GELAUFF STAAT NET ALS DEMMINK BOVEN DE WET EN HEEFT SCHIJT AAN UITSPRAAK RECHTER

PURE HORROR: BIJ DE NOS WORDEN ZE HYSTERISCH BIJ EEN VRAAG NAAR DE VEROORDELING IN DE ZAAK-BAYBASIN EN DE PLICHT EEN POP UP-VENSTER TE TONEN OP DE WEBSITE -WAT ZE NIET DOEN NOS.BAYBASIN

[wp_ad_camp_1]

Demmink legde hooghartig een bevel van de rechter naast zich neer te getuigen in de Van Well-verhoren. Hij komt nu 3 juni. Als hij komt, want ontwikkelingen gaan snel, razendsnel, zeker nu Claus in de pedo-vuurlinie ligt. Gelauff volgt nu in de voetsporen van de Justitie-pedofiel en voert een bevel van de rechter een pop up-venster te tonen met een rectificatie van de schandalige -en in opdracht van Demmink uitgevoerde- smaad aan het adres van de Koerd gewoon niet uit. Dit lezen we in het vonnis: De rechtbank Midden-Nederland veroordeelt de NOS tot het verwijderen van de gehele publicatie van 12 mei 2015 en deels de publicatie van 14 mei 2015. Daarnaast veroordeelt de rechtbank de NOS tot het plaatsen van een rectificatietekst voor twee weken in een pop-up venster op de website. Dit pop up-venster moet twee weken zichtbaar zijn. Meer via HHC. Geen pop up-venster te zien. Maar Demmink en Gelauff hebben niets met elkaar hoor, onderhouden geen banden! Als de NOS om opheldering wordt gevraagd, krijgen we een hysterische reactie (zie geluidsfragment hierboven). Wellicht zou een reden kunnen zijn voor de afwezigheid van de pedo-pop up dat de NOS in hoger beroep is gegaan, maar daarover hebben we niets vernomen en we vragen ons bovendien af of dat een reden zou kunnen zijn voor de afwezigheid van de pedo-pop up hic et nunc. Het zou trouwens een ongekende schande zijn als Gelauff in hoger beroep gaat op kosten van de gemeenschap in een zaak waarin de weerzinwekkende werkwijze van de NOS in dienst van kinderverkrachters en pedofielen vast staat.

Eén reactie op “GELAUFF STAAT NET ALS DEMMINK BOVEN DE WET EN HEEFT SCHIJT AAN UITSPRAAK RECHTER”

  1. owwwwh is dat hysterisch ??? Lijkt me uit de lucht gegrepen van Kat.

    Mevrouw houd ze aan de richtlijnen van het bedrijf, alleen dat komt Kat niet zo goed uit en jengelt maar weer een of ander flut verhaal op de website.

    Moet je advocate vd Plas niet effe bellen, of is die al uitgescheten op Micha Kat??

Geef een reactie