GEEN VERKIEZINGEN MAAR DE STAAT VAN BELEG: DAT WORDT 2021 ONDER MARK RUTTE

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht…

Door Ivo Cohen


Deze video nam Micha 8 maanden geleden op

Uiteraard zullen velen het ongepast vinden om deze dichtregels van H.M. Van Randwijk als titel te gebruiken voor een stukje over de zittende regering in Den Haag. Ze komen uit een gedicht dat werd geschreven tijdens de Duitse bezetting.

De Haagse Junta onder Reichskommissar Rutte en zijn duvelstoejager De Jonge is echter veel kwaadaardiger dan de regering tijdens de bezetting onder Seyss-Inquart. Eigenlijk is het enige verschil tussen destijds en nu, dat de zogenaamde familie Oranje het land niet is uitgevlucht. Maar dat zal wel zijn omdat het Argentinie van vandaag lang niet zo veilig en rustig als Engeland in mei 1940.

De Haagse Junta heeft heel het land in “lockdown” gezet, zogenaamd om een verschrikkelijk virus te bestrijden, dat uiteindelijk niet eens blijkt te bestaan. Nota bene uitgerekend tijdens de feestdagen in december, waar tallozen altijd vol verwachting naar uitkijken. Dit jaar dus niet met zijn allen aan de kerstdis, want…. covid, dat verschrikkelijke, dodelijke virus. Dit jaar geen vuurwerk met Oud en Nieuw, want dat niet bestaande virus schijnt juist bij vuurwerk actief te worden. En de meeste Nederlanders slikken het allemaal braaf. Ach ja, ze hebben zich ook thuis laten opsluiten, de banen van honderdduizenden staan op de tocht omdat de Junta de hele horeca om zeep aan het helpen is. En onderwijl wordt het geleuter van Rutte, de Liegende Hollander, dagelijks tot kotsens toe herhaald door het NOS-Journaal, de Telegraaf en al die andere NSB-kranten.

U denkt misschien: “wacht maar, straks op 17 maart gaat mijn stem naar Baudet of Wilders.”

Maar wees eerlijk: U denkt toch niet dat die verachtelijke Neonazi Rutte en zijn Junta zich zo gemakkelijk zullen laten wegsturen? Nu de jarenlange systematische verkiezingsfraude via dat foute bedrijf Smartmatic is aangetoond, is er een veel directere manier om aan de macht te blijven. Dat is een manier die sinds jaar en dag wordt toegepast in bananenrepublieken. De Haagse Junta heeft de democratie al voorlopig afgeschaft met de machtigingswet. Het is een koud kunstje om nu ook door te pakken en straks de Staat van Beleg af te kondigen.

Als U zich met Oud en Nieuw niet voorbeeldig gedraagt, is de kans groot dat de Junta de Staat van Beleg afkondigt. En dan komen er ook geen verkiezingen, want U zal zien dat dat dodelijke virus zich alleen zal laten afschrikken door een avondklok en militaire repressie. Veel gefrustreerde Politieagenten, half-analfabete BOA’s en die paar mannelijke en vrouwelijke kneusjes in het leger staan te popelen om zich te laten gelden.

Mijn advies: steek geen vuurwerk af, blijf lekker binnen en denk aan manieren om de staat op alle mogelijke manieren te saboteren. Dat kan heel gemakkelijk: door “klein” verzet. Bedenk dat nu de Junta de leugen heeft verheven tot norm, U zich ook alle recht heeft om bijvoorbeeld uw belastingformulier creatief in te vullen. Als genoeg mensen dat doen, komt straks de Belastingdienst in de problemen. De hele dienst is nu al in crisis en als U helpt de zaak verder in het honderd te laten lopen, is dat gunstig voor de hele bevolking. Houdt U aan de maximumsnelheid en laat U niet beboeten voor te hard rijden. Dat levert ook een miljardenstrop op. En mocht U boetes krijgen, betaal die dan net te laat, in contanten, of bestrijd ze. Kortom, strooi overal en wanneer maar mogelijk zand in de wielen van de bestuursmachine. Wees creatief!

Denk daarbij aan uw ouders en grootouders die tijdens de Duitse bezetting ook met de rug tegen de muur stonden. Kom in verzet, maar doe dat wel op een uitgekookte manier en zonder dat U en de Uwen gevaar lopen. Gebruik Uw fantasie en laten we samen de Haagse Junta verdrijven.

Het gaat om Uw kinderen en kleinkinderen. U wilt hun toch ook een antwoord kunnen geven als U later wordt gevraagd: wat deed jij tijdens de dictatuur van Rutte en De Jonge?

Nou dan!

Eén reactie op “GEEN VERKIEZINGEN MAAR DE STAAT VAN BELEG: DAT WORDT 2021 ONDER MARK RUTTE”

  1. De zittende regering in Den Haag is de psychopaten-kliek (“vrindjes” en ‘handpicked’ opvolgers) rond aarts-verrader Prins (Bilderberg)-Bernhard (over het graf heen….net als de atoomwapens voor Iran e.d.: de rampen die dergelijke psychopaten bij “leven” veroorzaken hebben *typisch* over het graf heenreikende gevolgen….) en de zgn. ‘flying monkeys’, bijv. “ambtenaren” die *ZICHZELF*, onverschillig *ten koste van anderen* (en alle leugens, sadismen en pure kwaadaardigheden negerend), onder *de kenmerkende psychopatische paraplu* hoog en droog houden.
    Met reeds ver vóór Christus geflopte (voor het zich steeds hoogst verongelijkt en benadeeld voelende domme klootjesvolk kennelijk *uiterst begeerlijke en magnetiserende/betoverende* maar natuurlijk absurde en dus door psychopaten sterk gepropageerde !!!) “democratie” als dekmantel ‘mask of sanity’.

Geef een reactie