HAHAHAHAHA! DEMMINK-VRIEND FLORIS BAKELS VLUCHT WEG BIJ DE HOGE RAAD DOOR DE ACHTERDEUR

BREAKING: PRECIES OP HET MOMENT DAT DE MICHA-DOSSIERS BIJ DE HOGE RAAD BELANDEN VLUCHT DEMMINK-VRIEND BAKELS WEG VOOR EEN DEGRADATIE-BENOEMING DIE VRIJWEL NOOIT VOORKOMT!!

HET KAN INDERDAAD NOG KRANKZINNIGER * MICHA WIL DE EXIT VAN DEMMINK-VRIEND BAKELS BEVESTIGD KRIJGEN, BELT MET DE AFDELING PERSVOORLICHTING VAN DE HOGE RAAD EN DIT IS HET RESULTAAT…. 09 May 2017 14:23 Outgoing

IT GETS CRAZIER BY THE SECOND * DE DEMMINK-PEDO-SECONDANTEN SLAAN GILLEND VAN ANGST OP DE VLUCHT ALS DE DOSSIERS VAN MICHA IN ZICHT KOMEN * FLORIS BAKELS BLIJKT ‘NIET MEER IN DE HOGE RAAD TE ZITTEN’ * LUISTER NAAR DIT GESPREK VAN MICHA MET YBO ‘BAYBASIN’ BURUMA 09 May 2017 13:50 Outgoing

7 Replies to “HAHAHAHAHA! DEMMINK-VRIEND FLORIS BAKELS VLUCHT WEG BIJ DE HOGE RAAD DOOR DE ACHTERDEUR”

 1. Hahahahahaha,

  Een brief aan Wilhelmina, regelrecht voorgelezen op Radio Oranje nog wel (dat is opmerkelijk, wie heeft dat misschien geadviseerd zelfs…..).

  Die walgelijke SS psychopaat onthield altijd alles en ook alle namen.
  ZELF ermee wegkomen en zo mogelijk ZELF op de troon komen of anders dan maar zijn nageslacht abnormaal energiek op de troon helpen. Dat was in 1945 zijn nieuwe project.

  En daar herinnert de SS psychopaat zich de rechtse illegale verzetsheld, potentieel kneedbare ‘gullible fool’ Bakels. De man van de fantastische brief. Zou die voor Bernhards project van nut kunnen wezen?

  Hahahahahaha, je ziet Bernhards ‘alien mindset’ gewoon aan het malen……..

  Enfin zoon Floris is weg als vice-voorzitter bij de Prins Bernhard BV Hoge Raad.

  Waar zou hij nu naartoe zijn in het algemeen Bernhard belang?

 2. Hahahahahaha:

  Als vanzelf rolde Bakels in het verzetswerk. In die tijd schreef hij zelfs een brief aan koningin Wilhelmina, die zijn brief voor de BBC voorlas.

  Hij vertaalde als eerste Winston Churchills (het krankzinnige brein achter de gruwelslachting van Dresden etc. etc.: de hele kenmerkende psychopathische waslijst ook tegen eigen volk en militairen, voor de ongeïnformeerde lezertjes) voor memoires uit de Tweede Wereldoorlog onder de titel Memoires 1940-1945.

  En als klap op de vuurpijl:

  In het dagelijks leven was Bakels uitgever bij Elsevier en was één van de initiatiefnemers en oprichters van het Anne Frank Huis, gevestigd in het pand waar vanuit Anne Frank werd afgevoerd naar de concentratiekampen.

  Precies waar Bernhard met een lantaarntje naar liep te zoeken……..

 3. Hahahahahahaha Bakels is ook een Bernhard vriend en een Demmink vriend.
  Wat is de wereld toch klein:

  Benoemd door Beatrix der Nederlanden

  Hahahahahahaha!

 4. Buruma is een “gezellige causeur” die wel graag een praatje maakt net zoals een zekere VVD coryfee genaamd Hans Wiegel.

  Verder zijn het n.m.m. slechte mensen, waar je voor de goede zaak niets aan hebt, zo zal de praktijk (dan ook wel) uitwijzen.

  En hahahahaha, wie/welke aartsverraderlijke kameleon was de SS Führer van het illegale verzet te Londen die na de oorlog met een lantaarntje op zoek was naar gewapende rechtse verzetsstrijders met een oranje waas voor de ogen……..:

  Bakels is de zoon van uitgever en verzetsstrijder Floris Bakels. Hij studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden van 1968 tot 1975

 5. De Hoge Raad der Nederlanden? Ze geloven in hun eigen leugens net als alle krankzinnigen.

  De Hoge Raad van PB BV zullen ze bedoelen!

  Zéér hoog mensen, übermenschlich hoog!

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’!

 6. Heeft Ybo Buruma even mazzel. Door dit telefoongesprek hoeft hij zijn vingers niet te branden aan dit dossier. Die trekt vanavond een fles champagne open durft ik te wedden.

Geef een reactie