GEHEIME APPARTEMENTEN, MALEDIVEN IN WERKTIJD, KINDEREN VERKRACHTEN EN PLUNDEREN: DE PP-ELITE GAAT VA BANQUE

EXTRA: MARCEL GELAUFF KAN OP DEZE WEBSITE BLIJKBAAR ONGESTRAFT EEN ‘PEDOMONSTER’ WORDEN GENOEMD TERWIJL MICHA 6 MAANDEN DE CEL IN MOET VOOR DE UITSPRAAK DAT GELAUFF ‘BANDEN ONDERHOUDT MET PEDONETWERKEN’

HET IS NU AAN HET VOLK DE WEERZINWEKKENDE CRIMINELEN IN DEN HAAG WEG TE JAGEN * NIEUWE REL ROND PVDA-PLUNDERAAR BARTH KAN DE DRUPPEL ZIJN DIE HET VOLK TRIGGERT TOT REVOLUTIE TEGEN DE PP-ELITE * BARTH GEBRUIKTE HAAR POSITIE ALS PARLEMENTAIR VERSLAGGEVER BIJ TROUW OM DE SPRONG TE MAKEN NAAR DE PP-ELITE: SO FAR VOOR DE MSM * SHARON DIJKSMA NOG VEEL ERGER DAN BARTH WANT ONDERDEEL VAN DE KINDERVERKRACHTINGS-ORGANISATIE THE CLINTON FOUNDATION * PVDA WEIGERT EEN VRAAG TE BEANTWOORDEN OVER SHARON DIJKSMA * HOE LANG TOLEREREN WE DEZE MONSTERS NOG DIE ONS LAND NAAR DE KLOTEN HELPEN OP ONZE KOSTEN?

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “GEHEIME APPARTEMENTEN, MALEDIVEN IN WERKTIJD, KINDEREN VERKRACHTEN EN PLUNDEREN: DE PP-ELITE GAAT VA BANQUE”

 1. One phenomenon all ponerogenic groups and associations have in common is the fact that their members lose (or have already lost) the capacity to perceive pathological individuals as such, interpreting their behavior in fascinated, heroic, or melodramatic ways” (Lobaczewski, 158).

 2. Het is wel de onderste, hondsbrutale, narcistische en aalgladde (Joop den Uyl-achtige) koffieprut die daar bij de PvdA naar boven komt borrelen.

  MK zijn haren gaan ook niet meteen overeind staan bij een eerste “encounter of the third kind” met ‘Sharon Dijksma’.
  Dat primitieve doch levensreddende instinct schijnt bij velen te ontbreken: levensgevaarlijk!
  Voordat het kwartje valt (en de morele debiel wordt uitgenomen) heeft ze miljoenen weggegeven en zit ze met haar vette reet middenin de Clinton Foundation en wie weet waarin ze zich verder nog allemaal heeft ingevroten.

 3. “”BARTH GEBRUIKTE HAAR POSITIE ALS PARLEMENTAIR VERSLAGGEVER BIJ TROUW OM DE SPRONG TE MAKEN NAAR DE PP-ELITE: “””

  Ik meen mij te herinneren dat heer Kat eveneens de politiek in wou samen met Erwin Lensink, dus lijkt mij niet zo n probleem. Laatst ging je ook al de mist in met de partij van Baudet die weer goed was om tegen Olgren te ageren, maar in een eerder moment was het weer een veraderlijke partij als de Demmink werd aangesneden ……. misschien is het handig voor dat je weer wat tekst bedenkt om je je eerdere grappen en grollen eeerst effe te raadplegen ……. want zo wordt het niks.

 4. .”” Kat heeft daarmee >>structureel en stelselmatig<<< inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van de hoofdredacteur, aldus de rechtbank."""

  toelichting van de rechtbank https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHARL:2017:10229 Ga maar effe tellen heer Kat hoe vaak je debiele teksten hebt geschreven, mocht Don Q. de behoefte hebben om dat te evenaren zal hij evenwel de klos zijn, denk je dat dit anders zal zijn, dan zou je Don moeten vragen of hij bereid is om jouw ijverigheid te overtreffen met risico dat hij eveneens een aantal maanden krijgt ………

Geef een reactie