GELE HESJES BINNENKORT WEER OP BEZOEK BIJ MARCEL ‘5X AANGIFTE TEGEN MICHA’ GELAUFF

DE MEDIA VORMEN HET MEEST SMERIGE EN CORRUPTE, MAAR OOK HET MEEST ESSENTIELE DEEL VAN DE PEDO-DEEP STATE * ZONDER DE COLLABORATIE VAN DE NOS EN DE TELEGRAAF STORT DE PP-ELITE PIJLSNEL NEER

3 Replies to “GELE HESJES BINNENKORT WEER OP BEZOEK BIJ MARCEL ‘5X AANGIFTE TEGEN MICHA’ GELAUFF”

  1. Altijd lachen met die gele hesjes; lopen allemaal met stikkertjes rond waarop “NOS = nepnieuws” staat, en waar zijn ze boos over? Dat ze niet op het ‘nepnieuws’ genoemd worden.

    Maar vooral deze Erik Groenendijk is een sneuneus die behoorlijk aan het doordraaien is. Had hij in het begin nog wel een beetje een punt, zijn ex is er met hun kinderen vandoor en dat is niet helemaal volgens de regels verlopen, heeft dit hem toch wel de tik van de molen gegeven die nodig is om helemaal de weg kwijt te raken. Voor hem is inmiddels de hele wereld voorzien van het voorvoegsel ‘nep’. We hebben een nep-koning met een nep-parlement die nep-wetten maken waarover niet bericht wordt door de nep-journalisten die voor nep-kranten schrijven. Behalve als het gaat om chemtrails, want die zijn natuurlijk wel echt, al worden ze door nep-piloten in nep-vliegtuigen verspreid. Tenzij die vliegtuigen worden gebruikt om te worden opgeblazen zodat er weer 200 mensen worden vermoord in opdracht van onze nep-regering en het nep-parlem…, oh.., die had ik al gehad.

    En dan geeft dit figuur nog les ook!! Je zal je kinderen maar op zijn school hebben zitten. En met het lerarentekort zal zijn schoolbestuur wel terughoudend zijn om hem op non-actief te zetten ook, ben ik bang.

  2. Dus iedere keer als de weinige vriendjes van Erik ‘chemtrails’ Groenendijk erop uit trekken en maar niet duidelijk kunnen maken waarvoor ze nu precies strijden, dan moet de NOS daar aandacht aan besteden. Wat een malloot.

Geef een reactie