GEWELDIG EN HISTORISCH INTERVIEW JAN ROOS MET ADELE

WELLICHT INTERVIEW STEVE BROWN MET MICHA OVER EURLINGS-GATE * BAYBASIN-ADVOCATE ZAG RECHTSTAAT JAAR IN JAAR UIT VERDER IN ELKAAR DONDEREN * JAN ROOS STAAT STIL BIJ DE VERMOORDE DEMMINK-JOURNALISTEN

[wp_ad_camp_1]

Het zal wel voor het eerst zijn dat nu in alle openheid op een min of meer ‘officieel’ medium wordt gezegd dat er Nederlandse journalisten zijn ‘vermoord’ door de Demmink-squads. Jan Roos zegt het in bovenstaand interview. Toch weer een nieuwe fase bereikt in de implementatie van de horror-pedo-staat. Micha hebben ze (nog) niet vermoord maar wel juridisch geterroriseerd met het grootste offensief aan fake-rechtzaken ooit -een stuk of 10- waardoor hij uit Nederland moest wegvluchten. Interessante comments ook. Het mooiste comment vond ik dat iemand zei: Adele lijkt na het interview wel twintig jaar jonger. Dat was mij namelijk ook opgevallen.

3 Replies to “GEWELDIG EN HISTORISCH INTERVIEW JAN ROOS MET ADELE”

 1. Van der Plas is onderdeel van in onderstaande link globaal omschreven systeem (PB BV). Ze heeft de advocateneed op de koning(in) afgelegd en functioneert binnen dat systeem als advocaat.

  Als iets tegen dat (haar) systeem wordt ingebracht (zoals medeplichtigheid aan “Dresden”) is ze (zoals iedere moreel zwakke snoeshaan die de “fijne paraplu” van psychopaten als PB onbesproken wil laten) meteen verdwenen i.p.v. zich te (willen) verbeteren.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/02/01/de-macht-moet-uitgaan-van-het-volk/

 2. 2650 Zware viermotorige bommenwerpers, werpen volkomen onverwacht, goed verspreid in deelblokken een gruwelijk uitgedokterd (Monster)bommen, fosfor en napalmtapijt van 22 kiloton (meer dan de atoombom van Hiroshima) op een dicht opeengepakt sierlijk en lichtgebouwd vluchtelingenkamp.

  En wat blijkt EEN WONDER is geschied: 1.175.000 uitzonderlijk gelukkige mensen (waarvan velen zwaargewond en immobiel) hebben de (doden)dans weten te ontspringen, want er zijn “maar” 25.000 doden te betreuren, en bovendien was Circus Sarrasani een fabriek voor tigertanks. Daarbij: Coventry (of Rotterdam: qua aard en schaal helemaal vergelijkbaar) en natuurlijk de Holocaust op de door Rogg zo intens geliefde Joden, legitimeren dit soort gerichte aanvallen op stadscentra eigenlijk. Bovendien had Dresden net zoals Leiden een treinstation en was dus een belangrijk verkeersknooppunt.

  Aldus BRD professor Rogg van de Bundeswehr en de UITERST GRIEZELIG GESTOORDE/MAKABERE geallieerde ‘psy-op’.

  http://www.welt.de/geschichte/zweiter-weltkrieg/article136652994/Briten-hielten-Vernichtung-Dresdens-fuer-legitim.html

 3. Typisch dat ze zich erg (balletjes-achtig) druk maakt over a.h.w. een soort etiquette dat je als minister geen uitspraken doet over zaken die onderzocht worden.

  Mogelijk dat Opstelten dit niet eens wist en uit zijn slof schoot, maar dan had hij het moeten weten als minister. Iedere Nederlander hoort ook de wet te kennen.

  Dat Nederland zich ijskoud en doorgaand medeplichtig maakt (om Bernhard c.s. hier weer in het zadel te hijsen….als verholen zetbaas van de USA/GB: voorwaar een nobel doel/streven….) aan KOLOSSALE gruwelMOORD oorlogsMISDRIJF “Dresden”, daarvan valt ze niet compleet van haar stoel.

  Een leugen zo groot dat je er overheen kijkt zeker (zei Goebbels of Stalin niet ooit zoiets).

Geef een reactie