GREAT NEWS: KANS DAT IJSLAND BIJ DE EU KOMT IS NU PRECIES 0,0%!

ZELFS DE PAAR PRO EU-PARTIJEN IN IJSLAND ZIEN NU IN DAT DEELNAME AAN HET SATANISCHE NAZI-PROJECT VAN MARK RUTTE EN ALCOHOLICUS JUNCKER LEIDT TOT HEL EN VERDOEMENIS * DIRECT NA KERSTMIS ZAL MICHA EEN NIEUWE PROCEDURE IN GANG ZETTEN TER VERKRIJGING VAN POLITIEK ASIEL IN IJSLAND MET DE STEUN IN DE RUG VAN EEN ADVOCAAT VAN HET IJSLANDSE RODE KRUIS DIE ZIJN ZAAK ZEER KANSRIJK ACHT

[wp_ad_camp_1]

De nieuwe aanvraag van Micha zal zich geheel toespitsen op het feit dat journalisten die misstanden onthullen bij de elite hun leven in de EU niet veilig zijn. De belangrijkste onderbouwing is de moord op Daphne Caruana Galizia in Malta, een journaliste die qua werk bijna een op een vergelijkbaar is met Micha. Met een verschil: Micha heeft van de Nederlandse autoriteiten veel meer terreur te verduren gehad dan Daphne van die op Malta! Lees overigens hier een verslag van de begrafenis van Daphne. Micha kan zijn zaak verder onderbouwen door het overleggen van een lijst van recommendations van mensen die expliciet aangeven dat Micha zijn leven in Nederland niet veilig is. Onder deze mensen zijn advocaten en prominente zakenmensen. Tevens zullen allerlei rapporten worden overlegd waaruit blijkt dat de agressie tegen en moord op journalisten de laatste jaren explosief zijn toegenomen. Micha’s advocaat acht de kans op asiel ‘aanzienlijk’ en wil het proces met hem graag ingaan. We komen dan terecht bij een onafhankelijke rechter hetgeen onze kansen nog weer groter maakt want Micha’s eerste aanvraag werd afgehandeld door de immigratiedienst zelf die uitsluitend kijkt of een land op de ‘lijst van veilige landen’ staat. Is zulks het geval -zoals met Nederland- is de kans op asiel so wie so 0%. Micha’s advocaat heeft hem expliciet gezegd dat nog nooit iemand in IJsland asiel heeft gekregen die afkomstig is uit een ‘veilig land’.

4 Replies to “GREAT NEWS: KANS DAT IJSLAND BIJ DE EU KOMT IS NU PRECIES 0,0%!”

 1. “”Tevens zullen allerlei rapporten worden overlegd waaruit blijkt dat de agressie tegen en moord op journalisten de laatste jaren explosief zijn toegenomen.””

  Vermeld je daarbij ook effe je eigen grappen, zoals bommeldingen/stalkingen/en een doodsbedreiging, en beledigingen, en vermeld ook effe dat je de NVJ bent uitgekegeld en al een tijdje geen journalist meer bent vanwege bovengenoemd gedrag.

 2. “””Micha’s advocaat heeft hem expliciet gezegd dat nog nooit iemand in IJsland asiel heeft gekregen die afkomstig is uit een ‘veilig land’. “”

  De immigratie dienst heeft dat ook al expliciet vermeld ………pfffff next

 3. Micha blijft tegen beter weten in hopen op politiek asiel in IJsland terwijl een kind kan weten dat dit totaal onmogelijk is. IJsland zou Nederland dan als een onveilig land moeten aanmerken en dat gaan ze alleen al vanwege de enorme diplomatieke rel die zo’n onzinnige stelling zou veroorzaken echt never nooit doen.

  Als ze in IJsland slim zijn zetten ze de fantast Micha al voor de Kerstdagen op het vliegtuig naar Nederland waar deze zorgmijder de hulp kan krijgen die hij nodig heeft.

 4. Heb je al contact gekregen met Stapel, Micha? Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar het laatste nieuws over het hoger beroep van gisteren.

  Zeg maar eerlijk: je was het vergeten hè? Micha die niet al weken van tevoren artikelen, video’s en geluidsopnames publiceert over die zaak, dat is echt nog nooit gebeurd. Ik kan me alleen maar voorstellen dat je zo geobsedeerd was door je geëiste schadevergoeding dat je alles wat daarna kwam bent vergeten.

Geef een reactie