GEENSTIJL MAG NIET MEER SCHRIJVEN OVER DE ZAAK-DEMMINK

ANGST VOOR TE VEEL ‘STAATSVIJANDIGE’ COMMENTS ZOALS BIJ POWNED OVER STAATSBESCHERMING VAN KINDERVERKRACHTERS WEERHOUDT ‘SHOCKLOG’ TE BERICHTEN OVER HET EINDE VAN DE DEMMINK-OPERETTE VAN JUSTITIE * GROOTSTE ZWENDEL UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT * MAAR VANDAAG GAAT HET VERHAAL VERDER IN AMSTERDAM

3 Replies to “GEENSTIJL MAG NIET MEER SCHRIJVEN OVER DE ZAAK-DEMMINK”

 1. Psychopaten hebben geen karakterfoutje of zoiets.

  Deze rampzalig uitpakkende aberratie in het (allerdiepste) instinctief substraat, levert een moord-automaat/robot op, die echt vreemd (!) is aan het menselijk ras.

  ‘Dead inside’ neem dat maar letterlijk en… niets aan te doen behalve UITNEMEN.

  Hier is voor de MENSheid/het openbaar belang per definitie sprake van NOODWEER!

  Op leven en dood.

 2. Als we niet willen dat klokkenluiders worden uitgenomen en (maatschappelijk of letterlijk) worden koudgesteld, dan zullen we psychopaten zoals schoolvoorbeeld prins Bernhard moeten uitnemen.

  Na een goede test zoals die van Hare, weet je hoe de hazen bij het geteste individu werkelijk lopen en of dat individu de ‘alien mindset’ heeft, d.w.z. een ONACCEPTABEL proactief driedimensionaal MONSTERLIJK gevaar voor de omgeving vormt (ook als -nog- geen ‘horror crimes’ keihard bewezen kunnen worden, maar er evt. al wel een onvoorstelbaar/bizar geruchtencircuit ontstaan is).

 3. Jammer dat je bij de nazigraaf niet kan reageren direct op hun site over deze crimineel maar alleen via fb kan reageren.Ik had graag de mening van het volk willen weten

Geef een reactie