GELAUFF MELDT NIET DAT DEMMINK WORDT GEHOORD IN PEDO-ZAAK…

BREAKING: MICHA TIPT DEMMINK-REDACTEUR ROBERT BAS VAN DE NOS OVER HET TOEWIJZEN VAN DE PEDO-GETUIGEN! 29 Oct 2015 11:08 Outgoing

… MAAR HIJ HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN! * EN ALS HIJ DIE HEEFT, MAG DAT NIET WORDEN GEZEGD WANT DAN GA JE VOOR TIEN MAANDEN ONVOORWAARDELIJK ACHTER DE TRALIES * HOE LANG HOUDEN DE PEDOFIELEN IN NEDERLAND NOG STAND?

EXTRA: DE TELEGRAAF OVER DE ZAAK-BAYBASIN ZONDER DE NAAM DEMMINK TE NOEMEN * LATER MEER OVER DE NIEUWE POGING VAN DE TELEGRAAF DE ZAAK-BAYBASIN TE MANIPULEREN

[wp_ad_camp_1]

Een groot stuk in De Volkskrant over de toewijzing van Demmink, Opstelten en Teeven als pedo-getuigen in de zaak-Van Well. Ook het AD is van de partij. Verder vinden we een stuk in het KN. Maar Gelauff zwijgt. Dat wil -en we stellen dit met nadruk- absoluut niet zeggen dat de NOS en Gelauff banden onderhouden met de pedo-netwerken. Wat we wel zeggen hier is dat Bart van Well tegenover deze site Hans Laroes heeft genoemd als zijnde ‘chantabel’. En Van Well heeft nog een hoop andere mensen genoemd die we hier nu niet zullen herhalen, maar iedereen die de zaak heeft gevolgd weet wie we bedoelen en op welke locatie Van Well deze mensen heeft gezien. De vraag is nu hoe we deze spectaculaire nieuwe ontwikkeling moeten duiden. Dat is wellicht iets voor later. In elk geval feliciteren we Bart van Well met dit resultaat en vestigen nogmaals de nadruk op zijn stichting. To be continued!

Eén reactie op “GELAUFF MELDT NIET DAT DEMMINK WORDT GEHOORD IN PEDO-ZAAK…”

  1. “”Wat we wel zeggen hier is dat Bart van Well tegenover deze site Hans Laroes heeft genoemd als zijnde ‘chantabel’. “”

    Laat me raden Bart heeft door de jaren heen zo links en rechts op verschillende websites verhaaltjes lopen plukken, en gaat dat vervolgens bij zijn eigen verhaal voegen om zijn eigen verhaal wat meer body te geven …..

    Overigens je loopt te pochen met je tip, zoals de man aan de telefoon verkondigd dat hij al van het een en ander op de hoogte was.

    Overigens met het verhoor van Teeven en Opstelten kan dit tevens gelijk een einde aan jouw beweringen betekenen als Bart v W zijn verhaal op niets uit draait …….. overigens ging Bart v W al eerder de mist in met beweringen

Geef een reactie