HAAGSE POLITIEK VERKLAART HET NEDERLANDSE VOLK NU OPENLIJK DE OORLOG

‘FUCK OFF, KUT-LANDGENOTEN! WIJ PLUNDEREN, MISBRUIKEN EN VERKACHTEN EN HEBBEN VOLSTREKTE SCHIJT AAN DE WET EN DE WAARHEID!’ * VVD, PVDA EN CDA DOEN ALLES OM HET KONINGSHUIS EN DE PLUNDER-PEDOFIELEN VAN DE ELITE TE BESCHERMEN * UNICUM IN DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS: POLITIEK ZEGT ‘WIJ GAAN DE ZAAK-DEMMINK SABOTEREN’!

[wp_ad_camp_1]

Bontes heeft een motie ingediend waarin hij de regering verzoekt bij Turkije de druk te verhogen om mee te werken aan de rechtshulpverzoeken inzake Demmink, die dat land nog altijd niet heeft uitgevoerd. Dat zou een belangrijke blijk van verbeterde justitiële samenwerking op voor de hand liggend terrein zijn. “VVD, CDA en PvdA hebben tegen mijn motie over meer druk op Turkije in kwestie Demmink gestemd”, laat Bontes vandaag echter per Twitter weten.

2 Replies to “HAAGSE POLITIEK VERKLAART HET NEDERLANDSE VOLK NU OPENLIJK DE OORLOG”

  1. Een minister-president die de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers en van het in omloop houden van een geperveteerd wettig betaalmiddel prevaleert boven de belangen van het nederlandse volk is geen “gewone” organisatie-crimineel maar een landverrader.

    Dat de nederlandse overheid zèlf crimineel is tart al lang niet meer onze verbeelding: méér dan de helft van alle misdaden in ons land bestaan uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is deze zorgvuldig verzwegen vorm van georganiseerde misdaad een grotere bedreiging voor de nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

Geef een reactie