GAAT MICHA DE SWAMP DRAINEN VAN DE ZWARTE MAFIA IN NEDERLAND?

DE POLITIE, HET OM, DE RECHTERLIJKE MACHT, HET MINISTERIE: HET ZIJN COMBINATIES VAN GEKKENHUIZEN EN CRIMINELEN-BOLWERKEN WAAR MEGALOMANE PEDOFIELEN EN SCHIDZOFRENE SADISTEN MAAR DRIE DOELEN HEBBEN: PLUNDEREN, NAAIEN EN BEDRIEGEN (IN WILLEKEURIGE VOLGORDE). MICHA IS DE ENIGE JOURNALIST IN NEDERLAND DIE HET DIRECTE GEVECHT AANGAAT MET DEZE MAFIA EN DIT JAAR KOMT DAT GEVECHT TOT EEN CLIMAX IN DE ONTKNOPING VAN DE MICHA-CLAIM -DIE REEDS IS GEWONNEN BIJ DE HOGE RAAD MAAR WORDT GESABOTEERD DOOR GENOEMDE CRIMINELEN OM MAAR EEN REDEN: MICHA HEEFT DEMMINK EN DE ZWARTE PEDOFIELEN EXPOSED EN MAG DUS NIET WINNEN. HIERONDER EEN RECENTE MAIL VAN MICHA’S ADVOCAAT THIJS STAPEL. STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD VOOR NEDERLAND, VOOR DE RECHTSTAAT EN NATUURLIJK FOR YOUR TRUTH, FREEDOM AND HAPPINESS!

Thijs Stapel
To: micha kat

Jan 13 at 10:42 AM

Ha Micha,

Jazeker hoor je nog van mij. Ik ben ermee bezig en bericht je binnenkort nader. Dit is in ieder geval (relatief, want ze hadden veel meer geëist) goed nieuws voor Poot.

Je verneemt spoedig van me. Gelukkig nieuwjaar nog. Ik hoop dat dit jaar ook inderdaad gelukkig voor je wordt en we eindelijk een bedrag van Westenberg kunnen gaan innen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Eén reactie op “GAAT MICHA DE SWAMP DRAINEN VAN DE ZWARTE MAFIA IN NEDERLAND?”

  1. Stapel wil duidelijk even met een kort berichtje Micha van zich afschudden. Maar om op je vraag terug te komen Micha: nee, jij gaat helemaal niks drainen. En als je echt lef hebt kom je terug naar Nederland om je ‘gevecht’ hier aan te gaan.

Geef een reactie