GEERT WILDERS IS ANTON MUSSERT ON STEROIDS -HIJ LAAT RUTTE ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN DE VOLLEDIGE KAMER VERKRACHTEN INZAKE MH17

LEES HIER ONS LAATSTE BERICHT OVER DE MEEST RECENTE MINDBOGGLING FRAUDE VAN RUTTE INZAKE MH17 WAARAAN DE COMPLETE TWEEDE KAMER MEEDOET * WILDERS LAAT OOK DUIZENDEN NEDERLANDSE KIDS VERKRACHTEN DOOR DE ELITE-NETWERKEN ZONDER DAAR IETS OVER TE ZEGGEN -INTEGENDEEL, HIJ FACILITEERT DE PEDO-NETWERKEN * OOK WEIGERT HIJ DE CORRUPTE EN CRIMINELE MSM AAN TE PAKKEN

Probleem met Wilders is natuurlijk: als hij een deep state-verrader is, een Anton Mussert van deze eeuw, hoe kan het dan dat hij wordt vervolgd door de pedofielen van het OM -nog wel met een aansturende rol van Joris Demmink? Hier zijn eigenlijk maar twee antwoorden op mogelijk: 1. Die hele vervolging is een false flag van de pedo deep-state, bedoeld om Wilders ‘geloofwaardigheid’ te geven als ‘echte oppositie’ bij het volk; 2. Het is een gevolg van de chaos en incompetentie van de pedo deep-state onder Mark Rutte.

3 Replies to “GEERT WILDERS IS ANTON MUSSERT ON STEROIDS -HIJ LAAT RUTTE ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN DE VOLLEDIGE KAMER VERKRACHTEN INZAKE MH17”

  1. De show-processen tegen Wilders hebben nooit een andere bedoeling gehad dan Wilders’ PVV als ongewenste oppositiepartij te profileren. De Nederlandse politiek heeft geen oppositie, het heeft slechts kartel-politici die er echt niet om zijn om dingen te veranderen maar juist om de rotzooi die ze zelf veroorzaakt hebben in stand te houden. Het vaderlandse electoraat is nog nog steeds diep-gelovig en van alle geloven is politiek wel het domste want meest vernietigende geloof.

    1. Ondertussen heeft Wilders, die na heel veel jaren nog nooit iets zinnigs voor het Nederlandse volk heeft gedaan, wèl mooi zijn zakken kunnen vullen. Maar dat geldt natuurlijk ook voor heel de rest van het politieke zootje.

Geef een reactie