GENOEG VAN PSYCHOPATEN AAN DE TOP ZOALS CAMIEL EURLINGS? STEUN DE ORANJE REPUBLIKEINSE PIRATEN!

TWEEDE PIRATEN-BULLETIN VAN PARTIJLEIDER ERWIN LENSINK * ORP WIL DE ‘KAKISTOCRATIE’ -DE MEEST INCOMPETENTE MENSEN AAN DE MACHT- VAN MARK RUTTE EN HET HAAGSE ESTABLISHMENT DOORBREKEN DOOR WEER ‘ECHTE MENSEN’ NAAR VOREN TE SCHUIVEN

Eén reactie op “GENOEG VAN PSYCHOPATEN AAN DE TOP ZOALS CAMIEL EURLINGS? STEUN DE ORANJE REPUBLIKEINSE PIRATEN!”

 1. “Kakistocratie” heeft dan niets met Haagse kouwe kak te maken, het is evenals de term “reptilians” e.d. verneveling en draagt aldus niet bij aan de KEIHARDE (!) aanpak die bij -tot aan (glibberglad gluiperig verholen SS dictatuur-achtige) overname van het staatsapparaat- (onherkend) geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ psychopaten van prins Bernhard kaliber nodig is.

  TESTEN EN UITNEMEN! In het begin met bliksemacties van verzets-overvalgroepen à la Johannes Post.
  De verdachte rustig uitleggen waarom hij/zij mee MOET komen en dat er voor normale mensen niets te vrezen is.
  Bij weigering om mee te gaan:
  Met sterke mannen in de kraag vatten, zonodig tegen de grond werken en naar de testruimte slepen. Bij enig werkelijk risico voor echte mensen van vlees en bloed, bijv. door zéér heftig verzet van de (als psychopaat = gewetenloze/vreesloze MOORDrobot) verdachte e.d.: Ter PLEKKE (de reeds ernstig verdachte, door bijv. diens rol m.b.t. Golfoorlog II) UITNEMEN ZONDER TEST.

  Nood breekt wetten, aldus volksheldin/moeder van het illegale verzet Wilhelmina.

  ZOIETS.

  Je kunt deze ‘dead inside’ proactief ‘pure evil’ MONSTERS in mensengedaante niet laten zitten en dan denken dat ze vanzelf dissiperen ‘into thin air’ als bijv. de ORP normale mensen met, naast hoge intelligentie: geweten, verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel, groot empathisch vermogen/emotionele morele intelligentie (zoals het een politicus betaamt) etc. “op ze loslaat”.

  Dat idee is simpelweg gebaseerd op vergaand onvoldoende kennis omtrent/inzicht in de (de aanduiding zegt het: nauwelijks in te beelden) ‘ALIEN mindset’ van m.n. dit type elkaar herkennende en als een ‘pure evil’ MENS-VIJANDIGE monoliet netwerkende psychopaten.

  Het gaat ‘in my humble opinion’ (wel doorgestudeerd in juist deze materie) in de bestaande constellatie NERGENS naar toe.

Geef een reactie