GEMMA O’DOHERTY IN IERLAND NET ALS MICHA GESLOOPT DOOR PEDO-RECHTERS MAAR… ZIJ HEEFT EEN BOM KLAARLIGGEN DIE ELK MOMENT KAN EXPLODEREN!

GEMMA SCHETST VERWOESTEND BEELD VAN DE COVID-GENOCIDE IN IERLAND EN HOE ER OOK DAAR WORDT OMGEGAAN MET ECHTE JOURNALISTEN * EERDER TOONDE GEMMA ALS EERSTE AAN DAT COVID 19 NIET BESTAAT

5 Replies to “GEMMA O’DOHERTY IN IERLAND NET ALS MICHA GESLOOPT DOOR PEDO-RECHTERS MAAR… ZIJ HEEFT EEN BOM KLAARLIGGEN DIE ELK MOMENT KAN EXPLODEREN!”

 1. Bom……???? Prins Bernhard BV voelt zich meteen ernstig bedreigd en gestalkt…..De democratische PB BV rechtsstaat komt in gevaar !
  Psychopaten kaatsen maar verwachten typisch de bal niet hè.

 2. Een week voor Peters theatrale afgang werd dit gesprek bij at5 nog tot in den treurige aan toe steeds meer manipulerende opzichtig herhaald. Gespitst op mijn intuïtieve ervaringen met de arrogante wijze waarop wij er al te lang van tussen worden genomen dacht in toen direct dat ze iets valse vlaggerigs aan het uitbroeden waren. Ik vind het dan ook prettig als tribegenoten die ogenschijnlijk met elkaar aan het touwtje trekken zijn ten faveure van hun gojim schapen, elkaar pontificaal in het openbaar met van alles en nog wat de synagoge van hun in de blote reet staande god lucifer uitruften..; ✡BRON✡

  1. Het feit alleen al dat er binnen Peters tollenaars kringen over notabene zijn eigen farizeeërs overschot nog een appeltje voor zijn latente dorst aan een of ander terrasje in verwegistan bijeen wordt gebietst, laat uiteraard overduidelijk zien dat dit manipulatieve jodengespuis inderdaad over ieders waardigheid heen gaat om maar aan hun satanische gerief te kunnen geraken?! Ze zuipen zich de blauwe kloten onder hun verkankerde rattentorsos vandaan zeg! Vooral geen selfies maken hoor gullible gojim, er zou zo maar iets van zijn WTFG overschot op iemands alibi kunnen komen te staan of iets dergeLIJKS? ON-GE-LOFE-LIJK!!!!!!

   “Mensen kunnen tussen 11.00 en 20.00 langskomen in het theater. Het verzoek van de familie is om in plaats van bloemen een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip. De familie heeft ook nadrukkelijk gevraagd om geen selfies te maken ’uit respect voor Peter, zijn familie en dierbaren’.”

 3. Fantastische held, maar altijd levensgevaarlijk om aan te kondigen dat je iets gaat onthullen. Deadmanswitches gaan vaak mis, kijk maar naar McCafee.
  Bestaan er trouwens geen common law courts in Ierland, waar je zaak wel eerlijk behandeld wordt? Waarom erkenning zoeken bij een club waar je het nooit gaat krijgen?

Geef een reactie