GELAUFF VERZWIJGT MOORDAANSLAG OP NIGEL FARAGE… MAAR BERICHT WEL UITGEBREID OVER RUSSISCHE MH 17-‘DADERS’

NOS WORDT MET DE DAG CRIMINELER * ZWIJGEN NOS OVER MOORDAANSLAG OP NIGEL FARAGE ZEGT ALLES: DE MISDADEN VAN DE ‘ELITE’ WORDEN VERZWEGEN EN/OF WITGEWASSEN * GELAUFF GAAT FEESTVIEREN MET DE KONING OP KOSTEN VAN DE VOORGELOGEN BELASTINGBETALER * DIT IS HET PURE SATANISME: HET VOLK ZELF LATEN BETALEN OM TE WORDEN BEDROGEN OP EIGEN KOSTEN

[wp_ad_camp_1]

Gelauff staat uitgebreid stil bij de ‘onthullingen’ van het speciaal voor MH 17 gecreerde en door de Bilderbergers aangestuurde ‘onderzoekscollectief’ Bellingcat, maar zwijgt over de moordaanslag door diezelfde Bilderbergers op Nigel Farage. No further questions. Maar eng is het wel allemaal. Er is geen enkele ruimte meer voor feiten, omstandigheden en kritiek als het gaat om de NOS. Dit past geheel bij een situatie van martial law die met de dag dichterbij komt. Het 10-maanden-vonnis voor Micha was wat dat betreft een stevig teken aan de wand. Het gaat in die zaak allang niet meer om de vraag of Micha zich schuldig heeft gemaakt aan ‘smaadschrift’, maar om de geloofwaardigheid van de staatsomroep als geheel die met tientallen miljoenen Euro’s belastinggeld wordt overgoten om de boodschap van de Bilderbergers en de NWO te verspreiden. Een zuiver politiek proces dus van een individu tegen de Staat. Het is nacht geworden in Nederland.

10 Replies to “GELAUFF VERZWIJGT MOORDAANSLAG OP NIGEL FARAGE… MAAR BERICHT WEL UITGEBREID OVER RUSSISCHE MH 17-‘DADERS’”

  1. “” ik het vooral over de TV-Journaals. De website van de NOS is slecht bezocht en heeft nauwelijks invloed””

    owwh heb je er gewerkt, dat je zo uit je dike duim kan schetsen wat de effecten/ en het bereik is ……..

  2. Overigens is het vastgesteld dat dit inderdaad om een aanslag gaat??? En dat vaststellen gebeurt niet door een of ander populistisch krantje ……. of een zekere Micha Kat

    En het ia toevallig niet zo dat wielen dieven, wat ook voorkomt in Nl hun klus niet hebben afgemaakt??

    Overigens Kat hoeveel nieuws items komen er op dag binnen voor een reguliere nieuws media, vind nogal wat dat jij kan bepalen vanuit je luxe hotelkamer in Ierland dat de NOS met opzet bepaald nieuws niet plaatst …….

    1. Fair enough, Poes Mis, maar als ik zeg ‘Gelauff zwijgt’ heb ik het vooral over de TV-Journaals. De website van de NOS is slecht bezocht en heeft nauwelijks invloed. Je zag het ook bij het grote nieuws van de elite-pedo-getuigen (Demmink en Opstelten en Teeven die onder ede moeten gaan verklaren over kinderverkrachtingen): ook daarover een stukje op de website, maar niets in de journaals waardoor het in feite wordt verzwegen.

Geef een reactie