HAAGSE INCROWD-LEUGEN-EN-SPIN-SPECIALIST MOET TELEGRAAF GAAN ‘REDDEN’

HET STOMSTE DAT TMG KAN DOEN: EEN LOOPJONGEN VAN DE DOOR HEEL NEDERLAND VERACHTE EN FALENDE HAAGSE POLITIEKE ELITE BENOEMEN TOT ‘BOEGBEELD’ VAN DE REEDS NU ZWAAR VERLIES MAKENDE KRANT * JANSEN MOET PROBEREN HET GELOOF IN DE HAAGSE PEDO-PLUNDERAARS ZO LANG MOGELIJK OVEREIND TE HOUDEN
[wp_ad_camp_1]
Geen enkel medium behalve De Telegraaf zelf durft nog de naam te noemen van de man die Paul Jansen ‘groot’ maakte, de pedofiel en Demmink-vriend Kees Lunshof. Onder Jansen is de totale ondergang van de grootste krant van Nederland onvermijdelijk daar hij geheel is gevormd door de criminele Haagse pedo- en plunder-elite die steeds feller door het volk wordt gehaat en veracht. De Telegraaf is nu de spreekbuis van alles wat het volk niet meer wil: Haagse politiek, pedofielen, corrupte business-bobo’s, hysterische adoratie van het koninklijk huis, debiel ‘nieuws’ over BN’ners, porno en andere waanzin en gif voor de geest.

10 Replies to “HAAGSE INCROWD-LEUGEN-EN-SPIN-SPECIALIST MOET TELEGRAAF GAAN ‘REDDEN’”

 1. 1000 van dergelijke (uiteraard schaamteloze) psychopaten “verdienen” in 7 jaar meer dan het jaarlijks BNP van complete landen.

  En de Clintons zijn nog maar relatief kleine visjes……..

  Dat kan allemaal zonder uiterst (!!!) schadelijke (moorddadige/fnuikende) gevolgen natuurlijk……..

 2. De Clintons hebben in 7 jaar tijd 139 miljoen Dollar “verdiend”.

  Een verstandige investering van de wereld……

  Nu je wapens allemaal inleveren bij Idi Amin, Robert Mugabe of PB BV en je zit (maar nu in het héél groot/op wereldschaal) gevangen in de put bij de naar Ed Gein gemodelleerde psychopaat uit ‘Silence of the Lambs’.

 3. Het ergste vind ik dat de telegraaf een 12 jarig Meisje misbruikte dat zwanger was en haar illegaal verkregen medische gegevens misbruikte voor een volksrel en hetse op te wekken om van die joodse tristan van der vlis de massamoordenaar af te leiden!

  En Haar allerlaatste stukje Veiligheid Welbevinden en Sociaal Economische Bezit en Onderdak weg vaagde daar ze voor de door de telegraaf georganiseerde lynchmobs moest vluchten.

  Doet me denken aan die lafaards die Weerloze Meisjes einde oorlog de zwangere buikjes intrapten en kaal schoren en nu ons petite elite bestuur zijn.

  Dat dit gelauff bij wiens NOS dit voorpagina nieuws HAD Moeten Zijn en telegraaf medewerkers ook Moge Overkomen altijd op de vlucht No shelter No rescue en die duivelse raad van journalistiek ook!

  Deze bunch Moet met Wartrails Af Gerekend worden!

 4. Door de aard van een typisch staatspropagandablad moet de functie van hoofdredacteur (“boegbeeld” Jansen, toe maar!) noodgedwongen bekleed worden door een volstrekt corrupt individu.

  Gooi eerst je TV maar door het raam naar buiten mensen. En gooi dan de Telegraaf er achteraan.

  Ze zijn puur vergif!

 5. Laf hoor, Het waarlijk (PB BV) Koninklijk Huis waaraan Nederland alles te danken heeft (de hele driedimensionaal rokende puinhoop zeg maar) voor rotte vis uitmaken of daarmee over één kam scheren.

  De bovenstebeste brave zieligerds, die het vuurpeloton -voor bijv. landverraad en/of desertie in oorlogstijd- duidelijk het liefst uitsluitend (!) aan anderen voorbehouden, kunnen zich niet eens verdedigen.

  Bijzonder walgelijk dus, de laffe aanval op deze alom spontaan zo intens geliefde, ja geadoreerde tedere genieën -die het zonder enige twijfel zo goed met hun onderdanen voorhebben- weer.

  Jij (!) bent de revolutionaire terroristische lastpak die alle redelijke menselijke projecten in de soep wil laten lopen MK! JIJ gooit overal zand in de met glibberig Oranje vet gesmeerde wielen en daarom loopt het inmiddels zo compleet vast. Roep de nationaal coördinator terrorismebestrijding uit zijn bedstede…….en laat ‘m eindelijk wat doen voor de (terecht voor zo’n hoogst verantwoordelijke positie) forse pluk aan hem doorgeschoven belasting Euro’s.

 6. LS…

  De schaamteloosheid waarmee onze satanische pedo elite vrij in het wild rondloopt is kotsverwekkend. Kees Lunshof zat altijd te brallen in Café Hathor aan het Smidswater in Den Haag. Joris Demmink maakte elk café op de Dennenweg onveilig met zijn pedo leuter uit de broek op zoek naar schandknapen. En onze Pinoccio Mark Rutte werd onlangs nog met zijn holmaat Frits Hüffnagel gespot bij de Potentent de Landman ook op de Dennenweg… Mooi zooitje zou onze Pedo Kampioen zeggen. Mag ik even een teiltje

  1. Zo, zo, beste Caesar Lion Cachet, dus voor jou staat homo gelijk aan pedo? Best wel triest hoor.

   En Rutte een ‘holmaat’ van Hufnagel? Hoe weet jij dat zo goed? Inside knowledge?

   Overigens, dat woord ‘poten’… kom op zeg.

Geef een reactie