GRAFFITI-REVOLUTIE ZET ZICH DOOR

DE WAARHEID KAN ALLEEN NOG NAAR BUITEN VIA ‘ILLEGALE’ GRAFFITI ZOALS WE EERGISTEREN SCHREVEN * HET IS NU PRECIES ZOALS IN DE TWEEDE WERELDOORLOG MET DE ILLEGALE PERS * MENSEN MOETEN DE WAARHEID NAAR BUITEN BRENGEN IN HET HOLST VAN DE NACHT EN MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN

Dodenherdenking in Nederland. Bevrijdingsdag in Nederland. We hebben het juist allemaal achter de rug. Jaren achtereen stonden op de Dam een Nazi, lid van de NSDAP (Bernhard) die op zijn huwelijk het Horst Wessel-lied liet spelen naast een soldaat van de Waffen-SS (Claus). De koningin vluchtte in de oorlog jankend van angst naar Engeland nog voordat er een schot gelost was. Nu staat er de dochter van een prominent lid van een bewind dat mensen vanuit vliegtuigen in zee gooide. Naast de zoon van de SS-man uiteraard. En nu dan, in 2015, wordt er een hakenkruis gezet op de deur van het pand van het instituut dat zozeer heeft gecollaboreerd met Nazi-Duitsland dat er de facto sprake was van een dependance van Hitler’s Reichskanzlei.

2 Replies to “GRAFFITI-REVOLUTIE ZET ZICH DOOR”

  1. Er is nooit schoon schip gemaakt met de NAZI’s en hun misdaden. Een paar Patsy’s zijn kort na de oorlog in de Neurenberger processen berecht en dat werd in de media breed uitgemeten. Maar de rest van het zootje was van harte welkom in de VS. En dan heerst er diepe stilte in diezelfde media.

  2. EIN REICH, EIN VOLK, EIN FÜHRER! Dat is de EU, een nazi bolwerk. En dan zijn er nog de verhalen van de Oranje likkers dat Bernhard zogenaamd heldhaftig met een mitrailleur op Duitse vliegtuigen schoot die overvlogen, beetje stom maar wel heldhaftig. Complete onzin natuurlijk.

Geef een reactie