GROOTSTE BLUNDER OM UIT DE GESCHIEDENIS IN MICHA-ZAAK: EEN REEDS GESEPONEERDE ZAAK AANBRENGEN

OPEN BRIEF AAN HERMAN BOLHAAR VAN MICHA KAT * KAN HET NOG KRANKZINNIGER? ZAL HET OM NA HET AANBRENGEN VAN EEN REEDS GESEPONEERDE ZAAK MICHA NU GAAN BESCHULDIGEN VAN EEN MOORD WAARVOOR REEDS IEMAND ANDERS IS VEROORDEELD? * TOT WELKE GEDROCHTELIJKE WANHOOPSACTIES IS JUSTITIE NOG MEER IN STAAT IN HUN HETZE TEGEN MICHA?

Geachte heer Bolhaar,

Op 16 juni schreef mijn raadsman u deze brief. We hebben geen antwoord mogen ontvangen. Uiteraard zou ik bijna zeggen. Intussen heeft een van uw officieren wel een zaak aangebracht bij de Amsterdamse rechtbank die reeds door uw eigen OM bleek te zijn geseponeerd. Ik wil u waarschuwen dat precies zal uitkomen wat ik al jaren zeg: de onrechtmatige nep-vervolgingen tegen mij op basis van vervalste dossiers slaan als boemerangen terug in het gezicht van het OM. Dit is nog maar het begin, meneer Bolhaar, van alle hallucinerende feiten die aan het licht zullen komen over de manipulaties van uw OM in mijn zaken. Beschouw de brief van 16 juni hierbij als nogmaals verzonden. Wij wachten op uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

Geef een reactie