GELAUFF: ‘JOOST KARHOF WERD WAARSCHIJNLIJK VERMOORD MET HET GEHEIME ZENUWGIF VAN POETIN!’

LEES HIER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN ZENUWGIF-GATE: LONDEN STEEDS VERDER OP RAMKOERS MET MOSKOU

COMPLETE NOS IN STAAT VAN HYSTERIE NU ER STEEDS MEER AANWIJZINGEN KOMEN DAT JOOST KARHOF IS VERMOORD DOOR POETIN MET HET GEHEIME ZENUWGIF ALS WRAAK VOOR DE BEELDMANIPULATIE DOOR GELAUFF VAN POETIN MET DE BBC-JOURNALIST * KAJSA: ‘HET IS NU ZAAK HET HOOFD KOEL TE HOUDEN EN NIET TE BUIGEN VOOR NEPNIEUWS’ * LIJK KARHOF WORDT OPGEGRAVEN OM TE WORDEN ONDERZOCHT DOOR DE GEHEEL ONAFHANKELIJKE DESKUNDIGE FRANK VAN DE GOOT * KAJSA: ‘OOK DE DOOD ONDERZOEKEN VAN JULIA BLOKHUIS EN DE VROUW VAN JACK DE VRIES! MAAR WE BESCHULDIGEN NIEMAND! DE ONDERSTE STEEN MOET BOVEN!’

[wp_ad_camp_1]

HORROR: HET GEHEIME EN DODELIJKE ZENUWGIF ZOU HET NOS-COMPLEX ZIJN BINNENGESMOKKELD DOOR DE DOCHTER VAN POETIN DIE IN NEDERLAND WOONT!

Klokkenluider Jeroen de Jager is terug. Vanuit de gedachte dat hij thans waarschijnlijk toch niets meer te verliezen heeft komt hij met een verbijsterend verhaal. De NOS is in een staat van meltdown nu er sterke aanwijzingen zijn dat Joost Karhof is vermoord met hetzelfde geheime, uiterst dodelijke en totaal onbekende zenuwgif dat ook is ingezet in Engeland. Er is ook een duidelijk motief: Poetin wilde wraak nemen op de NOS voor de manipulatie van de beelden van Poetin met een BBC-journalist teneinde de Russische leider te demoniseren. In een recente uitzending over nepnieuws was duidelijk te zien dat Marcel Gelauff op dit punt volledig de kluts kwijt was en opnieuw begon te liegen. Volgens De Jager kwam dit door de stress en de paniek binnen de organisatie over de mogelijke moord op de zeer gewaardeerde en populaire Karhof door het Kremlin. Met name de angst dat Poetin het zenugif op meer plekken in de NOS-gebouwen heeft achtergaten heeft een verlammende werking op de organisatie. Het gif zou het complex zijn binnengesmokkeld via de in Nederland woonachtige dochter Maria van Poetin die stage wilde komen lopen bij de NOS. Toen Karhof haar zag en met haar wilde neuken in een van de speciaal doorvoor bestemde kamertjes in het NOS-complex, zou zij hem in dat kamertje het geheime, onbekende maar uiterst dodelijke zenuwgif hebben toegediend. Dit kamertje is thans verzegeld en de eerste mannen met groene pakken zijn reeds gesignaleerd. Tot zover de verklaring van NOS-klokkenluider Jeroen de Jager.

Op het Binnenhof is de mogelijke moord op Karhof door het Kremlin inmiddels het gesprek van de dag. Nadrukkelijk worden ook de dochter van staatssecretaris Blokhuis en de partner van super-spindoctor Jack de Vries genoemd als mogelijke zenuwgif-slachtoffers van Poetin. Met name de partner van De Vries is delicaat, omdat Jack -de persoonlijke spindoctor van Camiel Eurlings- een van de breinen was/is achter de MH 17-spins die Poetin de schuld moesten geven voor de moord op bijna 200 Nederlanders. Minister Kajsa Ollongren wil so wie so dat de onderste steen op dit punt boven komt maar vindt het thans nog te vroeg met de beschuldigende vinger naar Moskou te wijzen. Wel waarschuwt ze er nadrukkelijk voor niet te buigen voor nepnieuws.

5 Replies to “GELAUFF: ‘JOOST KARHOF WERD WAARSCHIJNLIJK VERMOORD MET HET GEHEIME ZENUWGIF VAN POETIN!’”

 1. “COMPLETE NOS IN STAAT VAN HYSTERIE NU ER STEEDS MEER AANWIJZINGEN KOMEN DAT JOOST KARHOF IS VERMOORD DOOR POETIN MET HET GEHEIME ZENUWGIF”

  Mich lijkt weer in een manische fase te zijn beland.

 2. security minister Ben Wallace said that the culprit would feel the “full force” of Britain’s might. “We will respond with the full force of the United Kingdom’s resources if that is the appropriate and proportionate thing to do.”

  “There are lots of things that the United Kingdom can do. It is a powerful country with a powerful economy, powerful allies, powerful military and powerful other capabilities – and we shall look at all those.”
  —————————-
  Dat is weer eens wat anders dan die in te zetten om met psychopathische moordpartij onder dekmantel van oorlog “Dresden” weg te komen.

  Benieuwd wat er gaat gebeuren, als (door het grootschalige ongestuurde -zo “vrij” als de verkiezingen in Prins Bernhard BV- onderzoek) mocht blijken dat de CIA en MI6 hier ***psychopathisch ijskoud*** een ‘false flag’ à la MH17 hebben uitgevoerd.

  Die USA en GB zijn ***psychopathocratie-en*** mensen en ze trekken ook in de BRD en in Prins Bernhard BV (wegens ‘common collusions’ met behulp van “ZKH” en inmiddels zijn nagelaten netwerk en -betrekkingen) achter de schermen (op kritieke punten VOLLEDIG) aan de touwtjes.

Geef een reactie