moordenaars herkennen de ‘alien mindset’ bij elkaar en netwerken ONDERLING als een monoliet op HUN “frequentie”.

 4. Krankzinnigen met een -door het aberratief ontbreken van geweten en het dito absoluut (!) ontbreken van het vermogen om angst, ook bij de ander, te ervaren/kennen = incl. Godsvrees en fundamentele eerbied en ontzag voor de wonderbare schepping- moreel ‘alien’ GRENZENLOZE ‘mindset’ die in staat zijn tot ENORME gruweldaden als de onderstaande, zullen de sofisten die Griekenland al vele eeuwen naar hun hand gezet hebben wel zo’n beetje als hun grote voorbeeld beschouwen:

  ====================
  Militair gezien was Rotterdam destijds een normaal militair doel. Niet alleen vanwege de zeehaven, maar ook doordat de mariniers er een vesting van hadden gemaakt en enorme tegenstand boden.

  Het bombardement was militair gezien proportioneel en met de middelen van toen goed en uitsluitend gericht op de toeleidende wegen naar de vechtende mariniers.
  Het is uitgevoerd met in totaal ca. 80 lichte (Stuka) en middelzware (Heinkel) bommenwerpers, met gewone vliegtuigbommen tot max. 500 pond.
  Dit na waarschuwing ruim vooraf, die door het Nederlandse leger (!) niet is doorgegeven aan de bevolking ter plekke.

  Nederland had trouwens ook de eigen strikte neutraliteit niet nageleefd, door  GB kort voor de oorlog in het geheim  toe te staan om van Nederlandse vliegvelden gebruik te maken in geval het in Europa tot een oorlog mocht komen.

  Oorlog is niet leuk natuurlijk, maar de Nazi’s hebben niet, in een waarlijke ONDENKBARE cynische gruweldaad/slachtpartij GERICHT (!) TEGEN BURGERS/NON COMBATTANTEN (toen de oorlog al bijna voorbij was), bijv. Parijs met alle eeuwenoude gebouwen, kunstwerken e.d. en   -bekend door nagenoeg vrijelijke luchtverkenningen!!!-   veranderd zijnde in een onverdedigd kamp van radeloze oorlogsgewonden en vluchtelingen van alle kanten, dwangarbeiders, kinderen, bejaarden en invaliden, VOLLEDIG tot lava doen smelten met honderden luchtmijnen van 4 en 10 ton, een miljoen liter napalm en (op burgerdoelen vanwege bijzondere gruwelijkheid verboden) witte fosfor en duizenden ZWAAR OVERBEMETEN  vliegtuigbommen tot 2 ton, afgeworpen uit de stratosfeer door een macht die zo kolossaal was als de complete in Europa gestationeerde luchtmacht aan zware strategische bommenwerpers van de USA en GB op volle oorlogssterkte: in totaal ca. 2750  (vergelijk dit met de omgerekend ca. 32 bommenwerpers van dergelijk kaliber bij Rotterdam !!!) zware strategische bommenwerpers, begeleid door honderden Mustang jachtvliegtuigen.

  Die EU en ook De VN zijn juist projecten van de (nu rond de Bilderberg-groep  heulende) krankzinnigen die deze horror-crime onder dekmantel van oorlog zonder enige verhoging van de polsslag (!) begaan hebben en er (kenmerkend voor het psychopathische gebrek aan inkeer) mee weg willen (blijven) komen.

  Psychopaten laten altijd een rokende puinhoop achter. Of ze nu een bedrijf “leiden” of de jurisdictie in een soeverein land hebben bemachtigd.
  ===================

 5. Overigens dient ook het scenario zich aan -om nog maar eens aan te geven hoezeer de EU met de rug tegen de muur staat- dat Griekenland pseudo-concessies doet die in de praktijk niets voorstellen, maar door de EU wel kunnen worden verkocht als extra austerity: The Greek proposals included higher taxes and welfare charges.
  ======================

  Zeker want…..het gestoord ijsbloedige groepje zich tot geopolitiek geroepen voelende genetisch krankzinnigen dat in de USA (en de vazalstaten) werkelijk de dienst uitmaakt en dat verantwoordelijk is voor de gruwelmoord op Dresden, Tokio, Hiroshima, Nagasaki, Kennedy, Viëtnam etc. etc. etc., wil Griekenland binnen de EU en NAVO houden.
  De EU zal dus ad infinitum geld “naar Griekenland” MOETEN blijven pompen, dat daar -zo is dat daar prettig geregeld- voornamelijk in de zakken van (evenzo naargeestig gestemde) psychopaten met Onassis ‘mindset’ terecht zal komen.

 6. Griekenland, het land waar achter de schermen aan de touwtjes trekkende psychopathische sofisten van Aristoteles Onassis kaliber en ‘mindset’ Socrates de gifbeker als enige menselijk nog begaanbare uitweg hebben gelaten.

  De geschiedenis herhaalt zich, maar nu op grotere schaal zo lijkt het…….

Geef een reactie