GEERT WILDERS IS THE BIGGEST TRAITOR IN THE HISTORY OF THE NETHERLANDS

NEWLY DISCOVERED WIKILEAKS-INFO PROVES THAT GEERT WILDERS IS NO OPPOSITION, BUT REALLY THE ‘MOTOR OIL’ THAT LETS THE PEDOPHILE MURDER-MACHINE OF MARK RUTTE RUN SMOOTHLY * GEERT WILDERS SUPPORTED RUTTE IN EACH AND EVERY CRIMINAL COVER UP -ALSO THAT OF THE MH 17 THAT IS EXPLODING THIS VERY MOMENT

Lees hier de volledige email van Hillary Clinton aan haar aide Robert Russo van 9 februari 2012 inzake de melding van een klokkenluider over de politieke situatie in Nederland aan Philip Gordon, destijds Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs. Philips vroeg de Amerikaanse ambassade in Den Haag om verificatie van de info en stuurde dat vervolgens door naar het State Department in Washington in de persoon van Jacob Sullivan, een hoge operative in de foreign policy-machine van de Democraten. Op 9 februari 2012 vraagt Hillary -dan minister van Buitenlandse zaken onder Obama- dus aan haar assistent om de mail van Philips aan Sullivan uit te printen.

2 Replies to “GEERT WILDERS IS THE BIGGEST TRAITOR IN THE HISTORY OF THE NETHERLANDS”

  1. Micha, wat bezit jij toch een deskundigheid als het erom gaat je eigen amateurisme als ‘journalist’ te kijk te zetten!!

    Zoals heel Nederland weet, op Micha Kat na dan, was in 2012 het gedoogkabinet aan de gang. Ik zal je even uitleggen wat dat betekent, want jij zelf begrijpt dat waarschijnlijk niet zo goed; een gedoogkabinet is een minderheidskabinet dat met steun van een niet-regeringspartij toch kan beschikken over een kamermeerderheid. Deze steun kwam van de PVV, oftewel Geert Wilders, en dus is het volkomen logisch (voor heel Nederland, maar niet voor onze ‘journalist’ Micha Kat) dat diezelfde Wilders met grote regelmaat op de hoogte werd gehouden van de ontwikkelingen. Hoe moet hij anders weten wat hij moet gedogen?!?

    Spoel dus al jouw absurde fact-free zelfbedachte fantasietjes maar lekker door de plee, want ze raken kant noch wal, net als de rest van jouw verstand. Zelfs jouw mentaal uitgedaagde anderhalve volgers beschikken over meer hersencellen om, in tegenstelling tot jou, wél de conclusie te kunnen trekken dat het hier een volstrekt legitieme en algemeen gekende situatie betrof, die alleen gedurende het 6 jaar durende gistingsproces tussen jouw oren kan opborrelen tot een hersenschim zoals jij die nu weer ventileert in dit filmpje. De vraag rijst of jij jezelf nog wel echt serieus neemt, of dat het jou ook allemaal geen ene fuck meer kan schelen, zolang je maar wat te blaten hebt.

    1. Je hebt geen idee waar je het over hebt Bell en in je wanhoop voor de waarheid ga je krijsen en schelden. Ik neem niet te moeite je giftige waanzin te weerleggen.

Geef een reactie