HAENEN-GATE: HERMAN BOLHAAR HEEFT ‘GEHEIME’ ECHTGENOTE

EXTRA: KRANKZINNIGE PLUNDER-FRAUDE DOOR ACCOUNTANTS WORDT STEEDS ERGER * MICHA VOORSPELDE EN BESCHREEF DIT ALLES AL IN 2009 [BESTEL NU ZIJN BOEK]

DE VOORLICHTER VAN HERMAN BOLHAAR GEEFT GEEN KRIMP: DE LEVENSPARTNER VAN HERMAN BOLHAAR -EN DE VERMEENDE ZUS VAN NRC-MISDAAD’JOURNALIST’ MARCEL HAENEN- BLIJFT GEHEIM * LUISTER HIER NAAR HET GESPREK OVER HAENEN-GATE MET PG-VOORLICHTER FRANS ZONNEVELD 02 Dec 2015 08:44 Outgoing

[wp_ad_camp_1]

Micha verwijst in dit gesprek naar onderstaand citaat: Met wie zou u graag eens uit eten gaan? Met Nicole, mijn echtgenote. Zij is een voortdurende optimistische stimulans voor mij geweest al die jaren. Zij is docent Engels op een gymnasium en maakt veel mee in haar baan. De afgelopen periode is nogal druk geweest, daarom moeten we snel weer eens samen uit eten! We gaan het hier nu niet hebben over het krankzinnig pathetische en ontluisterend zielige antwoord van Bolhaar op de vraag (alleen een totaal verdorven, hyprocriet en satanisch iemand geeft als antwoord op zo’n vraag ‘met mijn vrouw’), maar over de identiteit van deze ‘Nicole’. We leven nu dus in een land waarin de hoogste man van de opsporing geen openheid van bieden over de identiteit van zijn vrouw. Het lijkt verdomme Mark Rutte wel waar ook alles stiekem moet! De vraag is nu of Bolhaar eindelijk opdracht heeft de mailicieuze vedetta tegen Micha stop te zetten nu zijn persoonlijk leven -dankzij zijn eigen corrupte optreden- in beeld komt. De krant van Haenen schrijft nu reeds dat er ‘gefluisterd wordt over het vetrek van Bolhaar’ dus ook anderszins zijn het sombere tijden voor de man die het Robert M.-drama in Amsterdam op zo’n effectieve wijze wist aan te pakken. Het is overigens opmerkelijk dat de krant van Haenen vrijwel direct na het uitbreken van Haenen-gate begint te roepen om het vetrek van Bolhaar. Wellicht heerst ook daar het gevoel dat een van beiden het veld zal moeten ruimen en dan kiest de krant voor Bolhaar.

4 Replies to “HAENEN-GATE: HERMAN BOLHAAR HEEFT ‘GEHEIME’ ECHTGENOTE”

 1. Tuurlijk met dreiging van publicatie op je website zaken proberen af te dwingen, een website die geen zoden aan de dijk zet en total geen invloed heeft.

  Deep van achter de enemy lines met grootheidswaanzin ………

  O wacht je verveeld je natuurlijk, en je weet het niet meer vanuit je luxe hotel in Ierland.

 2. Ook moeten we bij het gedrag van schoolvoorbeeld Winston Churchill goed (!) bedenken dat ‘dead inside’ psychopaten KICKZOEKERS zijn.

  Zij voelen zich “levend” tussen de bulderende scheepskanonnen kijkend naar hoe zware bommenwerpers ergens 1000 kiloton aan vliegtuigbommen op werpen en “minderwaardig angstige” mensen vernietigen (hoe meer des te beter).

 3. Zo’n (evt.) huwelijk Bolhaar x Haenen hoeft daarbij OP ZICH ook nog niets te betekenen. Dit zou uit andere feiten en omstandigheden moeten blijken.

  Terwijl geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ psychopathie OP ZICH (!) fundamentele ‘pure evil’ corruptie betekend. Dat is namelijk de aard van het beest.

 4. Veel sluipender dan dit, dan nogal lompe en onhandige, evt. huwelijk (een sacrament) Bolhaar x Haenen, is natuurlijk het feit dat slimme en buitengewoon/abnormaal energiek op (perverse) macht en controle gefocuste ‘adapted compensated psychopaths’ de levensbedreigende aberratie bij elkaar herkennen en elkaar ‘pure evil’ het balletje toespelen.

  Dit zie je er aan de buitenkant nergens aan af (en wordt ook proactief gemaskeerd), maar deze intrinsiek proactief gewelddadige, ANTI-MENSELIJKE = VIJANDIGE “monoliet” betekent een fundamentele ondermijning van de Trias Politica.

  Psychopathie en democratie: Contradictio in terminis.

  Aan dit zinnetje van Anne Frank zie je hoe de goegemeente (als we de Rijksuniversiteit Leiden daar ook toe kunnen rekenen) de mist in gaat door hun eigen toekomstige “moordenaars achter de schermen” te bewonderen:

  =====================
  Het is ons via de BBC ter ore gekomen dat Churchill de invasie gezamenlijk met de troepen wou beginnen, alleen op afraden van Eisenhouwer en andere generaals is dit plan niet doorgegaan.

  Denk eens aan, wat een moed van zo’n oude man, hij is zeker al 70 jaar.
  ========================

  Moed is vrees overwinnen, maar psychopaten zijn door hun KRITIEKE BESCHADIGING in het instinctief substraat (!) ‘dead inside’ VREESLOOS.

Geef een reactie