GEENPEIL-REFERENDUM: FATAL BLOW VOOR DEN HAAG EN MSM

ROL EN KLOL FELICITEREN ONZE VIJANDEN VAN GEENSTIJL/GEENPEIL MET DIT ONGEKENDE EN UNIEKE SUCCES * DIT IS HET EINDE VAN DE RUTTE-PEDO-JUNTA IN DEN HAAG * HET KABINET HEEFT GEEN ONTSNAPPINGSROUTES MEER OF ZE MOETEN BANDEN AANTONEN TUSSEN GEENPEIL EN IS(IS) * OOK DE MSM IS NU KAPOT: VERSLAG DOEN VAN HET REFERENDUM IS ONMOGELIJK OMDAT ALLE MEDIA HUN ZIEL REEDS HEBBEN VERKOCHT AAN BRUSSEL * DIT SUCCES EFFENT HET PAD VOOR EEN DEMMINK-REFERENDUM

Voor het kabinet komt een mogelijk referendum op een ongelegen moment. De eerste helft van 2016 is Nederland voorzitter van de Raad van de Europese Unie: een negatieve campagne over de EU is dan op zijn zachtst gezegd onhandig. Aldus NRC Handelsblad dat reeds 10 jaar geleden een enquete vervalste naar de mening van ons volk over het verdrag van Lissabon. Heeft er iemand al een foto van een huilende Pechtold? post Thunderbird op Geenstijl. Grappen genoeg maar this is bloody fucking serious: het volk neemt de macht over van de corrupte pedo-junta van de Haagse ‘elite’ die nu al meer dan 10 jaar bezig is met het implementeren van geheime agenda’s tegen de uitdrukkelijke wil van het volk. Het verband tussen dit bericht en het bericht hieronder over de elite-schuilkelers in Berlijn kan geen toeval zijn. Ofwel de Rutte-clan (met Frits Huffnagel) gaat onderduiken om de dreigende afgang te ontvluchten, ofwel ze gaan een staatsgreep plegen om alle Geenstijl- en Geenpeil-vrienden en vriendinnen te kunnen interneren in een concentratiekamp op Schiermonnikoog. Wij zien geen tussenweg zoals het manipuleren van de uitkomst. Gepasseerd station. Genoeg fraude en bedrog. Dus nogmaals aan de vijanden van Geenstijl: gefeliciteerd! Nu op naar het Joris Demmink-referendum!

4 Replies to “GEENPEIL-REFERENDUM: FATAL BLOW VOOR DEN HAAG EN MSM”

 1. Geenpeil is natuurlijk compleet fake, stukje controlled opposition van de Zionistische Geenstijl.
  De Zionisten zijn niet helemaal dom, zij weten ook wel dat verzet tegen de EU groeit door hun perverse wanbeleid en uitpersing. Iemand als Donald Tusk kan niet eens Engels, kun je nagaan, benoemingen hebben niets met competentie te maken maar alleen met vriendjespolitiek, lid zijn van de Zionisten gang.

 2. Geen Stijl heeft ook een professioneel ogend filmpje op hun webzijde staan over dat onderwerp; https://www.youtube.com/watch?v=LAlQmAWEO5U
  Democratie?

  De indoctrinatie van dit volk is helemaal compleet!
  http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA3LzE4L2EwL2NyeWluZ3dhdGVyLjQ2NzZiLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/9fead436/c15/crying-waterfalls.gif

  Nederland heeft zo’n 10 jaar geleden in een referendum tegen de EU gestemd, maar de politiek trekt er zich niets van aan. De uitslag van het referendum had slechts tot gevolg, dat er meer geld geïnvesteerd werd in pro-EU propaganda.

  Waarom zou iemand met een referendum mee doen, als het resultaat slechts als datamining is voor nieuwe investeringen in propaganda?

  Waarom gelooft dit volk werkelijk elke leugen die de Rooms Katholieke Kerk u op de mouw spelt?

  Het woord zondag staat niet in de Bijbel, de 10 geboden veronderstellen dat zondag de eerste werkdag is. [Exodus 20]
  Bijbel lezen is geen hekserij, al gelooft het paepke dat 100 maal!
  Zonnegod aanbidders zijn heidenen.

  De toespraak die de romanistische antichrist in het Capitolijn in Washington hield, was alles wat de agenda De New World Order in houdt. Met volledige steun van de slaafse Verenigde Naties. VN een constructie die buitenlandse, maar al te vaak pedofiele, troepen, geplaatst in vermeend soevereine landen.

 3. De raad van zo’n raadgevend referendum zal door psychopaten gewoon in de wind geslagen worden of ze gaan er omheen werken.

  MK komt véél eerder levenslang in het gevang met een vervalste DNA sample, dan dat dit referendum enig resultaat zal opleveren dat niet conform het “Bilderberg” (psychopathisch) project is.

  Nutteloze prietpraat/flutscheet van lui die helemaal IN DE MATRIX gevangen zitten.

Geef een reactie