GETUIGENVERHOOR MAAIKE TERPSTRA LEIDT TOT PANIEK EN HYSTERIE BIJ YEHUDI MOSZKOWICZ; VAATSTRA-BEDROG STAAT OP KLAPPEN

DE MOEDER VAN MARIANNE ONDER EDE: DAN STORT HET HELE LEUGENBOLWERK VAN DE ‘ELITE’ OVER HAAR DAGBOEK DAT ZOGENAAMD NIET MOCHT WORDEN GEPUBLICEERD VAN HAAR OP INSTORTEN -NET ALS HET ‘DADERSCHAP’ VAN JASPER S. * DAAROM SLAAT DE TOTAAL HYSTERISCHE ‘LAATSTE MOSZKOWICZ’ NU WOEST OM ZICH HEEN EN BEDREIGT DE ADVOCAAT VAN DANKBAAR -EN DIE VAN MICHA- MET ‘TUCHTKLACHTEN’ * ZOLANG DE WAARHEID NIET WORDT ERKEND HOUDT DE VAATSTRA-HORROR NOOIT OP

[wp_ad_camp_1]

De werkelijk ongekende en weerzinwekkende manipulaties en leugens van Justitie in de zaak-Vaatstra worden genadeloos blootgelegd in het dagboek van moeder Maaike. Niet alleen manipulaties en leugens, maar ook terreur en intimidaties. Op basis van dit dagboek zou het halve OM achter de tralies moeten belanden voor meerdere jaren. Logisch dus dat Justitie een hetze tegen het dagboek is begonnen die zijn gelijke in de Nederlandse geschiedenis niet kent -Mein Kampf van A. Hitler verbleekt er volledig bij! Miljoenen zijn er al verspijkerd om het dagboek te bestrijden (de corrupte Chris Klomp rijdt er een peperdure Italiaanse sportwagen van) en nog gaat deze oorlog door. Door Wim Dankbaar te bestrijden omdat hij zogenaamd ’tegen de wil van Maaike’ (de inhoud van) het dagboek heeft geopenbaard -terwijl Maaike zich juist altijd op het standpunt heeft gesteld dat zoveel mogelijk mensen het dagboek moeten kunnen lezen, ook tegenover Micha die bij haar op bezoek is geweest- heeft de Justitie-mafia zichzelf nu een nieuw probleem op de hals gehaald met een dreigend getuigenverhoor van Maaike. Het is ondenkbaar dat Justitie het zal toestaan dat Maaike onder ede wordt gehoord want dat stort het hele leugenbolwerk in! Advocaat Yehudi die Maaike is opgedrongen door de door Justitie met drank en vrouwen omgekochte Bauke probeert nu in totale paniek de advocaat van Dankbaar te intimideren via hysterische emails. Hier het hele verhaal op de site van Dankbaar. To be continued, helaas.

5 Replies to “GETUIGENVERHOOR MAAIKE TERPSTRA LEIDT TOT PANIEK EN HYSTERIE BIJ YEHUDI MOSZKOWICZ; VAATSTRA-BEDROG STAAT OP KLAPPEN”

 1. “”ook tegenover Micha die bij haar op bezoek is geweest ……””
  “”EN DIE VAN MICHA ……….””

  Owwh je wil graag jezelf etaleren in het verhaal ….. lijkt mij dat je er nada noppes mee te maken hebt, en jouw naam helemaal geen parten speelt in het jurudische verhaal van mevr. Terpstra jegens Dankbaar.

 2. “”de door Justitie met drank en vrouwen omgekochte Bauke””” woorden van heer Kat!!!

  En dat noemt zich vervolgens onderzoeksjournalist …. maar goed Kat durft dat waarschijnlijk niet in Bauke zijn gezicht uit te spreken.

  En je fans vinden dit allemaal prima, en geven je voor deze achterlijkheid ook nog geld ook.

 3. ‘Hé Bauke waar staat dat beeldje, op het graf van je dochter idioot?’

  Vaatstra plotters zijn de schaamte voorbij. Dat er een dochter is vermoord interesseert hun geen ene klap meer. Zie het Jehova clubje rond Dankbaar.

Geef een reactie